Maki vahetus ncdc 2013
Re: Maki vahetus ncdc 2013
TehtudTomzz kirjutas:keegi võiks nyyd selle ära teha siis

Nice, mulle see zapiku lahendus meeldib, ja tahaks jh sellist makki panna mis esimeses postituses siis mind väga ei häiri et rooli pealt makki ei saa juhtida, kuna see uus makk niikuinii puutekas oleks. Peaasi et kompu töötab. Kui ta nüüd viitsib, leiab kuskilt mis juhtmed vaja ühendada sinna originaal maki külge veel täpselt siis arvan et peab hakkama lammutama
Sai need juhtmed muidu kerge vaevaga vedada sinna, või pidi miskit lõhkuma ka?
Tänan heade vastuste eest 

Opeli fänn
BMW e60 530d 170kw.
BMW e60 530d 170kw.
- Tomzz
- Administraator
- Auto: Ainult head autod😎
- Has tänanud: 70 korda
- Been tänatud: 72 korda
madafakaahti22 kirjutas:TehtudTomzz kirjutas:keegi võiks nyyd selle ära teha siishttp://www.hardwarekiller.bplaced.net/dvbtG.htm

Old Opels Never Die,They Just Go FASTER!
Y32SE + LSD manu/3,2 ATM /3.0 manu
Y32SE + LSD manu/3,2 ATM /3.0 manu
Originaal makil jäta kõik juhtmed, peale kõlari ja antenni, külge ning rohkem polegi midagi.Adi King kirjutas:Nice, mulle see zapiku lahendus meeldib, ja tahaks jh sellist makki panna mis esimeses postituses siis mind väga ei häiri et rooli pealt makki ei saa juhtida, kuna see uus makk niikuinii puutekas oleks. Peaasi et kompu töötab. Kui ta nüüd viitsib, leiab kuskilt mis juhtmed vaja ühendada sinna originaal maki külge veel täpselt siis arvan et peab hakkama lammutamaSai need juhtmed muidu kerge vaevaga vedada sinna, või pidi miskit lõhkuma ka?
Tänan heade vastuste eest
Selge tänan, ühte asja tahaks veel ainult teada et osad on 6.2" ja teised 7" ekraanid, et kumb sinna istub nüüd siis? 

Opeli fänn
BMW e60 530d 170kw.
BMW e60 530d 170kw.
- Rax
- Klubiliige
- Auto: 2.5DTI
- Has tänanud: 52 korda
- Been tänatud: 71 korda
Seal Ahti jagatud lingil neid pilte sirvides oli näha see kolme haruline klemm mis mul täpselt puudu on, et kella ja kuupäeva seadistada 

56232754
mõlemad peaks sobima. Ühel lihtsalt servades rohkem plastikut. Makk ise nagunii mitte ruudu kujuline vaid alt veidi kitsenev.Adi King kirjutas:Selge tänan, ühte asja tahaks veel ainult teada et osad on 6.2" ja teised 7" ekraanid, et kumb sinna istub nüüd siis?
Tehtud ammu.
Orginaalmakk partakas

Makil esi raam nah visatud. Cd osa ka minema ja jäi 1 din makk järgi

Kompu töötab.

Makk hetkel keretööde ajaks vähe puhtamas kohas.
Muidu täitsa toimetab seal üks puutetundlik 2 din pioneer.

Orginaalmakk partakas

Makil esi raam nah visatud. Cd osa ka minema ja jäi 1 din makk järgi

Kompu töötab.

Makk hetkel keretööde ajaks vähe puhtamas kohas.
Muidu täitsa toimetab seal üks puutetundlik 2 din pioneer.

Küsiks veel, et kui ma algul selle ncdc ära eemaldan kas siis pärast pardakasse ümber tõstes ja voolud jälle järgi panen küsib mul mingit koodi ka?
Või kuidas? Avastasin et security on ainult olemas...radio code näitab XXXX

Opeli fänn
BMW e60 530d 170kw.
BMW e60 530d 170kw.
Üldjuhul ei tohiks küsida, sest kõik jääb samaks. Koodi küsib siis kui midagi ringi vahetad.
-
- Huviline
- Been tänatud: 1 kord
Võtaks vana teema üles. Facelift 3.0 NCDC 2013 millel oli originaalis CID display ja see sai aastaid tagasi GIDiks vahetatud. Nüüdseks on NCDC lõplikult surnud- vahel ei lähe käima, aitab ainult akuklemm maha. Mida teha, et tavaraadioga jääks tööle diaplay? Roolinupud võivad kaduda. Kas seda GIDi saab preface kojamehe kangiga juhtida või peab vahetama ka display CCRT/MIDi vastu?