Vabandan, kui rumal küsimus, aga ehk on kellelgi hea lahendus omast kogemusest pakkuda.
Nimelt mingist talvest alles 2 rehvi, milledest ühel naastud praktiliselt kõik ära kadunud, aga teisel osad sees, talveks nad enam ei sobi, aga kui naastud eemaldada, saaks mustri poolest (mis on väga korralik) vabalt 1-2 suve ära sõita.
Ei leidnud ka foorumitest kuigi tarka advaissi. Ei hakanud ise kruvika või tangidega surkima igaksjuhuks.
Kuidas eemaldada naastud naastrehvist?
Kuidas eemaldada naastud naastrehvist?
Viimati muutis BadJ77, 07 Mai 2011 00:52, muudetud 1 kord kokku.
Re: Kuidas eemaldada naaastud naastrehvist?
Tavaline lapik kruvikas vahele ja vääna välja
(vaata et silma või kuhugi ei lenda!!!
)
Ma olen nii teinud.

Ma olen nii teinud.
Re: Kuidas eemaldada naaastud naastrehvist?
nii ta käib jah, kui tahad neid välja saada, aga arvestama pead , et enamus juhtudel, mis mina vähemalt näind olen on see, et need naelaaugud venivad hiljem välja ja võivad hakata õhku välja laskma. seda küll mitte niipea. ilmselt umbes aasta v 2. pärast, aga muidugi rehvid ja sõidustiil ja muidugi teekate erinev seega ei pruugi seda ka juhtuda, lihtsalt mainin ära.kalmer1102 kirjutas:Tavaline lapik kruvikas vahele ja vääna välja(vaata et silma või kuhugi ei lenda!!!
)
Ma olen nii teinud.
Re: Kuidas eemaldada naastud naastrehvist?
Olen kunagi sellist asja ka ette võtnud,siis kasutasin näpitsaid(kullinokad) ja sai nagu edukalt välja! 

Laagripesade stopperseibide kokkusurumise näpitsaid(kõverate/L-tähe kujuliste otstega) olen edukalt sel hooaja algul kasutanud.Nüüdseks küll juba õiged rehvid all,juhitavus paranes märgatavalt,talverehv ju "vedel" ja kõrge profiiliga.
Tagavedu,kindel edu!
107kw caravan.Man+LSD
107kw caravan.Man+LSD
Oleneb sõidustiilist ja rehvist, aga kaheks suveks üldiselt naastrehvi pehmest segust ei jagu...
Kui saab ühe suve ära sõita, on ka hea, parem ikka kui päris ära visata
Talvel nendega pole midagi teha.
Aitäh nõu eest, eks nädalavahetusel istun maha ja kukun koukima.

Aitäh nõu eest, eks nädalavahetusel istun maha ja kukun koukima.