Ei käivitu külmaga!

Kõik asjad mis on seotud mootoritega nii diisel kui bensiin ja gaas.
Vasta
Karmps

Ei käivitu külmaga!

Postitus Postitas Karmps »

:( Oskab keegi öelda, mis võiks olla Omega B (98, 100kW) probleem ,et ei taha sellise külama ilmaga (-15-20) käima minna.?
Võtab starteri ja mootori ilusasti ringi aga ei käivitu.
Omega Sport Packet
Huviline

Re: Ei käivitu külmaga!

Postitus Postitas Omega Sport Packet »

Kui on säde-õiges kohas õigel ajal, kui on surve, kui on segu õige peab minema
jullo

Postitus Postitas jullo »

Kas kohe üldse ei luba ka mitte?
Minu oma kah niisama ei taha minna,ainult turtsab korraks. Peab jalaga natuke gaasi juurde aitama, siis läheb. Tühikäigumootor on rokane ja suurema külmaga külmub kinni vist. Kui soojaks läheb siis on kõik norm jälle
Karmps

Ei luba nagu jah....käib tühjalt....vaja ikka oma 4-6 korda käivitada enne, kui käima jookseb. Kahtlus oli ka omal, et tühikäigumootor sest turtsuma on ka hakanud.
Ega jah küünlad on ka jamad.
Selge siis. Suur tänu :)
Karmps

Kellegil elektroonika ka jamab külmaga? Enda autol hakkas kompuuter vilkuma... :?
kris282
Huviline
Been tänatud: 5 korda

Postitus Postitas kris282 »

OT aga minu masinal ei tööta enam numri valgustus :lol:
Karmps

Mul sureb auto välja ,kui sõidan kas maanteel või linnas....ei hakka ei hüppama ega jõnksutama...mootor lihtsalt vait. :?
Ma ei tea kas asi on minus või selles Omegas aga ei soovita eriti kellegile sellist autot osta.! :?
Karmps

:( MIs peaks veel tegema, kui tühikäigumootor ikka jamab vaatamata sellele, et sai korralikult ära puhastatud. Sai kõik lõdvikud ja mootor ise ka ära puhastatud (jama oli sees küllaga).Pöörded ikka kõiguvad :(
arts

Postitus Postitas arts »

Küsiks niipidi - kuidas kütusega lood on? Saab ikka piisavalt kätte?
Karmps

arts kirjutas:Küsiks niipidi - kuidas kütusega lood on? Saab ikka piisavalt kätte?
Ei oska öelda. Üks kodanik arvas kah, et äkki kütuse pump jamab....Kuidas peaksin üldse aru saama, et kütuse pump läbi on?. :?: :cry:
Kas peaksin siis kõvasti muretsema hakkma, kui asi pumbas on... Kas tjaknostikast oleks sellest kasu.?
Kütus tuleb muidu Alexelast. (kui see vajalik on)
Kasutaja avatar
mardus72
Klubiliige
Auto: volvo v60cc
Has tänanud: 13 korda
Been tänatud: 1 kord
Kontakt:

Postitus Postitas mardus72 »

Kui kütuse pump läbi on,siis väga muretsema ei pea,mingit hingehinda ei maksa 400eek ca,kuid eelnevalt siiski uuri järgi kas töötab.Aga millal bensiinifilter viimati vahetatud sai.
Paljud hädad algavad tavaliselt õigeaegsest hooldamatta jätmisest.
Kui probleemi saab lahendada,siis pole mõtet muretseda.Kui mitte,siis mis seal enam muretseda;)
Image
Vasta