Kui mootorit tahad siis 135kw püstak on mul alles koos pihustitega.

Tean külltanellenat kirjutas: ↑12 Aug 2018 20:28 M;ul turbon olemas sulle kui soovi on
Tundub et turboga tegemist jah ja õli lähebki kui turbo katki.
Kui soovi tead kuhu kirjutadasaad vähemalt ÜV peale ja sõita
Vaatab.
vaatasin nüüd video arvutist ära. turbo läinud jah. mootori heli järgi kannatab selle 3,0 turbo ära küll.b00ster kirjutas: ↑12 Aug 2018 20:49Vaatab.
Väga ei usu et 3.0 tuleb, aga kõik on võimalik. Ei imesta, kui panen 3.0 turbo selle 2.5dtile ja 10meetri pärast kolvid läbi summuti lendavad ära. Siis kindlasti tuleb 3.0 panna![]()
![]()
Selle autoga viimasel ajal nii: teed üks asi korda, kohe teine asi läheb putsi![]()
Tegelikult arusaadav ka, 413k (500+ reaalne) läbisõit.
Ja kõik probleemid BMWga, Opeli asjad töötavad ideaalseltkvaliteet
Visco putsis. Ostsin käest "tutikana", tegelikult mind lasti üle.raudpats0 kirjutas: ↑12 Aug 2018 21:34vaatasin nüüd video arvutist ära. turbo läinud jah. mootori heli järgi kannatab selle 3,0 turbo ära küll.b00ster kirjutas: ↑12 Aug 2018 20:49Vaatab.
Väga ei usu et 3.0 tuleb, aga kõik on võimalik. Ei imesta, kui panen 3.0 turbo selle 2.5dtile ja 10meetri pärast kolvid läbi summuti lendavad ära. Siis kindlasti tuleb 3.0 panna![]()
![]()
Selle autoga viimasel ajal nii: teed üks asi korda, kohe teine asi läheb putsi![]()
Tegelikult arusaadav ka, 413k (500+ reaalne) läbisõit.
Ja kõik probleemid BMWga, Opeli asjad töötavad ideaalseltkvaliteet
visco hoiab vendi kah väga jäigalt taga.tahab veel kulumist.
Need näevad sitaks ilus välja, ja ei tea, mulle tundnud küll mugavad. Aga ma pole suur kaMartink91 kirjutas: ↑14 Aug 2018 17:49 kui keegi tehasest tellis, siis küll jah. Muidu on võimalik värvida.
Mina tegin värvimise ise ning kogu mant smartservisest selleks tarbeks koos segatud värviga oli 50€. Muidu nad küsisid 150€ peer iste.
Minumeelest need sportistmed suht ebamugavad kõvad.
Sportistmete puhul kaob kindlasti ära seljatoe elektriline funktsioon. Kui sa just kahest istmest ühte kokku ei ehita.
Alusraamimi saab kerge vaevaga ringi visata.