Arvata võib, et on 2,0 ja alla 91a
Vedeleb ühes hoovis rohu sees peidus

hea öelda aga raske teostada... esiteks on see stat tavaliselt umbe pargitud sellisel kellaajal kui mul sinnapoole asja on ja teiseks ei sobi üldse see nii kaugel parkimine kauba maha saamise seisukohast võttes. meil on oma nn. eraldi valvega (turva, kaamerad, lukustatud värav ja kõrge betoon aed ümber... 400m laost) parkla olemas nüüdseks aga teised vaesekesed värisevad ikkagi varaste kartusesguits kirjutas:Riiga polemötet minna ööbima, Adazi statoili olen kasutand , see turvafirma valveall nüüd
Westcoast kirjutas:Täna vahetasin küttefiltri ära eks pakkuge kaua see vana olla all võis?![]()
Ehe näide kui auto naisterahva käes on enne mind olnud, pole hooldust saanudki
Bensupumpa on suht kulukas regulaarselt vahetadasiidisaba kirjutas:Tahaksin jubedalt öelda, et tüüpiline mees, et kohe hakkab üldistama, aga siis ma oleks ise samasugune, seega ei tasu kohe üldistada- meil on klubis väga asjalikke naisliikmeid, kes ei karda käsi õliseks ja mustaks teha- mina nende seas!!!
Minu loogika oleks bensupumba suht esimeste asjade seas ära käskind vahetada![]()
Väga õige suhtumine muideks(küllap siidi pidas silmas bens.filtrit!siidisaba kirjutas:Minu loogika oleks bensupumba suht esimeste asjade seas ära käskind vahetada![]()