et siis see http://auto.motors24.ee/vehicles/302267 ... &sort=paid" onclick="window.open(this.href);return false;Sull kirjutas:Yhe siinse klubilise auto.. Siis näed xD
Jutunurk(räägi millest tahad,kuid foorumireeglid kehtivad)
Re: Jutunurk(räägi millest tahad,kuid foorumireeglid kehtiva
omega caravan MV6 97a 3.0l 155kw
-
Sull
Kuradi ketas xD.. See jah.. Ise paraku autot näind ei ole.. Seega köik kes näind on vöivad mulle posti kirjutada head vead kereseis jne xD.. Näiteks tim on näind xD.. Tundub asjalik olevat vähemalt omaniku jutu järgi.. Tahaks inffi järgmine nv järgi.. Aga ei tahaks yllatusi.. Eriti kui soomemaalt sinna vaja söita 
- mardus72
- Klubiliige
- Auto: volvo v60cc
- Has tänanud: 13 korda
- Been tänatud: 1 kord
- Kontakt:
Et siis adiking-i masin forum/viewtopic.php?f=10&t=2026
Aga miks mitte facelift
Aga miks mitte facelift
- mardus72
- Klubiliige
- Kontakt:
Marko ehk nüüdse kasutajanimega marcouver teab ka kindlalt rääkida ühtteist.Aga räägi,miks rahvavaguni siis ära müüsid.Sull kirjutas:Kuradi ketas xD.. See jah.. Ise paraku autot näind ei ole.. Seega köik kes näind on vöivad mulle posti kirjutada head vead kereseis jne xD.. Näiteks tim on näind xD.. Tundub asjalik olevat vähemalt omaniku jutu järgi.. Tahaks inffi järgmine nv järgi.. Aga ei tahaks yllatusi.. Eriti kui soomemaalt sinna vaja söita
-
Sull
Otsest pöhjust ei olegi.. Saab völast lahti ja omega osta xD.. Ja jääb nati uue krosdika jaoks ka :p
-
Sull
mardus72 kirjutas:Et siis adiking-i masin forum/viewtopic.php?f=10&t=2026
Aga miks mitte facelift
aga otsi mulle 3.2 manuaal hea hinnaga siis vlib möelda:p
- mardus72
- Klubiliige
- Kontakt:
3,2-te manuali pole kahjuks hea hinnaga kuskilt saada,manuale pole näinudki tglt neid kuskilSull kirjutas:mardus72 kirjutas:Et siis adiking-i masin forum/viewtopic.php?f=10&t=2026
Aga miks mitte facelift
-
Jürts
- Omegaclub juhatus
- Auto: omega 2,5 DTI 2002 a
- Has tänanud: 66 korda
- Been tänatud: 73 korda
Adikingi auto peaks tehniliselt küll heas korras olema,aga kere seisukord küll kiita pold,kui mina seda viimati nägin.See ju eestist uuena ostetud.
Kleebiste omandamise,või klubiga liitumise soovi korral pöörduda minu poole läbi priva,või helistades 56643833.
-
Sull
mardus72 kirjutas:3,2-te manuali pole kahjuks hea hinnaga kuskilt saada,manuale pole näinudki tglt neid kuskilSull kirjutas:mardus72 kirjutas:Et siis adiking-i masin forum/viewtopic.php?f=10&t=2026
Aga miks mitte facelift
No just
-
Sull
Mis tähendab kiita polnud ??outlaw kirjutas:Adikingi auto peaks tehniliselt küll heas korras olema,aga kere seisukord küll kiita pold,kui mina seda viimati nägin.See ju eestist uuena ostetud.
-
aleks25
- Huviline
Sull aga 3,2 saab manuaaliks ümber teha pole midagi keerulist ju
- mardus72
- Klubiliige
- Kontakt:
facelifte on algusaastate mudelitel (99lõpp-01)ju ka 3,0-e,aga selle eest saad roostevaba masina 
Kindlasti küsida sel juhul omanikult hetkeseisukorra pilte nii seest,kui ka väljast.Need suvised pildid müügikuulutuses ei paljasta tegelikult kogu tõde,2nädalat tagasi ise ajasin veel omanikuga juttu ja näppisin tagatiiva küljest roostetükke lahti...aga eks kõik on suhteline,saab ju roostes kohad korda teha.Sull kirjutas:Ise paraku autot näind ei ole.. Seega köik kes näind on vöivad mulle posti kirjutada head vead kereseis jne xD.. Näiteks tim on näind xD.. Tundub asjalik olevat vähemalt omaniku jutu järgi.. Tahaks inffi järgmine nv järgi.. Aga ei tahaks yllatusi.. Eriti kui soomemaalt sinna vaja söita
Samas tehnikapool ju korralik.
Tagavedu,kindel edu!
107kw caravan.Man+LSD
107kw caravan.Man+LSD
Mismõttes nagu...mis asi on tavaline osram?dworkin kirjutas:Aga kas mingid H1 pirind on tuntavalt paremad ka kui tavalised Osramid?
Pirni kvaliteedi määrab üldiselt hind.Odav"mingi h1" jääb valgustusvõimelt korralikule pirnile selgelt alla.
Mina olen oma masinale nüüdseks 3. komplekti(eelmine aasta nii lähi-kui kaugtuledesse) kallima otsa osrameid ostnud ja rahul asjade käiguga.
Tagavedu,kindel edu!
107kw caravan.Man+LSD
107kw caravan.Man+LSD
Ah jutt või asi, uuemad faceliftid panevad ka ikka ulme roostet, 94 a omega ei roostetanud ka mul niipalju kui tsingitud kerega omega
On see omega, audi või mingi muu ollus, suht vahet pole tsingitud või mitte, kuskilt kivi või midagi saab siis kohe rooste kallal kah, tegemist ikkagi ju metalliga 
Irmscher Omega 3.0 MV6
Ostan:
*Tagumist soojendusega nahkistet
*FL el. klapitavaid küljepeegleid
*Tagumist käetuge topsihoidjaga
Ostan:
*Tagumist soojendusega nahkistet
*FL el. klapitavaid küljepeegleid
*Tagumist käetuge topsihoidjaga