solar esiklaas
solar esiklaas
Tere, plaanis hakata esiklaasi vahetama, aga kindel soov oleks solar(lilla tooniga nagu mõnel fl-il) Kas teab keegi kus kohast seda võimalik osta-tellida oleks? Kui kellegil kasutatud aga korralikku klaasi siis kiri pm-i ja hinnasoov ka.
Re: solar esiklaas
Kasutaja Jürts just mingiaeg lasi paigaldada, et uuri temalt.
Omega FL 2,5 TDI 2002, Navara D40 2010a
, Audi A4 2,5TDI 1999a,

-
- Omegaclub juhatus
- Auto: omega 2,5 DTI 2002 a
- Has tänanud: 65 korda
- Been tänatud: 73 korda
Ei ole ma midagi paigaldanud.Uhkustasin talvekatel,et tegin kasko,kuna see odavam,kui klaas
Kust saab,ei tea ise ka.

Kust saab,ei tea ise ka.
Kleebiste omandamise,või klubiga liitumise soovi korral pöörduda minu poole läbi priva,või helistades 56643833.
-
- Huviline
- Has tänanud: 3 korda
Mul oli suvel klaasivahetus, loobusin hinna tõttu solaris klaasist. Hinda küsita ca 450€ ja koht kust ma klaasi hinna sain oli Limitex.ee neil tartus ja tallinnas vahetuskohad. Solaris klaas tuli tellida kuna kohapeal neil ei olnud. Uuri sealt, äkki on abiks.
-
- Omegaclub juhatus
- Auto: omega 2,5 DTI 2002 a
- Has tänanud: 65 korda
- Been tänatud: 73 korda
Mul kasko 210€ aasta,järelikult tegin ässa diiliomega1996 kirjutas:Mul oli suvel klaasivahetus, loobusin hinna tõttu solaris klaasist. Hinda küsita ca 450€ ja koht kust ma klaasi hinna sain oli Limitex.ee neil tartus ja tallinnas vahetuskohad. Solaris klaas tuli tellida kuna kohapeal neil ei olnud. Uuri sealt, äkki on abiks.

Kiruvad haigeks end,kui klaasi vahetama hakkan

Kleebiste omandamise,või klubiga liitumise soovi korral pöörduda minu poole läbi priva,või helistades 56643833.
Mulle pakuti Pärnus solar klaasi koos vahetusega 260€. Korralik firma teostajaks ja garantiid jutud ka olemas.
MB W211 E320CDI, Opel Omega B C20NE