M:Led pirnid ja Xenon komplektid
Re: M:Led pirnid ja Xenon komplektid
guits kirjutas:24v ka liigubveokitele
Tere!!! Ma voin tellida ka 24V .... aga kohal uldse ei ole 24V

-
- Klubiliige
- Has tänanud: 4 korda
- Been tänatud: 7 korda
need peavad olema väikse sokliga esimestese parkitesse!Clk kirjutas:megahabe kirjutas:Küssa selle leedi kohta
http://www.auto-optics.planet.ee/?pgm=info&pid=208" onclick="window.open(this.href);return false;
mis on selle ledi komponendi läbimõõt, mul oleks vaja sihukest millel oleks 13mm
Tere!!!!Seda mul raske oelda aga proovin uurida...
Tere!!!Teine variant on selline http://auto-optics.planet.ee/?l=ee" onclick="window.open(this.href);return false;
Ainult 6Flux 42mm ja hind praegu 3 eur tk..
Ainult 6Flux 42mm ja hind praegu 3 eur tk..

Jutt oli, et omavahelised jutud ajage priva kaudu! Pole mõtet offtopicut teha! blää
Megahabe, seda pidevat pirni ostmis soovi võib vabalt anda teada PS kaudu, ei ole ju vaja seda teemat päris 100 leheküljeliseks muuta 

palju läheks maksma xenon komplekt. kaablid, ballastid, pirnid. H1
subwoof1 Tere!!!! Tavaline komplekt maksab 30EUR Slim Balastiga 50EUR .... 

ehk viskad mingi kontakt nr, saaks siis konkreetsemalt rääkida ja ehk kauba ära teha.
Tere..Mis on vahet slim ja tavalisel? Oleksin huvitatud h1 ja 4300k tervest komplektist.Clk kirjutas:subwoof1 Tere!!!! Tavaline komplekt maksab 30EUR Slim Balastiga 50EUR ....
Tere..Mis on vahet slim ja tavalisel? Oleksin huvitatud h1 ja 4300k tervest komplektist.[/quote]
Olin isegi sellise küsimuse juures kui sai xenonid paigaltatud..slimid siis väiksemad et siis peaks vähem ruumi võtma või nii aga ise ostsin tavalised ja istusid ilusti sisse ja ruumi jäi veel ülegi:D
Nii et ainuke vahe jääbgi hinnas.
Olin isegi sellise küsimuse juures kui sai xenonid paigaltatud..slimid siis väiksemad et siis peaks vähem ruumi võtma või nii aga ise ostsin tavalised ja istusid ilusti sisse ja ruumi jäi veel ülegi:D
Nii et ainuke vahe jääbgi hinnas.

Tere!!!!! Jah esimine vahe et slim ballst on vaiksem kui tavaline... Ja slim kestab rohkem kui tavaline ka.. 

-
- Klubiliige
- Has tänanud: 4 korda
- Been tänatud: 7 korda
Nii moded mina ei tea, kas teile meeldib või mitte, aga kui keegi selle ää kustutab....!
Sain siis oma ledid kätte ja lõpptulemusega rahul

Sain siis oma ledid kätte ja lõpptulemusega rahul

http://www.auto-optics.planet.ee/oc/" onclick="window.open(this.href);return false;
See on test ... Aga palju asjud juba tootavad...
See on test ... Aga palju asjud juba tootavad...