Jutunurk(räägi millest tahad,kuid foorumireeglid kehtivad)
Re: Jutunurk(räägi millest tahad,kuid foorumireeglid kehtiva
Ikka liigub, võrgud seina peal ju ei püüa 

Irmscher Omega 3.0 MV6
Ostan:
*Tagumist soojendusega nahkistet
*FL el. klapitavaid küljepeegleid
*Tagumist käetuge topsihoidjaga
Ostan:
*Tagumist soojendusega nahkistet
*FL el. klapitavaid küljepeegleid
*Tagumist käetuge topsihoidjaga
Kas kellegil on kogemusi 2,0 60kw diisel Opeli mootoriga? Igasugune info selle kohta on teretulnud. 

Diisleid ei tarbi küll aga kuluks ära mitu kasti jääd ja mingi hot chick kes palaviku langetada suudaks
39,6 juba ja (piip) raibe ei tahagi alla anda , homme veel tööle kh vaja jõuda..

Olnud rallikad: Audi 100, Opel Omega b sport, BMW 530d, Audi a6 2,5 tdi,Opel Omega 2,5 dti
Hetkel: Mercedes-Benz s320
- siidisaba
- Klubiliige
- Auto: Opel
- Has tänanud: 5 korda
Sellise palavikuga võiks ja peaks juba palavikualandajat võtmaWestcoast kirjutas:Diisleid ei tarbi küll aga kuluks ära mitu kasti jääd ja mingi hot chick kes palaviku langetada suudaks39,6 juba ja (piip) raibe ei tahagi alla anda , homme veel tööle kh vaja jõuda..

Targutab neiu kes ise ka maadleb tõbisusega siin

Keep going- everything you need will come to you at the perfect time 

Viina ikka viina mida muud kui puhast viina 
edit: homme võsapetsis oblikas oomike mis ei taha tööle minna seega tasub pilk heita;) reklaamist nägin

edit: homme võsapetsis oblikas oomike mis ei taha tööle minna seega tasub pilk heita;) reklaamist nägin

Olnud rallikad: Audi 100, Opel Omega b sport, BMW 530d, Audi a6 2,5 tdi,Opel Omega 2,5 dti
Kudas suverehvidega sõitjatel läheb?
Minul pole väga vigagi igastahes,uued sügava mustriga rehvid peavad enam-vähem ja muidugi on suvehakul vägagi lahe külg ees sõita.
Kehvem lugu on neil,kes viimast hooaega võtavad oma kulunud suverehvidest.
Täna hommikul siis.

Minul pole väga vigagi igastahes,uued sügava mustriga rehvid peavad enam-vähem ja muidugi on suvehakul vägagi lahe külg ees sõita.
Kehvem lugu on neil,kes viimast hooaega võtavad oma kulunud suverehvidest.
Täna hommikul siis.

Tagavedu,kindel edu!
107kw caravan.Man+LSD
107kw caravan.Man+LSD
Suvekad all aga kuna alles said vähe uuemad ostetud ei olnud pidamisega probleeme 

mina sain ka oomi korda
ja tehke mis tahate kast kannatada ei saanud
kuigi sai vigase kastiga maha sõidetud päris palju... igatahes nyyd võib mind ka linnavahel näha 

Noo...tänases võsa saates oli üks nukker 100kw. Igast mossest saab kord opel kuna seda ei tea! 

Ilmselgelt on vanamehe enda viga ostmisel kui ta ikka oma 600km ära sõita sai siis ei müüdud talle mingit risu vaid ostja ei osanud vigu otsida muud midagi.
Vaadates seda ka et vanamees ei mõtle peaga.
"ma viin ta emexisse" no cmoon varuosadeks müües saad juba rohkem ilusti kui äri oskab teha lisaks ei meeldi mulle üleüldse inimesed kes suurejooneliselt opelit kui "sitta" automarki maha teevad(sellistele tuleks kerepeale anda ja mõistus maapeale tagasi peksta).
Olgem ausad omades ise igast audisi ja bemareid võiksin julgelt vastupidist väita, et opel on oma margi kohta ikka tõsiselt võetav masin oma vastupidavuse kui ka ökonoomsuse poolest.
Vaadates seda ka et vanamees ei mõtle peaga.
"ma viin ta emexisse" no cmoon varuosadeks müües saad juba rohkem ilusti kui äri oskab teha lisaks ei meeldi mulle üleüldse inimesed kes suurejooneliselt opelit kui "sitta" automarki maha teevad(sellistele tuleks kerepeale anda ja mõistus maapeale tagasi peksta).
Olgem ausad omades ise igast audisi ja bemareid võiksin julgelt vastupidist väita, et opel on oma margi kohta ikka tõsiselt võetav masin oma vastupidavuse kui ka ökonoomsuse poolest.
no comoon vaadates kapotealla, et mis seal oli siis nojah pole midagi ütelda, et seal kapoteall polnud kaua aega käidud, klapikambrikaan ujus õlist st hooldatud seda nagu ei oleks lähiajal üldse. Aga rehvid olid head
Mul üks tuttav tädi on selline, et ostab suht täiesti korraliku masina ca paar kuud ja no suht väga kulukas on saada tast taas heas korras masinat. Näide müüsin talle täiesti korraliku astra kunagi ja mõni üksik kuu edasi läks temakäes auto lihtsalt põlema
Veel näide mul onupoeg müüs talle suht korraliku audi 90ne ja sellest sai mõne kuuga jällegi tõsine frakk. ja neid juhtumeid sellel isikul on mitmed veel.
Sellest järeldan, et asi on siiski inimeses kinni...

Mul üks tuttav tädi on selline, et ostab suht täiesti korraliku masina ca paar kuud ja no suht väga kulukas on saada tast taas heas korras masinat. Näide müüsin talle täiesti korraliku astra kunagi ja mõni üksik kuu edasi läks temakäes auto lihtsalt põlema

Veel näide mul onupoeg müüs talle suht korraliku audi 90ne ja sellest sai mõne kuuga jällegi tõsine frakk. ja neid juhtumeid sellel isikul on mitmed veel.
Sellest järeldan, et asi on siiski inimeses kinni...
Omega FL 2,5 TDI 2002, Navara D40 2010a
, Audi A4 2,5TDI 1999a,

no ma ei tea
minul pole küll õnneks mootor veel kinni jooksnud,aga ennem kinnijooksmist peaks olema ilmselged vead ju.
või tõesti mootor võib käia nagu uus ja järgmine moment kinni..

või tõesti mootor võib käia nagu uus ja järgmine moment kinni..

Oled sa kindel, et mootoris õligi oli? vb nemad mõtlevad auto hooldamise all tolmuimejaga tõmbamist

mina ytlen niipalju et Omega suht kõva pill ikka
ta tõi mind katkise kasti laagriga ja lekkiva õliga umbes 300 km kauguselt kui mitte rohkem... ja töötab edasi... esimene opel ikkagi ikka kiidan 

No tüüpiline näide papist kes istub ja sõidab ilma et piiluks mis kapoti all toimub.Se kõnni tee värk ongi sellistele papidele,eks käigu siis jala,aga palun jätku opelid rahule nende pärast neid kõnni teid küll tehtud pole