Kes keda, kus nägi?

Kõik mõtted ja arutelud klubi külalistele ja mitte klubilistele
Vasta
Westcoast
Huviline

Re: Kes keda, kus nägi?

Postitus Postitas Westcoast »

Jep nii ta oli, ise olin caterpillariga sinu seljataga eco platsi peal rallimas :lol:
Olnud rallikad: Audi 100, Opel Omega b sport, BMW 530d, Audi a6 2,5 tdi,Opel Omega 2,5 dti
Hetkel: Mercedes-Benz s320
Omega3

Postitus Postitas Omega3 »

Westcoast kirjutas:Jep nii ta oli, ise olin caterpillariga sinu seljataga eco platsi peal rallimas :lol:
Selge selge...sai ise väheke raua kola viidud refondasse:)
Kasutaja avatar
Ove
Huviline
Kontakt:

Postitus Postitas Ove »

Westcoast kirjutas:Oja poe ligidal kimas c kerega valge univ omega, kena veljega tagaklaasile uhkelt omegaclubi kleeps kleebitud siis nägin musta omega b universaali tööl olles mis keeras savi tänavale.
Ja siis tuli ka kuldne omega b sedaan, nägin ka nüüd ära kes roolis.
Ning siis veel nägin 4 ja oomi millel kleepsud puudusid. :mrgreen:
Arvestades, et 3 päeva olen vedanud rauda kuusakoski, siis kuulun ka mina nende sekka 8)
ovetegemised.wordpress.com
Jürts
Omegaclub juhatus
Auto: omega 2,5 DTI 2002 a
Has tänanud: 65 korda
Been tänatud: 73 korda

Postitus Postitas Jürts »

Wautzer tuli täna umbes tund tagasi gonsioris oma MV-6 ga vastu.
Kleebiste omandamise,või klubiga liitumise soovi korral pöörduda minu poole läbi priva,või helistades 56643833.
Westcoast
Huviline

Postitus Postitas Westcoast »

Omegaid oli tänase päeva kohta üledoosina liikvel, iga nurga peal keski jäi jalgu küll aga pakub huvi kes on selle ilusate velgede ja lumivalge pardipojaga mis vähe uuema aasta oomi on, millega ta ojapoe juurest kortermajade ette keeras ralliga. :mrgreen:
Olnud rallikad: Audi 100, Opel Omega b sport, BMW 530d, Audi a6 2,5 tdi,Opel Omega 2,5 dti
Hetkel: Mercedes-Benz s320
Jürts
Omegaclub juhatus

Westcoast kirjutas:Omegaid oli tänase päeva kohta üledoosina liikvel, iga nurga peal keski jäi jalgu küll aga pakub huvi kes on selle ilusate velgede ja lumivalge pardipojaga mis vähe uuema aasta oomi on, millega ta ojapoe juurest kortermajade ette keeras ralliga. :mrgreen:
Klubis tean mina kahte valget FL caravani:arts ja lapik,aga 1 elab tallinnas ja teine tartus.
Kleebiste omandamise,või klubiga liitumise soovi korral pöörduda minu poole läbi priva,või helistades 56643833.
Kasutaja avatar
wautzer
Üldmoderaator
Auto: Opel Omega FL
Has tänanud: 4 korda
Been tänatud: 4 korda

Postitus Postitas wautzer »

outlaw kirjutas:Wautzer tuli täna umbes tund tagasi gonsioris oma MV-6 ga vastu.
Olin küll jah täna seal liiklemas :D kahjuks ei pannud sind tähele :?
Chip Tuning DPF/EGR OFF 58576668Tallinn
Kasutaja avatar
siidisaba
Klubiliige
Auto: Opel
Has tänanud: 5 korda

Postitus Postitas siidisaba »

outlaw kirjutas:
Westcoast kirjutas:Omegaid oli tänase päeva kohta üledoosina liikvel, iga nurga peal keski jäi jalgu küll aga pakub huvi kes on selle ilusate velgede ja lumivalge pardipojaga mis vähe uuema aasta oomi on, millega ta ojapoe juurest kortermajade ette keeras ralliga. :mrgreen:
Klubis tean mina kahte valget FL caravani:arts ja lapik,aga 1 elab tallinnas ja teine tartus.
Ja talvepäevadest on meeles, et ka Armisel selline masin on ;) Ja tema Pärnu kandis ju ka pesitseb kui just Soomes ei ole!
Keep going- everything you need will come to you at the perfect time ;)
Armis
Klubiliige
Has tänanud: 10 korda
Been tänatud: 4 korda

Postitus Postitas Armis »

Westcoast kirjutas:Oja poe ligidal kimas c kerega valge univ omega, kena veljega tagaklaasile uhkelt omegaclubi kleeps kleebitud siis nägin musta omega b universaali tööl olles mis keeras savi tänavale.
Ja siis tuli ka kuldne omega b sedaan, nägin ka nüüd ära kes roolis.
Ning siis veel nägin 4 ja oomi millel kleepsud puudusid. :mrgreen:

Valge FL -iga olin jah mina ja nägin sind ka, aga kuna oli mul väga kiire siis ei olnud aega juttu ajama tulla. Üldiselt seal oja poe vastas kuhu autoga keerasin seal ma elan ja seal maja ees olev omega B on ka minu oma :mrgreen: :mrgreen:. Lisaks nägin eile hommikul Kairi-t Tallinna mnt. ristis, siis peale seda suht kohe Tomzz-i tööbussiga Port-Arturi ristis ja õhtupoole ka Tanelit :mrgreen: :mrgreen:
okitoki
Huviline
Auto: vw passat 2,5 tdi 4x4 2003a

Postitus Postitas okitoki »

Taaskord nähtud 292 TFB Põltsamaal ning näen seda enamus kordadest kui linnas olen ja eriti just maxima parklas :lol:
Jürts
Omegaclub juhatus

7 minutit tagasi sai Makiitat,ehk siis mamma Wautzerit nähtud iru raudtee silla juures vastu tulemas kuldsega
Omega3

Postitus Postitas Omega3 »

Pärnus vivaldit nähtud kaubamajaka ristmikul 5 paiku:)
Aiff

Postitus Postitas Aiff »

täna oli küll viljandi omegate pealinn. Ülipalju omegaid. Klubikleepse ei silmanud kellegil..:S
guits
Huviline
Auto: Cadillac Catera 3,0 155kw 97a, datsunnissan patrol 2,8 gr
Has tänanud: 2 korda
Been tänatud: 5 korda
Kontakt:

Postitus Postitas guits »

Paide oli ka oomegate pealinn, eelmine nädal oli Saaremaa oomegate meka , klubisilte nägin aint omaautul :mrgreen:
Kasutaja avatar
offkicker
Huviline

Postitus Postitas offkicker »

Tartus, Võru tänaval nägin umbes tund tagasi kedagi omegaclubi numbrialusega
Pilt
Ω 2.2 DTI 2000a / Ω 2.5 TD 1999a / Ω 3.0 1998a / Ω 2.5 DTI 2003a / A6 1.9tdi / A6 quattro 2.5tdi / Insignia 2.0 CDTI 2009a
M: 2.0DTI ja 2.5DTI osadeks
Vasta