ma sain oma oomiga 200km kätte lõpuks sai tee otsa... ja uuele ringile ei läinud... muidugi kui kellelgi on tavaline 2.5 v6 caravan... mul selline tunne et ei liigu õieti minu oma.. et äkki saaks kellegiga joonele panna... automaatkastiga isend siis... kui kellelgi on viitsimist... ei ole mitte sportlik huvi kellegile ära teha vaid teada sellline tunne et mu oomil mingi kala...
Mul on radikas puruks, ei aitanud see epotamine ega armatuuriga mõllamine... ei tea kas julgen põhjalikumalt parandada või osta kohe uhiuus radikas... krt see maksab ka fixuses 160 euri.... ja üks vend oli foorumis 20 euriga uue külgvanni saanud ja peale installinud... ei tea kas saares ka sellist tööd ettte võetakse ja kas ka vastu peab.... tahaks juba korda saada, ei viitsi 30 kraadises kuumuses suvel küll perset hautada
Mina see nvs ei viitsi liikudagi kavatsen vegeteerida garaazis auto põhja all vaikselt pilkuga koos ja auto põhja puhtaks rookida ning mastiksiga kallale minna
Tuleval nädalal samuti nädalavahetusel olen kinni siis lähen autoga töökotta ja auto saab ka katuse+ kapoti kriimueemalduse kerge pahtli ja muude protsetuuride abil+ siis lasen teise veel korralikult laki+värvi alla kah seega pmst mai keskel pimestan oma läikiva autoga kõiki pärnakaid
Olnud rallikad: Audi 100, Opel Omega b sport, BMW 530d, Audi a6 2,5 tdi,Opel Omega 2,5 dti
Hetkel: Mercedes-Benz s320
Marcouver kirjutas:Mul on radikas puruks, ei aitanud see epotamine ega armatuuriga mõllamine... ei tea kas julgen põhjalikumalt parandada või osta kohe uhiuus radikas... krt see maksab ka fixuses 160 euri.... ja üks vend oli foorumis 20 euriga uue külgvanni saanud ja peale installinud... ei tea kas saares ka sellist tööd ettte võetakse ja kas ka vastu peab.... tahaks juba korda saada, ei viitsi 30 kraadises kuumuses suvel küll perset hautada
Marcouver kirjutas:Mul on radikas puruks, ei aitanud see epotamine ega armatuuriga mõllamine... ei tea kas julgen põhjalikumalt parandada või osta kohe uhiuus radikas... krt see maksab ka fixuses 160 euri.... ja üks vend oli foorumis 20 euriga uue külgvanni saanud ja peale installinud... ei tea kas saares ka sellist tööd ettte võetakse ja kas ka vastu peab.... tahaks juba korda saada, ei viitsi 30 kraadises kuumuses suvel küll perset hautada
Mis selle radika kood on või anna auto andmed ehk saan sulle asja odavamalt
Sõidukite kliima/ konditsioneeri täitmine ja kontroll Tallinnas.
http://alvadi.ee/varuosad/opel/omega-b- ... radiaator/" onclick="window.open(this.href);return false; siin on poole odavam radikas ja pole midagi viga neil mul 2 liitrisel oomil teist aastat peal radikas ja pole midagi häda
Ei tea kas Pärnus kuskil ka tehakse dünaamiline õlivahetus automaat kastile.
Idee tekkis lihtsalt sellest, et niisama vahetades ei saa nagunii durbiini tühjaks ja noh saaks ka korralikult puhtaks ehhki 15tuhhi tagasi sai vahetatud ja oli välimuselt suht ilus.
Ei ole just kohustuslik mul seda teha kuid no kui saaks Pärnus tehtud siis teeks ka vahetuse õlile ära.
Keegi targeb teab,kas led ääretulesid,ehk led tulukesi külgedele paigaldada?Siin foorumis oli ühel punasel universaalil nii,mis seadus ja politsei selle peale kostaks?
Politsei ei tee küll mitte midagi vähemalt minu isetehtud tuuningute ja maalingute kohta tuledele pole keegi kobisenud siiani.
Ainus kord kukkusin politseiga vaidlema kui mu vanal fordil olid ees hella 3000d siis tehti selgeks et põhitule algusest alates kuni 40cm kaugusel võivad lisatuled asuda aga mul olid kaugemal vähe sellest kästi mul nendest xenonid kah tagant ära sikutada ja katted peale panna vastasel juhul oleksin pidanud tuled kohe küljest ära keerama:D
Olnud rallikad: Audi 100, Opel Omega b sport, BMW 530d, Audi a6 2,5 tdi,Opel Omega 2,5 dti
Hetkel: Mercedes-Benz s320