K: Opel omega B antenni kohta?
Re: K: Opel omega B antenni kohta?
Oskab keegi aidata ,kui ma nüüd ostaks poest võimendiga antenni kas seda antenni võimendit ei anna teise vastu vahetada seal ukse sees või on see utoopia.
Tänud ette ära abi eest !
-
- Huviline
- Auto: volvo xc90 - 2004
jyrps kirjutas:Oskab keegi aidata ,kui ma nüüd ostaks poest võimendiga antenni kas seda antenni võimendit ei anna teise vastu vahetada seal ukse sees või on see utoopia.
kui oled tln kandi mees siis ma voin sulle oma vana anda universaali kerega omegalt . on teine lisa raskuseks taga luugil.
Elu on karm ja sellega tuled siinses elus hakkama saada
Paadunud Kaitseväelane alates 1998a-st
55980492
www.veteran.ee
Paadunud Kaitseväelane alates 1998a-st
55980492
www.veteran.ee
Minu 98 a. universaalil oli antenn katusel. Luugis ei olnud võimendit ja ei läinud ka antenni juhtmeid luuki. Halva levi vastu aitas keerates eemaldatava antenni osa vahetus. Maksis Laagri MG- s vist 60 raha.
Aga oskab keegi mainida ,et kas on tõonäoline versioon ,ühendades remote juhtme siis antenni võimendiga läheb levi kõvasti sitemaks ,,,tähendab siis pekkis antennivõimendit .Kuid mul on ka antenn taga katusel.
Paluks siis veel teadjamatelt meestelt abi , kust ma võiksin leida antenni võimendi tagaluugi sees seda pole autoks 98 a caravan omega b.
Kui katusel taga luugi juures antenn ja kui polstri alt lahti võtad ning kui antennist tuleb kaks juhet välja siis antenni võimendi antenni sees.
Tuleb välja üks must juhe aga antennivõimendit ei leia kuskilt ,et ära vahetada
Küs. kas ta kuskil ees kindalaeka all ei või asetseda?
Küs. kas ta kuskil ees kindalaeka all ei või asetseda?
Tõenäoliselt mitte, korralik antennikaabel on väga kallis, seega oleks otstarbekas paigutada võimendi võimalikult antenni lähedale.
Vaata siis,ega pole juhipoolses tagatiiva õõnsuses,sealkah igasugu lahtiseid pistikuid ja ka nt. 1.antennikaabli jätk.Teine jätk juhi vasaku jala plastikust toe all.
Tagavedu,kindel edu!
107kw caravan.Man+LSD
107kw caravan.Man+LSD
Tänud teile ,võtan seenädal otsimise korralikult käsile ning annan ka siia teada kust ma lõpuks lahenduse leidsin.