omega 2.5V6 bens.automaat susin kapoti all
omega 2.5V6 bens.automaat susin kapoti all
Probleem siis järgmine sõitsin autoga kui äkki kuulsin kapoti alt susinat nagu oleks kuskilt õhku hakkanud ohtralt susisema aga soites nyyd edasi oli nii et kui vajutasin natuke rohkem gaasi siis susin tugevnes aga sai yhtlase kiiruse kätte kadus ära.Oleks väga hea kui keegi oskaks aidata milles probleem.
Re: omega 2.5V6 bens.automaat susin kapoti all
Mootori töös mingeid häireid ei esine?
Sisselaske lõdvikud oled üle kontrollinud? Samuti vaata, kas lisaõhupumba lõdvikud terved.
Sisselaske lõdvikud oled üle kontrollinud? Samuti vaata, kas lisaõhupumba lõdvikud terved.
mootori töös ei esine kyll probleeme ja esmapilgul tundusid koik lõdvikud terved aga ma arvan et kontrollin yle veel sest ma arvan ise muidu sama aga millest voiks selline susin veel tulla
- Jospa
- Klubiliige
- Has tänanud: 98 korda
- Been tänatud: 79 korda
Ja imebki vaakumit!! Nii ongi, ma ei mäleta kas nüüd 2.5 oli pööretemootor või kuidas iganes see täpne termin oli 2.0 100kw see on ja kuna see on tehtud kehvast sulamist, võimalik,et kinnitus poldid on lahti. Kontrolli vaakum torusid!Wearder kirjutas:vaakum kuskilt imeb õhku?
See peab ikka suur õhuleke olema kui salongi ära kostab,olgu see vaakum või mis tahes.Ja kui juba salongi kuulda on siis peaks ju kapoti all probleemi hääle asukoha järgi lihtsalt tuvastama.Oleks siis diisel,et turbo rõhk kiirendades kuskilt välja pääseb...muidu v6 2jämedat õhuvõtu lõdvikut sisselaske otsas ehk seal mingi jama või sisselaske kollektor,see jääb ju peitu mootori plokkide vahele.hannes kirjutas: sõitsin autoga kui äkki kuulsin kapoti alt susinat nagu oleks kuskilt õhku hakkanud ohtralt susisema
Tagavedu,kindel edu!
107kw caravan.Man+LSD
107kw caravan.Man+LSD
- Argo
- Klubiliige
- Has tänanud: 7 korda
- Been tänatud: 3 korda
mul omal oli ka selline jama, et auto tuli remondist ja kui panin auto tööle oli ka selline imelik susin. Sõitsin koju ja kui uurima hakkasin siis avastasin et see toru mis tuleb pidurivõimendajast sellel oli auk sees ma ise kahtlustan et kliima torud on ka seal samas et äkki hõõrus läbi pikka peale. Susises küll aga mootori tööd ega pidureid see küll kuidagi ei mõjutanud.
viga leitud mingisugune väljalaske toru oli liiga terava nurga alla painutatud ja tänu sellele tekkisgi surve sisse ja loi sealt lodviku puru.
ei olnud viga ka selle torus vaid 1 kat.oli kinni sai välja logatud ja nyyd koik korras tanud ikkagi kes aitasid