Jutunurk(räägi millest tahad,kuid foorumireeglid kehtivad)
Re: Jutunurk(räägi millest tahad,kuid foorumireeglid kehtiva
Ma ei tea kas küsin õigest kohast aga äkki keegi oskab aidata, Et palju läheb maksma auto tagasai arvele võtt otsisin ark aga seal ei ole midagi selle kohta kirjas. Samas ka küsimus et kas sellel mingi põhjus, et endine omanik tahab auto arvelt maha võtta.
- siidisaba
- Klubiliige
- Auto: Opel
- Has tänanud: 5 korda
Endine omanik tahab äkki auto enda nimelt ära saada- see nagu ei ole piisav põhjus? Sest müüdud, kuid ümber vormistamata auto puhul võib "endisel" omanikul üksjagu askeldamist olla nt liiklus-/ parkimistrahvide osas, kindlustus jne. Ostad auto siis tuleb ka oma nimele see ju vormistada?!noormees21 kirjutas:Ma ei tea kas küsin õigest kohast aga äkki keegi oskab aidata, Et palju läheb maksma auto tagasai arvele võtt otsisin ark aga seal ei ole midagi selle kohta kirjas. Samas ka küsimus et kas sellel mingi põhjus, et endine omanik tahab auto arvelt maha võtta.
Arvele tagasi võtmise kohta ei oska midagi öelda.
Keep going- everything you need will come to you at the perfect time 

ma ei ole saanud veel ära osta ja kirjutaksin muidugi oma nimele kohe kunas siis väiksem kindlustus aga palju see asi maksma läheb uuesti arvele võtt ei sa ark kodulehelt mitte m.... aru
Selge tänan see sama süsteem siis nagu auto omaniku vahetus aga siit ka 2 küsimus kas pean autoga kohale vurama või saan ilma selleta kah kunas veits nadi ilma arvel oleva autoga sõita olen saanud korra juba sinikuubedekäest laksu ära küll mitte suure kuid enam ei taha
-
- Omegaclub juhatus
- Auto: omega 2,5 DTI 2002 a
- Has tänanud: 65 korda
- Been tänatud: 73 korda
Autot tahetakse näha ainult esmasel registreerimisel eestisse.Kui juba arvel old,siis ei taheta.
Kleebiste omandamise,või klubiga liitumise soovi korral pöörduda minu poole läbi priva,või helistades 56643833.
aga vana omanik tahab aiutiselt maha võtta seda arvelt ma sellepärast küs.
- siidisaba
- Klubiliige
- Auto: Opel
- Has tänanud: 5 korda
Küsi siis mõned päevad ajapikendust ja mine vormista lihtsalt ümber.
Keep going- everything you need will come to you at the perfect time 

???? pakkusin välja et ostumüügilepinguga aga ta ei old nõus ja nüüd kaalun ültse mitte osta sest ega see inimene eriti usaldust ei pakkunud kunas nüüd viib auto parandusse jne... ja hinnatõus
oleksin need asjad ise korda teinud aga ei ta pole sellega nõus

vormistamine 60 erootikat, kui kõik ostu/müügilepingud korras on lisaks selle alla käib ka siis kasutajate määramine jne kui soovi on.
Olnud rallikad: Audi 100, Opel Omega b sport, BMW 530d, Audi a6 2,5 tdi,Opel Omega 2,5 dti
Hetkel: Mercedes-Benz s320
Hetkel: Mercedes-Benz s320
- raudpats0
- Huviline
- Has tänanud: 23 korda
- Been tänatud: 15 korda
ilma ülevaatuseta ka kohale vaja ilmuda üldjuhul.aga sellise endise omaniku käest mina ei ostaks kuna sealt võib päris palju välja tulla. nt varastatud masin jne jneoutlaw kirjutas:Autot tahetakse näha ainult esmasel registreerimisel eestisse.Kui juba arvel old,siis ei taheta.
et siis sai siis täna täpsustatud. 09.08.2012 seisuga pole vaja ümberregamiseks masinaga kohale minna kui masin on ilma ülevaatuseta ja on vähemalt korra eestis ülevaatuse läbinud.!!ülevaatus võib olla ka ebaõnnestunud!!
Viimati muutis raudpats0, 10 Aug 2012 00:03, muudetud 1 kord kokku.
119BDD-110kw automaat caravan 2002
2003 96kw manuaal 5 ust luukpära 2003 seljakott
1993 2,0 ***kw nelik kupee
2004 2,5 128kw nelik SUV
tel: 58162851
2003 96kw manuaal 5 ust luukpära 2003 seljakott
1993 2,0 ***kw nelik kupee
2004 2,5 128kw nelik SUV
tel: 58162851
Selline küsimus:
Miks minu autokõlaritest iga natukese ajatagant "krõpsud" käivad ? (ei ole vahet kas mootor töötab või mitte)
Kuna tagumised kõlarid olid otsas , kasutasin tükk aega esimesi uste kõlareid ainult ..siis ei olnud seda jama..
Täna panin tagumiste uste sisse Hertz ev130 ja sama pull .
+ JA - on kõlaritesse õigesti asetatud.
Originaalselt läheb kõlarijuhe kaheks (tweeter + kõlar ) et äkki sellest ka see jama ?
Ma arvan küll et "tundus valesti" aga kunagi panin autoraadio pideva voolu ja ajutise voolu valesti ja antud jama ei olnud .
Lihtsalt "unustas" oma seadmed koguaega ära
Sai hiljem Autoraadiol siis opeli punase + raadio kollase ja raadio punase +oopeli kollasega pandud (kuna nii oli õige )
Aga nagu ma ütlesin ennist et see ilmselt tundus lihtsalt
Raadio:Pioneer DEH-1400UB
Loodan et keegi oskab aidata antud teemal
Miks minu autokõlaritest iga natukese ajatagant "krõpsud" käivad ? (ei ole vahet kas mootor töötab või mitte)
Kuna tagumised kõlarid olid otsas , kasutasin tükk aega esimesi uste kõlareid ainult ..siis ei olnud seda jama..
Täna panin tagumiste uste sisse Hertz ev130 ja sama pull .
+ JA - on kõlaritesse õigesti asetatud.
Originaalselt läheb kõlarijuhe kaheks (tweeter + kõlar ) et äkki sellest ka see jama ?
Ma arvan küll et "tundus valesti" aga kunagi panin autoraadio pideva voolu ja ajutise voolu valesti ja antud jama ei olnud .
Lihtsalt "unustas" oma seadmed koguaega ära
Sai hiljem Autoraadiol siis opeli punase + raadio kollase ja raadio punase +oopeli kollasega pandud (kuna nii oli õige )

Raadio:Pioneer DEH-1400UB
Loodan et keegi oskab aidata antud teemal

krõpsub nii raadioga kui ka plaadilt/USBlt mängides?
Ω 2.2 DTI 2000a / Ω 2.5 TD 1999a / Ω 3.0 1998a / Ω 2.5 DTI 2003a / A6 1.9tdi / A6 quattro 2.5tdi / Insignia 2.0 CDTI 2009a
M: 2.0DTI ja 2.5DTI osadeks
M: 2.0DTI ja 2.5DTI osadeks
Küsimus suurele ringile, et kas siit keegi Saksast kah autosi veab Eestisse ja kui see nii on siis mis hinnaklassi see võiks jääda.
Või oskab soovitada kohta kes soodsalt neid veab.
Või oskab soovitada kohta kes soodsalt neid veab.
Omega FL 2,5 TDI 2002, Navara D40 2010a
, Audi A4 2,5TDI 1999a,

CD sellel isendil pole .offkicker kirjutas:krõpsub nii raadioga kui ka plaadilt/USBlt mängides?
USB pealt , raadioga polegi proovinud .