Jutunurk(räägi millest tahad,kuid foorumireeglid kehtivad)

Kõik mõtted ja arutelud klubi külalistele ja mitte klubilistele
Vasta
MegaHabe
Klubiliige
Has tänanud: 4 korda
Been tänatud: 7 korda

Re: Jutunurk(räägi millest tahad,kuid foorumireeglid kehtiva

Postitus Postitas MegaHabe »

Näha on ,et kellegi silmanägemine on halvemaks jäänud :lol: :lol: :lol:
Pealkirjad hästi rasvased kohe :mrgreen:
MInu õigekiri ei kuulu komenteerimisele!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=kFBVY8oH83A
ultimaco

Postitus Postitas ultimaco »

sõbrad yks kiire loll kysimus... autsse tekkis tyhikäigul vibra sisse ... veakoode ei näita... kas siis kyynlad , juhtmed? mida kontrollima peaks`?
ultimaco

@anvarv sama krutski arvas jh et sul aut katki :D tykk tegemist oli talle selgeks teha et see moevärk :D eks peab järgmisele kokukale kaasa rebima kyll tal tegevust jätkub siis :D kui rusty kh kohal on :D
Kasutaja avatar
AnvarV
Üldmoderaator
Has tänanud: 12 korda
Been tänatud: 28 korda

Postitus Postitas AnvarV »

no esialgu olen seadnud prioriteediks 20 aprill. Siis on streetrace opening haapsalus ja tahaks kohal olla. Iseenesest v6iks omegaclubi ka sinna v2lja panna. Suuri lippe vast kusagilt leiab?
ultimaco

AnvarV kirjutas:no esialgu olen seadnud prioriteediks 20 aprill. Siis on streetrace opening haapsalus ja tahaks kohal olla. Iseenesest v6iks omegaclubi ka sinna v2lja panna. Suuri lippe vast kusagilt leiab?
ei tea nendest lippudest eriti midagi :D ma pole veel oma kleepsegi kätte saanud :D'

keegi ei tea kah kaugel mu kleepsud on :(
Tim
Huviline

Postitus Postitas Tim »

Eelmise kuu tehnikamaailmast Korea universaalide ja uue Ford Focuse kohta testi lugedes hakkas huvitav asi silma.

Titeerin:"...keskkonsooli tagaosas paiknevad tuulutusavad annavad värsket õhku ka tagaistmel reisijatele..."Jutt siis Hyundaist :lol: ,Chevrolet,Kia ja Ford aga sellist "imeasja" ei paku :lol: Huvitav kas tagaistuja varvasele õhu puhumisest unistada on palju?
Tänapäevased masinad kõik....ja võtame siinkohal ´94a omega...luksusauto juba.Kudas on A omegatega seda ei tea,et kas tagaistujad on kah "ventileeritud".

Analoogne asi hakkas silma umb.samalaadset testi ükskord lugedes,kus teemaks tuli tagaistujate turvavööde kõrguse reguleerimine.
Jällegi näide ´94a. omega...
Tagavedu,kindel edu!
107kw caravan.Man+LSD
Westcoast
Huviline

Postitus Postitas Westcoast »

Need autoajakirja toimetajad ongi jopskid, kirjutavad ja imestavad suht olematute asjade üle, mis on tegelikkuses ammu mõnel vanal autol olemas kasvõi omega :mrgreen:
Olnud rallikad: Audi 100, Opel Omega b sport, BMW 530d, Audi a6 2,5 tdi,Opel Omega 2,5 dti
Hetkel: Mercedes-Benz s320
Kasutaja avatar
siidisaba
Klubiliige
Auto: Opel
Has tänanud: 5 korda

Postitus Postitas siidisaba »

ultimaco kirjutas:
AnvarV kirjutas:no esialgu olen seadnud prioriteediks 20 aprill. Siis on streetrace opening haapsalus ja tahaks kohal olla. Iseenesest v6iks omegaclubi ka sinna v2lja panna. Suuri lippe vast kusagilt leiab?
ei tea nendest lippudest eriti midagi :D ma pole veel oma kleepsegi kätte saanud :D'

keegi ei tea kah kaugel mu kleepsud on :(
Sinu kleepsudega oli vist see teema, et ilma aadressita need kleepsud sinuni jõudma ei hakka ka kunagi!

Mis puudurab suuri lippe- siis meil on täiesti olemas omegaclubil vastavad lipud, kuid nende kasutamist otsustab juhtkond( rold116 ja mardus72). Üks lipp peaks üritustel kaasas käima ja teine lipp on kasutaja arska käes, sest tema käib autoga näitustel omegaclubi ka esindamas- rohkem suurtest lippudest ei tea midagi!
Autolipud pole eralõbuks kasutamiseks ja neid on hea tava kasutada ühistel üritustel!

Ja iseenesest võiksid sa enne omegaclubi väljapanekut konsulteerida nt. mardusega..
Keep going- everything you need will come to you at the perfect time ;)
Kasutaja avatar
AnvarV
Üldmoderaator

Jap, see oligi jooksev mõte, et "võiks". Kui must valmis ei saa olen punasega niivõinaa kohal.
ultimaco

see kes sellega tegeles pidi kellegi kätte andma kes oleks khale toimetanud?
Kasutaja avatar
siidisaba
Klubiliige
Auto: Opel
Has tänanud: 5 korda

Postitus Postitas siidisaba »

ultimaco kirjutas:see kes sellega tegeles pidi kellegi kätte andma kes oleks khale toimetanud?
Ja see keegi minu viimaste andmete järgi pole oma kirju lugenud ja seega ei saagi neid ju selle inimese kätte toimetada. Üldse ma ei saa aru miks on selliseid asju vaja läbi kellegi, kellegi, kellegi ajada ja siis "iriseda, et pole saanud"(see oli illustratiivselt öelud)- nii jäädki ootama- oleks oma aadressi andnud oleks ammu kohal su kleepsud ma kujutan ette!
Keep going- everything you need will come to you at the perfect time ;)
Kasutaja avatar
AnvarV
Üldmoderaator

Ega jah. Mina ajasin asja Mardusega. Regasin klubiliikmeks ja 2 päeva hiljem olid kleepsud ümbrikuga postkastis. :)
Omega Sport Packet
Huviline

Postitus Postitas Omega Sport Packet »

Vaatasin seda fluffy pilti ja teeks talle ettepaneku mõned visandid teha kui see puudutab klubi sümboolikat, kleebiseid kui selline plaan on.Kätt ju on
ultimaco

seoses sellega lähevad mul asjad postkastist kaduma... sessuhtes et ei jõua kohale see mingi postkontori keiiss... mul tulevad 3 kuud vanad arved koos teiste arvetega... mõni jääb yldse kadunuks... aga võib proovi teha... ma seda postkontri värki ytlesin ka mardusele... ja oleks võinud ju mardus öelda et temaga ei saa saata... ja minu kirjadele mardus ei vasta kh
Kasutaja avatar
raudpats0
Huviline
Has tänanud: 23 korda
Been tänatud: 15 korda

Postitus Postitas raudpats0 »

ultimaco kirjutas:seoses sellega lähevad mul asjad postkastist kaduma... sessuhtes et ei jõua kohale see mingi postkontori keiiss... mul tulevad 3 kuud vanad arved koos teiste arvetega... mõni jääb yldse kadunuks... aga võib proovi teha... ma seda postkontri värki ytlesin ka mardusele... ja oleks võinud ju mardus öelda et temaga ei saa saata... ja minu kirjadele mardus ei vasta kh
kui otse mardusega ei saa võta jürts appi
tartu ja tallinna vahet sõelub teisi kasutajaid ka.
119BDD-110kw automaat caravan 2002
2003 96kw manuaal 5 ust luukpära 2003 seljakott
1993 2,0 ***kw nelik kupee
2004 2,5 128kw nelik SUV
tel: 58162851
Vasta