Jutunurk(räägi millest tahad,kuid foorumireeglid kehtivad)
- Tomzz
- Administraator
- Auto: Ainult head autod😎
- Has tänanud: 70 korda
- Been tänatud: 72 korda
Re: Jutunurk(räägi millest tahad,kuid foorumireeglid kehtiva
kvaliteet pole
aga vähemalt 4 kandva punktiga maas mitte nagu tokk kusagil märjal mättal

Old Opels Never Die,They Just Go FASTER!
Y32SE + LSD manu/3,2 ATM /3.0 manu
Y32SE + LSD manu/3,2 ATM /3.0 manu
- AnvarV
- Üldmoderaator
- Has tänanud: 12 korda
- Been tänatud: 28 korda
Tõsi.Alaripri kirjutas:Opel (ja ka muud margid) vihjab oma tungidega sellele, et kui esindusse ei lähe, siis oled kutu.

-
- Huviline
Mis sellel tungraual nüüd viga.Kui korralikult asetatud alla ja pärast kui üleval tugi all siis ei juhtu ju midagi ja alla ei tohi minna kui toestatud ei ole.
Mingi aeg tagasi see profi tung üks tuntud rallisõitja ei toestanud autot ja jäi alla ja meie hulgas teda enam ei ole.
R.I.P
Ei ole harvad need juhused kui toestamata auto kellegile kaela kukub ja tean isegi ühte, kes alla jäi ja kui kedagi läheduses ei oleks olnud ei oleks ka teda.
Mingi aeg tagasi see profi tung üks tuntud rallisõitja ei toestanud autot ja jäi alla ja meie hulgas teda enam ei ole.
R.I.P
Ei ole harvad need juhused kui toestamata auto kellegile kaela kukub ja tean isegi ühte, kes alla jäi ja kui kedagi läheduses ei oleks olnud ei oleks ka teda.
Ma kui mingil põhjusel auto üles tõstan siis panen kohe toe alla näitek kasvõi puupaku ! 

- siidisaba
- Klubiliige
- Auto: Opel
- Has tänanud: 5 korda
Kust ma keset maanteed puupaku saanOmega 978 kirjutas:Ma kui mingil põhjusel auto üles tõstan siis panen kohe toe alla näitek kasvõi puupaku !

Keep going- everything you need will come to you at the perfect time 

- siidisaba
- Klubiliige
Re: Erilised Omegad
Mulle pidid kinkima juuuketas007 kirjutas:Minu autopealeTomzz kirjutas:millepeale`?

selleks peab bensusaag kaasas olemasiidisaba kirjutas:Kust ma keset maanteed puupaku saanOmega 978 kirjutas:Ma kui mingil põhjusel auto üles tõstan siis panen kohe toe alla näitek kasvõi puupaku !

- siidisaba
- Klubiliige
Mis sa arvad, et mu auto on prügikast või?ultimaco kirjutas:selleks peab bensusaag kaasas olemasiidisaba kirjutas:Kust ma keset maanteed puupaku saanOmega 978 kirjutas:Ma kui mingil põhjusel auto üles tõstan siis panen kohe toe alla näitek kasvõi puupaku !

yks pilt oli kahh kuidas naised oma autosid hoiavad
kui yles leian viskan yles
aga ei käi kindlasti sinu kohta aga see kerge näide
nii et mitte paha pärast 

No kui keset maanteed ja isu metsa tegema pole hakata siis ajab asja ära ka auto ratas mis põhja alla sättida et alla vajudes kahjud väiksemad oleksid!siidisaba kirjutas:Kust ma keset maanteed puupaku saanOmega 978 kirjutas:Ma kui mingil põhjusel auto üles tõstan siis panen kohe toe alla näitek kasvõi puupaku !

- siidisaba
- Klubiliige
Ega ma nüüd nii tyhmä ka ei ole.. lihtsalt puupakke tavaliselt läheduses ei vedele. Ja mul on pagasnikus asendatud originaaltung korraliku tungigaOmega 978 kirjutas:
No kui keset maanteed ja isu metsa tegema pole hakata siis ajab asja ära ka auto ratas mis põhja alla sättida et alla vajudes kahjud väiksemad oleksid!Auto tasuks ikka tee äärde ajada kui tungiga tõstmiseks läheb!

Re: Erilised Omegad
Kes ees see mees!siidisaba kirjutas:Mulle pidid kinkima juuuketas007 kirjutas:Minu autopealeTomzz kirjutas:millepeale`?![]()
omega caravan MV6 97a 3.0l 155kw