Klaasipesu düüs
Klaasipesu düüs
On keegi neid lahti kakkunud, vahetanud, kuidas neid kätte saada, mis uue hind võiks olla?
Probleem selles, et juhipoolne ilmselt sodi täis vm, peaaegu üldse vett ei pritsi, voolikus endas surve hea. Traadiga surkisin, abi polnud, ilmselt ehitus nurga all, et traat väga kaugele sisse ei lähe.
Probleem selles, et juhipoolne ilmselt sodi täis vm, peaaegu üldse vett ei pritsi, voolikus endas surve hea. Traadiga surkisin, abi polnud, ilmselt ehitus nurga all, et traat väga kaugele sisse ei lähe.
Re: Klaasipesu düüs
Proovi näiteks traatharja kidaga või kui võimalik siis mõne peenema trossi kiuga.
Hind siiski sõltub sellest, et kas sul sinna ka kaabel jookseb, sest odavamad äki 15 eeku või nii.
Hind siiski sõltub sellest, et kas sul sinna ka kaabel jookseb, sest odavamad äki 15 eeku või nii.
Kui surkima hakkad, siis võta voolik ikka tagant ära selleks ajaks ja peale surkimist proovi see pask sealt seest välja puhuda. On ka endal need paaril korral umbe läinud, kuid mitte nii lootusetult, et puhtakse ei saaks. Kui kätte tahad saada, siis peenikeste kaardusotstega näpitsatega (tavalistega ma ei pääsenud piisavalt hästi ligi) pead sees pool 2 kõrvakest natuke kokku suruma ja samal ajal välja lükkama.
Mina olen neid düüse puhastanus peenikese puuriga. Näpuvahel vaikeslt keerates võid saada prahi samuti kätte. Tundega tuleb tegutseda.
Kas puuritera läheb düüsist läbi voolikuni, või on ehitus nurga all, et mingi hetkeni saab ainult sisse suruda?
Puur läks täitsa natuke maad sisse, mingisugune takistus tuli ette ning kaugemale ei surunud.
- Anz69
- Huviline
- Has tänanud: 36 korda
- Been tänatud: 25 korda
endal ka samamoodi umbes:D
olen üritanud ka suruõhuga ja nõelaga puhastada aga mingiaja pärast lähevad jälle umbe...
aga ei kujuta ette palju uued maksavad kuna mul soojendusega düüsid....
olen üritanud ka suruõhuga ja nõelaga puhastada aga mingiaja pärast lähevad jälle umbe...
aga ei kujuta ette palju uued maksavad kuna mul soojendusega düüsid....
Vectra GTS 2.0T 2004' [131AVS]
Omega 3.2 vagun 2001' [498THS]
Diisliga köetakse maja ning küntakse põldu, bensiiniga sõidavad autod
Omega 3.2 vagun 2001' [498THS]
Diisliga köetakse maja ning küntakse põldu, bensiiniga sõidavad autod

Küsiks siis soojendustega pesuri düüside kohta.Millal see soojendus rakendub?
Puhastanud olen düüse suruõhuga,kapoti alt pesurivooliku kolmik lahti(et saaks ikka sodi eemaldatud süsteemist) ja suruõhuga puhud düüsi läbi.
Puhastanud olen düüse suruõhuga,kapoti alt pesurivooliku kolmik lahti(et saaks ikka sodi eemaldatud süsteemist) ja suruõhuga puhud düüsi läbi.
Tagavedu,kindel edu!
107kw caravan.Man+LSD
107kw caravan.Man+LSD
Siis, kui süüde sees.Tim kirjutas:Küsiks siis soojendustega pesuri düüside kohta.Millal see soojendus rakendub?
Ma pakuks välja, et hakkab tööle siis, kui lülitad tagaklaasi/peeglite soojenduse sisse.Küsiks siis soojendustega pesuri düüside kohta.Millal see soojendus rakendub?