Niisiis probleem järgmine:
Mootoriks pealkirjas mainitu. Probleemiks see, et seieri järgi ei taha nagu mootor üldse soojaks minna. Seier jääb 0C ja 90C keskele umbes. Vahetasin 2x termostaati aga midagi ei muutunud.
OK, on olemas väike tõenäosus, et mõlemad uued termostaadid (92C) on praagid ning ka see vana (92C) mis ennem peal oli.
Jahutusvent käib ka pidevalt ringi (ilmselt vanadusest) ja ma saaks aru, et praeguste külmade ilmadega suudab sõiduajal lihtsalt niipalju maha jahutada, kuid ka kohapeal pikemat aega tiksudes ei tõuse temp peaaegu üldse ning see on juba natuke imelik.
Samuti ma ei usu, et seier segast paneb. Nimelt sai hiljuti salongi radikat vahetatud (õigemini panin uue salongiradika külge, kuna eelmine omanik oli vana eemaldanud koos torudega

Minu loogika järgi nagu õhutamises ka viga ei tohiks olla, sest see süsteem peaks ennast ise õhutama vist.
Oskab keegi ehk soovitada midagi või on seal mõni vigur mis mul 2 silma vahele jäi? Väga külmaks ajaks tahaks ikka natuke sooja ka tuppa saada

Omal igasugune eelnev kokkupuude 2,6-ga puudub, niiet hüva nõu on oodatud

Väike lisaküsimus ka, et kas on vahet kumba pidi salongiradika torud ühendatud on?
Hetkel on ühendatud nii, et veepumbast otse tulev toru jookseb salongiradika ülemise toru külge ja salongiradika alumine toru jookseb ploki tagumisse otsa suubuva toru külge.