Ei hakkanud teemat tegema,küsimus järgmine,kui palju erineb sedaan omega b konks fl-i omast?ja kas paigaldus viisid on samad? Ning kas keegi omab konkus fl-i meestest, äkki mingit pildimaterjali kuidas see seal all istub
omega1996 kirjutas:Ei hakkanud teemat tegema,küsimus järgmine,kui palju erineb sedaan omega b konks fl-i omast?ja kas paigaldus viisid on samad? Ning kas keegi omab konkus fl-i meestest, äkki mingit pildimaterjali kuidas see seal all istub
Kui on tegu sama kerega st samuti sedaaniga siis ei esine probleeme.
omega1996 kirjutas:Ei hakkanud teemat tegema,küsimus järgmine,kui palju erineb sedaan omega b konks fl-i omast?ja kas paigaldus viisid on samad? Ning kas keegi omab konkus fl-i meestest, äkki mingit pildimaterjali kuidas see seal all istub
Aga kuikeeruline see paigaldus on?
Kui sul kõik pudinad kaasas konksuga siis kättevõtmisasi kui siis aint kaablite vedu on kui pole valmisolekut, mul paraku caravan, et sellel teine süsteem.
heh ma tegin kah täna kristiine juures yhel neiul päeva paremaks seisis keset teed panime nööri kylge ja sikutasime minema tädi oli õnnelik vähemalt ja ega ta ei hääletanud aint seisis nöör käes... autoks oli tal golf 2 vist
Ma pidin täna end seaks vihastama, 90 alas mingi vanamutt oma tumerohelise golf 2-ega sõidab 50km/h tore selle juures see, et vastu tuli tajoob autosi ja mööda minemise lootust polnud pikalt aga kui vabanes siis oom nagu välk süstis mööda ainult mis puudu on on turbo vilin seega tuleb trusti kätte oom anda
Olnud rallikad: Audi 100, Opel Omega b sport, BMW 530d, Audi a6 2,5 tdi,Opel Omega 2,5 dti
Hetkel: Mercedes-Benz s320
Vaadake ja imestage.Soomes olevast autonäitusest mõningad pildid Postimehes. http://www.e24.ee/?g=17112&art=1189106#698168" onclick="window.open(this.href);return false;
Suvel muide plaan jällegi Haapsallu minna,seal ilusaid masinaid vaadata ja norm.muusikat kuulata.