Mulle miskipärast sümpatiseerib 2,0 sedaan tundub nagu paras a nagu eelnevalt öelnud et väike kartus hinges, et lahja selle kere jaoks( universaal tundub kuidagi väga suur olema(naine peab ka sõitma )).
Sai käidud vaatamas antud http://www.auto24.ee/used/750198 isendit, piltidelt kena a kohapeal .... neid väikseid mõlgikesi jagus, vend väitis et eile vahetas õli a filter oli selline et...., kliima tööle panid siis kostus minu arust kliima kompressor vilinat( kutt ise väidab et nii see peabki olema

Ok selle ila kannatasin ära oleks peaaegu ka ostuks/müügiks läinud tra mis müügipäeval veel selgus- alguses tema sõbratari omandina reklaamitud masin polnudki väidetud naisterahva oma vaid selle õe oma, lubatud talvekaid kaasa ei võetud, masinal puudus kindlustus ja sellel õeksel puudub ka volitus masina müümiseks st masina registrianmete muutmiseks ARK s.
Huhh sai küll pikk ja igav jutt a sellised on olnud minu Oomi otsingud seni. (kell huvi ja tahtmist võib eelnevalt räägitud masina vastu huvi tunda a mina seda küll ei soovitaks)