Jutunurk(räägi millest tahad,kuid foorumireeglid kehtivad)

Kõik mõtted ja arutelud klubi külalistele ja mitte klubilistele
Vasta
Kasutaja avatar
reims86
Huviline

Re: Jutunurk(räägi millest tahad,kuid foorumireeglid kehtiva

Postitus Postitas reims86 »

Omega FL 2,5 TDI 2002, Navara D40 2010a 8) , Audi A4 2,5TDI 1999a,
guits
Huviline
Auto: Cadillac Catera 3,0 155kw 97a, datsunnissan patrol 2,8 gr
Has tänanud: 2 korda
Been tänatud: 5 korda
Kontakt:

Postitus Postitas guits »

sellise rahaeest vötaks ölipöletaja kohe ära.. see selleks, möte :mrgreen: oli oopis ,et vöiks olla rubriik "Leiunurk" kus igast pönevaid oopli müügikuulutusi 8)
ultimaco

Postitus Postitas ultimaco »

http://www.okidoki.ee/item/2333304/" onclick="window.open(this.href);return false;
ultimaco

http://www.auto24.ee/used/1329935" onclick="window.open(this.href);return false;

ei tea kes selle kuulutuse tegi :D
Kasutaja avatar
AnvarV
Üldmoderaator
Has tänanud: 12 korda
Been tänatud: 28 korda

Postitus Postitas AnvarV »

Uskumatu mis hindadega müüakse roimasid.

Mõned näited veel:

1) http://auto.motors24.ee/vehicles/385175 ... =price.ASC" onclick="window.open(this.href);return false;

Pilt

2) http://auto.motors24.ee/vehicles/378553 ... =price.ASC" onclick="window.open(this.href);return false;

Pilt

3) http://www.soov.ee/laanevirumaa/Opel_Om ... m?ca=1&w=3" onclick="window.open(this.href);return false;

Pilt

Kõikide hind on 600. :lol:

Aga, keegi punase eest mingi raha pakub, on võimalus see endale saada. :)

Pilt

Pilt

Pilt
ultimaco

Sõbrad... kas meil on kedagi siin kes oskab juriidlist poolt natukene? Nimelt on 1 kysimus.

Kas eraisik saab igal võimalusel oma isiklikku toimikut näha? Või sellejaoks on mingi seadus ka olemas?
Jutt käib siis arhiveeritud toimikust mis on synnist saati arhiivis?? oskab keegi vastat?
Mina otsisin ja ei leia sellele vastust.
Kasutaja avatar
Ove
Huviline
Kontakt:

Postitus Postitas Ove »

http://www.auto24.ee/used/1281511" onclick="window.open(this.href);return false;
Tere. Müüa siis pealkirjas mainitud "opel". Hind kuni laupäeva, 11.05, õhtuni 1600.- . Kohe kindlasti ei ole auto nö. "maasikas" leidub iluvigu nii sees, kui väljas, samas on tal päris edevaid lisasid, mida paljudel nii vanadel autodel ei ole. Kuluosade poolest hea odav pidada, veermiku jupid 1-1le Omegaga. Klapikambri kaante tihendid tahaks vahetust, soovitavalt ka hammasrihm lähitulevikus. Kui on küsimusi, siis tel:55 646 698. Toonitan veelkord, et alates laupäeva õhtust saab teda osta ainult platsi kaudu. :)
ovetegemised.wordpress.com
Kasutaja avatar
raudpats0
Huviline
Has tänanud: 23 korda
Been tänatud: 15 korda

Postitus Postitas raudpats0 »

ultimaco kirjutas:Sõbrad... kas meil on kedagi siin kes oskab juriidlist poolt natukene? Nimelt on 1 kysimus.

Kas eraisik saab igal võimalusel oma isiklikku toimikut näha? Või sellejaoks on mingi seadus ka olemas?
Jutt käib siis arhiveeritud toimikust mis on synnist saati arhiivis?? oskab keegi vastat?
Mina otsisin ja ei leia sellele vastust.

päris niisama ei saa. vaja ikkagi millegipärast registrisse kohale minna ja see ka tasuline.
119BDD-110kw automaat caravan 2002
2003 96kw manuaal 5 ust luukpära 2003 seljakott
1993 2,0 ***kw nelik kupee
2004 2,5 128kw nelik SUV
tel: 58162851
Adi King
Huviline

Postitus Postitas Adi King »

Ove kirjutas:http://www.auto24.ee/used/1281511
Tere. Müüa siis pealkirjas mainitud "opel". Hind kuni laupäeva, 11.05, õhtuni 1600.- . Kohe kindlasti ei ole auto nö. "maasikas" leidub iluvigu nii sees, kui väljas, samas on tal päris edevaid lisasid, mida paljudel nii vanadel autodel ei ole. Kuluosade poolest hea odav pidada, veermiku jupid 1-1le Omegaga. Klapikambri kaante tihendid tahaks vahetust, soovitavalt ka hammasrihm lähitulevikus. Kui on küsimusi, siis tel:55 646 698. Toonitan veelkord, et alates laupäeva õhtust saab teda osta ainult platsi kaudu. :)
Heh, see mul tuttava sõbra oma, auto muidu juba ammu platsi peal :P käisin vaatamas ka, päris viisakas, kraapse muidugi leidub, aga roostet nagu pole, tehnilist poolt ei tea väga. Ja noh automaat kah....
Opeli fänn
BMW e60 530d 170kw.
celerond

Postitus Postitas celerond »

Ma tean et siin auto tehnilist teemat ei tohi olla ..aga ma ei hakka selle jaoks uut teemat tegema ...

Täna hommikul avastasin auto Krigiseb kui vähegi liigub.. ja väga valjult..

Avastasin et see almune stabilisaator liigub põhjakaitse vastus .. Küsingi et stabilisaatori "toru" peab ise kindlalt paigal olema ,eks ?

Nt surun autot esiotsa alla õrnalt -krigin -

Küsimus : miks se nii teeb ? stabilisaator on ilusti liikumatult paigal.. ja põhjakaitse on tugevalt kinni .. ehk siis põhjakaitse on liikumatul aga auto ülemine raam nagu liigub ..wtf :D
ultimaco

stabika puksid või kondid :D endal mul sama jama :D pole viitsinud veel konte vahetada :D mul esisillas konte polegi hetkel
celerond

Puksid tundusi korralikud olevat (nagu ma oskaks vaadata... ) pargusi ei olnud ,kenasti paigas ja ei liikunud .. Aga kontid ?
celerond

Keijo kirjutas:Stabika kondid, minu Omegal kõige tihedamalt vahetatav osa vist. Ülemine ots amordi küljes, alumine stabika varda.
Selge, pole kunagi selle teemaga tegelenud , võtsin põhjakaitse alt ära enam ei krigise ja loodab et midagi alt ära ei kuku :lol:
Kasutaja avatar
AnvarV
Üldmoderaator
Has tänanud: 12 korda
Been tänatud: 28 korda

Postitus Postitas AnvarV »

Kas kellegil C20NE mootorijaoks veepumpa pole üle?
Sponsorimõttes võiks keegi romuralli projekti jaoks loovutada.
risto
Huviline

Postitus Postitas risto »

Mis värvi tosooli oleks kõige õigem panna 2,5 td 96kw mootorisse või pole väga vahet? hetkel süsteem läbi pestud ja õhtu lähen tosooli ostma.. Tänan :)
Vasta