4 silindrit, 2.0 tehasest, puuritud, hoonitud, lihtsamalt arendab 300 ja peale jõudu vabalthingav ja pöördeid max 10 500
Tööle hakkab korralikult see mootor kuskil.70 kraadi ja 5000 pöörde juures.Ja minek on üliterav.Lotusele kütab ka tuppa.
Tegemist on opeli mootoriga.
Kuna pöördeid on palju ja elu tuline sees on kasutatud sees titaani.Suuremad klapid, tugevamad vedrud, tõukurid titaanist jne jne.
Ei saa nendest pagassis lärtsuvatest, v6 ja v8 meestest aru.
Steinmetzi iluvõre jätab ka sügavalt külmaks.
Hetkel lähen seda teed, et projekti juures asendan 3.0 turbodiisli välja töökindlama isendi ja oluliselt mugavama 2.0 100 kw ecoteci mootori vastu.
Here's B Cona with that kind of engine
Omega A 4000 Irmscher
Ascona B 3.0
Ascona C 2.0 16V
Kadett D GT/E
Vectra B (ekotykki)
jyrts sa oled kui needus nyyd sinu pärast ei taha ark tunnistada et nad eksivad , et mul load võeti 2 kuuks ära... aga nemad ei oska lugeda ja arvavad et kehtib kuni 13 jaanuarini.... pidi homme nyyd kohus neile teatama et mis ja kuidas.... ja muideks lube ei võetud miski hullu asja pärast ära... tunnistame et meil on kunagi ikka kiire... ja kuna neid kiirustamisi on mul ka ennem olnud siis nad arvasi et nad määravad selle lubadeta olemise siis... alkohol ja mina omavahel ei sobi .... nii et jääb ainult yle kiirus... loe ridade vahelt...
no nii tanel suutis kohale tulla,tomzi nägi ka korraks aga tema vend chillis hiljem kauem meiega,driftimisest midagi väga erilist välja küll ei tulnud kuna politse patrullid olid nagu mesilased õie ümber ja käisid "trippimas" teo kiirusel ja vahtimas , muidugi kui nad selja keerasid sai ka tiirutatud aga lõpp kiskus igavaks.
Olnud rallikad: Audi 100, Opel Omega b sport, BMW 530d, Audi a6 2,5 tdi,Opel Omega 2,5 dti
Hetkel: Mercedes-Benz s320
Sai nähtud , sai tehtud Ei näinud mente kusagil, hijem öösel Westcoast tuli papiniidu risti läheduses vastu..siis kui ma maist külg sõidusuunas välja paiskusin . Siis sain kesklinna ka külastatud..ja ikka jõulutunde pärast teatri kuusele ka 2 tiiru tehtud
Old Opels Never Die,They Just Go FASTER! Y32SE + LSD manu/3,2 ATM /3.0 manu