Jutunurk(räägi millest tahad,kuid foorumireeglid kehtivad)

Kõik mõtted ja arutelud klubi külalistele ja mitte klubilistele
Vasta
MegaHabe
Klubiliige
Has tänanud: 4 korda
Been tänatud: 7 korda

Re: Jutunurk(räägi millest tahad,kuid foorumireeglid kehtiva

Postitus Postitas MegaHabe »

selle videoga seoses on mul Tapal üks Omega A universaal silmaette jäänud. 8)
Arvata võib, et on 2,0 ja alla 91a
Vedeleb ühes hoovis rohu sees peidus :D
MInu õigekiri ei kuulu komenteerimisele!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=kFBVY8oH83A
Kasutaja avatar
oskaja
Klubiliige
Has tänanud: 3 korda
Been tänatud: 26 korda

Postitus Postitas oskaja »

guits kirjutas:Riiga polemötet minna ööbima, Adazi statoili olen kasutand , see turvafirma valveall nüüd
hea öelda aga raske teostada... esiteks on see stat tavaliselt umbe pargitud sellisel kellaajal kui mul sinnapoole asja on ja teiseks ei sobi üldse see nii kaugel parkimine kauba maha saamise seisukohast võttes. meil on oma nn. eraldi valvega (turva, kaamerad, lukustatud värav ja kõrge betoon aed ümber... 400m laost) parkla olemas nüüdseks aga teised vaesekesed värisevad ikkagi varaste kartuses :)
Lihtsalt, et omal on lihtsam kui saad ühe jutiga lao juurde ära... suurem tõenäosus esimeste seas tühjaks saada ja õhtuks ilusti koju ning jääb igasugune mõtetu puhkeaja raiskamine ära (magad... sõidad kuskilt kaugelt lao juurde... ootad... kuna ennem sind on juba terve hunnik autosid siis ilmselt tuleb veel mitu korda vahepeal liigutada, sest alati leidub keegi kes ei saa sõitmisega hakkama ja "ei mahu" mööda... lõpuks ennem õhtut saad ehk koorma maha ja juba ongi tööpäev läbi :mrgreen: ... siis magad ilusti oma aja ära ja vasta hommikut sõidad kodu poole. Selle tõttu venib reis päeva võrra pikemaks ja pool sõidu ajast on ülejärgmisel päeval kah raisus juba. Jevroopa poole minnes(või tulles) oleks jah Adazis lebotamine variant kui aegadega kaugemale sõita juhuslikult ei kannata.
Westcoast
Huviline

Postitus Postitas Westcoast »

Täna vahetasin küttefiltri ära eks pakkuge kaua see vana olla all võis? :lol:
Ehe näide kui auto naisterahva käes on enne mind olnud, pole hooldust saanudki

Pilt
Olnud rallikad: Audi 100, Opel Omega b sport, BMW 530d, Audi a6 2,5 tdi,Opel Omega 2,5 dti
Hetkel: Mercedes-Benz s320
celerond

Postitus Postitas celerond »

Westcoast kirjutas:Täna vahetasin küttefiltri ära eks pakkuge kaua see vana olla all võis? :lol:
Ehe näide kui auto naisterahva käes on enne mind olnud, pole hooldust saanudki

Pilt
:D !
7a?
Westcoast
Huviline

Täpselt ei tea isegi aga aasta on kindlasti minu käes olnud vahetamatta, sest eelmine sügis ma ta endale tõin siis tegin vaid õlifiltri ja õlivahetuse sinna küttefiltrini tookord ei jõudnudki kuid tänane avastus oli küll huvitav nii ussitanud filta, vähe sellest et musta tökatit tilkus sellest imestan et kinni pole tõmmanud hingest masinat.
Olnud rallikad: Audi 100, Opel Omega b sport, BMW 530d, Audi a6 2,5 tdi,Opel Omega 2,5 dti
Kasutaja avatar
siidisaba
Klubiliige
Auto: Opel
Has tänanud: 5 korda

Postitus Postitas siidisaba »

Tahaksin jubedalt öelda, et tüüpiline mees, et kohe hakkab üldistama, aga siis ma oleks ise samasugune, seega ei tasu kohe üldistada- meil on klubis väga asjalikke naisliikmeid, kes ei karda käsi õliseks ja mustaks teha- mina nende seas!!!

Minu loogika oleks bensupumba suht esimeste asjade seas ära käskind vahetada 8) :wink:
Keep going- everything you need will come to you at the perfect time ;)
Westcoast
Huviline

Samas tehase manual ütleb et 40 000 miles, tagant vaja vahetada seega vb seda loogikat too isik jälginud ka on.
Kasutaja avatar
reims86
Huviline

Postitus Postitas reims86 »

No on ka mehi kes väga luhakalt oma liikuriga üle käib ja on naisi, kes käivad täiesti normaalselt hoolduses, nii, et ...
Omega FL 2,5 TDI 2002, Navara D40 2010a 8) , Audi A4 2,5TDI 1999a,
ultimaco

Postitus Postitas ultimaco »

mina tean ise isiklikult 9t naist kes töötavad autoremondis :D ja na on koguaeg õlised aga mulle see väga meeldib ajab ihukarvad pysti :D kui saaks veel kahekesi kapoti all olla või auto all :D irww
vivaldi
Huviline
Been tänatud: 4 korda

Postitus Postitas vivaldi »

siidisaba kirjutas:Tahaksin jubedalt öelda, et tüüpiline mees, et kohe hakkab üldistama, aga siis ma oleks ise samasugune, seega ei tasu kohe üldistada- meil on klubis väga asjalikke naisliikmeid, kes ei karda käsi õliseks ja mustaks teha- mina nende seas!!!

Minu loogika oleks bensupumba suht esimeste asjade seas ära käskind vahetada 8) :wink:
Bensupumpa on suht kulukas regulaarselt vahetada :D

PS - Võtke seda kui tõgavat nalja mitte solvangut!
MB W211 E320CDI, Opel Omega B C20NE
Westcoast
Huviline

Ma tean pigem ehitajatest naisi küll aga remonditöökodades pole ühtegi kohanud veel :mrgreen:
Aga ega jah endalgi on tuttavaid kelle auto näeb välja kui prügimägi ja mis ka ülejäänud tehnikaga toimub ei tea keski.
Tim
Huviline

Postitus Postitas Tim »

siidisaba kirjutas:Minu loogika oleks bensupumba suht esimeste asjade seas ära käskind vahetada 8) :wink:
Väga õige suhtumine muideks(küllap siidi pidas silmas bens.filtrit! :wink: )!Ega ainult siis õlivahetus pole hooldus...
Kui mina omale omega tõin,siis lähiajal läks ka(enne talve nagu ikka!)bens.filtri vahetuseks.See filter,mis Westcoast oma masina alt kätte sai on veel enam-vähem,minu oma lekkis juba ja vana filtri eemalduse käigus hakkas juppe küljest pudenema,kruvikeeraja läbi filtri korpuse lükkamine oli lapsemäng.
Tagavedu,kindel edu!
107kw caravan.Man+LSD
ultimaco

Postitus Postitas ultimaco »

miks osta kasutatud välifilter? miks mitte uus?

krt vabandan minu viga lugesin valesti :D
Kasutaja avatar
siidisaba
Klubiliige
Auto: Opel
Has tänanud: 5 korda

Postitus Postitas siidisaba »

Tim´il oli õigus- mul polnud eilne päev vennaks ja mõtted suht hajevil olid. No tegelikuses on mind maast madalast see pisik painanud ja seega päris kõva "kogemuste" pagas teooria poole pealt kaasas( praktika annab soovida kuna üldjuhul mind sinna kapoti alla ei taheta lasta :D- need on need remondimehed noh :D)ja sestap alati peale mõne auto ostmist viib tee esimesena varuosade poodi. Mitte otseselt kellegi pihta siit, aga olen näinud küll neid kes ostavad kasutatud auto ja eeldavad, et see on tip-top korras ja sinna alla polegi koheselt vaja raha panna- mine osta uus auto siis kui raha pole, et esimene hooldus enda poolt ära teha.
Keep going- everything you need will come to you at the perfect time ;)
celerond

Postitus Postitas celerond »

Tellisin ära uue spidomeetri plokki tausta..
Kas selle vahetamisel peaks millegiga eriti tähelepanelik olla ?

Pean silmas turvapatija .
Vasta