Martink91 kirjutas:Erinevalt sinust, ma vähemalt ei solva, aga see selleks.
Ma ei viitsi 157lk postitusi läbi lapata, aga ma olen üsna kindel, et ma nägin sinu vanas teemas piibujuhtmeid fooliumisse mässituna(rax minumeelest veel küsis nede kohta midagi). Ja kuna ma sinu vanemat autoteemat ei leia enam ja ausaltöeldes ei viitsi otsida ka väga, siis kirjutan nii nagu sügavates ajukäärudes asju mäletan.
Kuna see vaidlus kipub siin sõna sõna vastu minema sisulist kasu toomata, siis lõpetan selle tuima kaotamise tunnistusega ära, ehk rahuneb talvepäevadeks maha.
Peace.
Ja need piibu teema oli liig mis liig mul aga sinu kohta ma ei öelnud midagi valesti. Ma reaalselt loobusin oma auto kapoti alusest pilti tegemas.või noh üles panemast sest sa ei suutnud oma erutust ohjata ning enda arvates pasandasid sa igast oma vinni august kui naljakas on see fooliumi keissn, ilma et sa oleksid läbi lugenud midagigi. Sinu teksti lugemine piirdubki vist nii: kolm rida loen, kolmteist rida jätan vahele ja kolm rida loen.
See vaidlus on sõna sõna vastu jah aga sinu sõna on seal olematu väärtusega ning suht ligadi-logadi,.tont <---- jälle asja eest öeldud, ok aga ma.rohkem ei kirjuta et sa toroll oled, troll! Ei viitsi enam siin risustada.
Erki autoga on kõik korras, ärge üle vibreerige nüüd.