Saab, Saab, Ükskord ikka Saab Kas ikka opeli mootoriga
Opeli mootoriga
sellel "Lennukil" on ikka teistsugune mootor. 2.0T 136kw Lendab hästi
Proovisin kiirust natuke ja see tõi naeru suule: 180KM/H juures oli mul alles 4-s käik ja üks käik oli veel ruumi ja jõudu oli nagu muda
Jürts kirjutas:3 kodaraga velg alla,taga antitiib ära ja ongi vaieldamatult maailma koledaim auto valmis
ja mootor ongi põmst opeli oma,fööniga lihtsalt.
Minuteada ka peaks sellel olema vectraga peaaegu sama mootori baas
Jospa kirjutas:Mulle räigelt meeldivad need sittuvad küülikud. Kahjuks on need esiveolised aga siiski tagatulesid saab näidata.
just, Jospa, minu mõte: esivedu on see, mis meid ei tõmba nende rakettidega sõitma
Aga Härrad saatsin jõujaama kirja naljaviluks, et palju läheks Lennuki ümber tegemine rwd-ks jaaaaaaa vastus oli positiivsem kui ootasin
Täna siis sai A6 3.0tdi quattrole (umbes 2007-2009)ja e60 530-le näidatud Lennuki ilusaid punaseid tulesid
Yeah! Elagu RWD või AWD
Saabi ei tahtnud tema esiveo ja vanade passati moodi armatuuri pärast, muidu ei ütle.midagi halba. See konkreetne pill mulle meeldib väljast.
2.0 100kw Omega pre
3.0 155kw MV6 Omega pre
3.0 155kw V6 Omega pre
3.0 160kw CRD Jeep GC
2.5DTI 110kw fl
2.5 131kw/48kw Hybrid RAV4
Taavi00 kirjutas:Tanel kui audi valmis saan siis lasen sulle tahma filtrisse
suur tõenäosus et niii läheb, see valge kuudikas on ikka mahe "konn" hüppab kenasti kohalt ära
No nüüd peaks ta seda palju jõudsamalt tegema kuna suuremad pihusti, turbo, cooler, meta jne tehtud mida varem polnud Pikalt sai sõidetud lihtsal essi turb ja natuke suuremate pihustitega ja ilma seadistuseta
Mis värk täna nende autoklubidaga on? Omegaclub oli maas(connection error), bmw oma maas(error 500), streetrace ka maas(error 500).
Kas ma olien bänni saanud juba ?