2,5 v6 tiksub

Kõik asjad mis on seotud mootoritega nii diisel kui bensiin ja gaas.
Vasta
Kasutaja avatar
Argo
Klubiliige
Has tänanud: 7 korda
Been tänatud: 3 korda

2,5 v6 tiksub

Postitus Postitas Argo »

Selline mure siis ,et mootor hakkab vahepeal tiksuma nagu oleks mõni nookur läbi, kuid samas töötab jälle vaikselt. See tiksumine on väga korrapäratu, ise kahtlustan et äkki asi selles,et õli liiga vana kuna sõitnud juba 8000 kilomeetrit.
Siit foorumist lugesin ,et v6 tuleb õli tihedamini vahetada kui teistel mootoritel, seega siis küsimus ,et kas mootor hakkab peese minema või on siis asi selles tuleb õli ära vahetada :?:
risto
Huviline

Re: 2,5 v6 tiksub

Postitus Postitas risto »

olen v6-el õli vahetanud 10000 ja 15000km vahel ja ei kordagi tiksunud veel.
Kasutaja avatar
mardus72
Klubiliige
Auto: volvo v60cc
Has tänanud: 13 korda
Been tänatud: 1 kord
Kontakt:

Postitus Postitas mardus72 »

Argo kirjutas:Selline mure siis ,et mootor hakkab vahepeal tiksuma nagu oleks mõni nookur läbi, kuid samas töötab jälle vaikselt. See tiksumine on väga korrapäratu, ise kahtlustan et äkki asi selles,et õli liiga vana kuna sõitnud juba 8000 kilomeetrit.
Siit foorumist lugesin ,et v6 tuleb õli tihedamini vahetada kui teistel mootoritel, seega siis küsimus ,et kas mootor hakkab peese minema või on siis asi selles tuleb õli ära vahetada :?:
Mis õli muidu kasutad?
Õli vahetust ei saa võtta kindla kilometraaši järgi.Kui palju lühikesi otsi,kaotab õli kiiremini oma omadused,eriti talvel sõites.Ise vahetan ka ca 10000 tagant ära ja isegi 8000km järel olen vahetanud.Kui talv seljataga ja kevad käes olen uue sisse lükanud alati.Kui pikki otsi palju siis 15000 ka normaalne.Aga eks need hüdrotõukurid hakkavad väsimuse märke näitama.Kui õli vahetad nüüd ära,on tõenäoline,et see tiks kaob,kuna ta vähe tiksub veel.
Kui probleemi saab lahendada,siis pole mõtet muretseda.Kui mitte,siis mis seal enam muretseda;)
Image
Kasutaja avatar
Argo
Klubiliige
Has tänanud: 7 korda
Been tänatud: 3 korda

Postitus Postitas Argo »

Mul on jah autoga ainult sellised lühikesed otsad mida sõidan ,vahest harva saab ka pikemaid otsi tehtu. Eks peab siis tihedamini õli vahetama. Muidu mootoris on praegu ADINOLI täis sünteetiline õli. See tiksumine on nii imelik et vahest on ja vahepeal ei ole üldse. Muidu ku nookur hakkab tiksuma siis see on ju pidevalt aga mul ei ole nii :?
arska
Huviline

Postitus Postitas arska »

tundub et hydrod on ikka vaja vahetada,eco mootoritel hakkavad need hydrod väga kergesti häält tegema muidu!
Image
Tuju
Huviline

Postitus Postitas Tuju »

Argo kirjutas:Mul on jah autoga ainult sellised lühikesed otsad mida sõidan ,vahest harva saab ka pikemaid otsi tehtu. Eks peab siis tihedamini õli vahetama. Muidu mootoris on praegu ADINOLI täis sünteetiline õli. See tiksumine on nii imelik et vahest on ja vahepeal ei ole üldse. Muidu ku nookur hakkab tiksuma siis see on ju pidevalt aga mul ei ole nii :?
Sellel mootoril nookureid küll ei ole.
Aga 99% kindel et õlivahetus aitab.
Kiiret pole aga jõudma peab !
FFBI

Postitus Postitas FFBI »

No mull oli kunagi 2.6 V6 ja ka tiksus. Vahetasin õli ära mingi odavama õliga jaasin asja ära. Natsa aega sai olla ja oli see tiksumine tagasi. Noh ja mille järel panin castroli õli. Et ma soovitaks Castrol või Mobil õli
risto
Huviline

Postitus Postitas risto »

kui keegi on huvitatud,siis soomest saan tuua mobili õli parema hinnaga...
10-w40 mobil super 2000...350.- 4l (eestis maksab u 100 eeku rohkem)
5-w40 mobil super 3000...500.- 4l (eestis maksab üle 700 eegu)

ise olen kastutanud aastaid mobil super 2000 ja pole kordagi tiksunud minu autod
Vasta