Pealkirjad hästi rasvased kohe

ei tea nendest lippudest eriti midagiAnvarV kirjutas:no esialgu olen seadnud prioriteediks 20 aprill. Siis on streetrace opening haapsalus ja tahaks kohal olla. Iseenesest v6iks omegaclubi ka sinna v2lja panna. Suuri lippe vast kusagilt leiab?
Sinu kleepsudega oli vist see teema, et ilma aadressita need kleepsud sinuni jõudma ei hakka ka kunagi!ultimaco kirjutas:ei tea nendest lippudest eriti midagiAnvarV kirjutas:no esialgu olen seadnud prioriteediks 20 aprill. Siis on streetrace opening haapsalus ja tahaks kohal olla. Iseenesest v6iks omegaclubi ka sinna v2lja panna. Suuri lippe vast kusagilt leiab?ma pole veel oma kleepsegi kätte saanud
'
keegi ei tea kah kaugel mu kleepsud on
Ja see keegi minu viimaste andmete järgi pole oma kirju lugenud ja seega ei saagi neid ju selle inimese kätte toimetada. Üldse ma ei saa aru miks on selliseid asju vaja läbi kellegi, kellegi, kellegi ajada ja siis "iriseda, et pole saanud"(see oli illustratiivselt öelud)- nii jäädki ootama- oleks oma aadressi andnud oleks ammu kohal su kleepsud ma kujutan ette!ultimaco kirjutas:see kes sellega tegeles pidi kellegi kätte andma kes oleks khale toimetanud?
kui otse mardusega ei saa võta jürts appiultimaco kirjutas:seoses sellega lähevad mul asjad postkastist kaduma... sessuhtes et ei jõua kohale see mingi postkontori keiiss... mul tulevad 3 kuud vanad arved koos teiste arvetega... mõni jääb yldse kadunuks... aga võib proovi teha... ma seda postkontri värki ytlesin ka mardusele... ja oleks võinud ju mardus öelda et temaga ei saa saata... ja minu kirjadele mardus ei vasta kh