Pekki läx. Krt lasin liiga kaua ahjus neil olla ja sellepärast loobusin kah

dav, mul need täiesti korras. Mõrad jne pole.tanellenat kirjutas: ↑20 Mär 2018 08:34 kui tahad tavalisi siis ma hea meelega tahaks tumedaid. mul korralikud tagumised autoküljes. kui sul laki kohad ei jookse ja on koralikud siis vb teeme 1:1-le?
Mul selliseid, paremad pildid ei leidnudtanellenat kirjutas: ↑20 Mär 2018 08:34 kui tahad tavalisi siis ma hea meelega tahaks tumedaid. mul korralikud tagumised autoküljes. kui sul laki kohad ei jookse ja on koralikud siis vb teeme 1:1-le?
Olemas. Pärnu satud millalgi ka niisama? et vaadata üle minu omad ja ma sinu omad?b00ster kirjutas: ↑20 Mär 2018 19:40Mul selliseid, paremad pildid ei leidnudtanellenat kirjutas: ↑20 Mär 2018 08:34 kui tahad tavalisi siis ma hea meelega tahaks tumedaid. mul korralikud tagumised autoküljes. kui sul laki kohad ei jookse ja on koralikud siis vb teeme 1:1-le?![]()
See vist tehasest toonitud, aga pole kindel.
https://scontent-arn2-1.xx.fbcdn.net/v/ ... e=5AB311F2
https://scontent-arn2-1.xx.fbcdn.net/v/ ... e=5AB4052D
Ise tahan selliseid ehk et oleks valged suunakad:
![]()
Kahjuks mitte. Ise elan Haapsalus.tanellenat kirjutas: ↑20 Mär 2018 19:41 Olemas. Pärnu satud millalgi ka niisama? et vaadata üle minu omad ja ma sinu omad?
Hinda öelda ei oska. Lihtsam on seda teha omega enda kastiga(sobivad tds ja dti kast), bmw kastiga läheb kulukamaks, eriti kui lased teha.b00ster kirjutas: ↑07 Apr 2018 19:40 Keegi oskab öelda palju raha läheb atm>manu ümberehitamiseks, koos tööga.
Ja kas bmw manuaal kast (325tds/525tds/525d) sobib vahetamiseks või peab just opeli oma olema?
Ja kui teeb manuaaliks mis on vaja?
Kast, pedaalid, käigukang, kardaan veel midagi?
Atm ja manu diffrid samasuguseid?
Kast libiseb käikuvahetamisel ja samuti pärast 3k pööred. Ehk kõik vääne ja jõudu kaotan ära.Andrus kirjutas: ↑07 Apr 2018 21:51Hinda öelda ei oska. Lihtsam on seda teha omega enda kastiga(sobivad tds ja dti kast), bmw kastiga läheb kulukamaks, eriti kui lased teha.b00ster kirjutas: ↑07 Apr 2018 19:40 Keegi oskab öelda palju raha läheb atm>manu ümberehitamiseks, koos tööga.
Ja kas bmw manuaal kast (325tds/525tds/525d) sobib vahetamiseks või peab just opeli oma olema?
Ja kui teeb manuaaliks mis on vaja?
Kast, pedaalid, käigukang, kardaan veel midagi?
Atm ja manu diffrid samasuguseid?
Lisaks on vaja hooratast, siduriketast, sidurikorvi, survelaagrit koos töösilindriga ning pedaali alust peasilindrit. Väikest vooliku juppu õli anumast peasilindrisse. Ma ei mäleta ainult, kas hooratta sisse laagrit oli vaja, mingi teema oli sellega. Vaja on ainult siduripedaali, piduri pedaali lõikad kattekummi järgi kitsamaks. Differ on sama.
Automaadi kasti pistikust on vaja 2 juhet ära sillata, et käima läheks. Ise leidsin need katse-eksitus meetodil (kui tegema hakkad võin auto alt vaadata, mis juhtmed). Pistikus oli vist 19 juhet. Vb oleks lihtsam, kui leiaks manuaali kapotialuse juhtmestiku.? Kusagil peaks olema ka automaatkasti aju, selle eemaldamiseni pole ma veel jõudnud.
Mina ei ole siiamaani püsikat ja ESP-d tööle saanud, tänu juhtmestikule.
Tagurpidi käigu tuled sain juhipoolt juhtmekimbust, mis eest taha jookseb, käigukangi juurest ei suutnud leida.
Kindlasti saab pädevam elektrik ka püsika ja esp tööle.
See jutt ainult minu enda kogemus asjast! Kui küsimusi siis lihtsam messengeris, Andrus Hutrof.
Kast õhtal, et on soov ümber teha?
Püsika jaoks vaja mass vedada ajusse ja sidurilülitit vaja.
Oled teinud seda sama kastiga pillil?