Jutunurk(räägi millest tahad,kuid foorumireeglid kehtivad)
Re: Jutunurk(räägi millest tahad,kuid foorumireeglid kehtiva
ikkagi kas lsd diffrit remontida tasub ja kas on seee kulukas?
-
- Klubiliige
- Has tänanud: 4 korda
- Been tänatud: 7 korda
ma ootasin sealt oma iluvõre mingine 2kuudPriidik kirjutas:Lõpuks jõudsid pikka ootamise peale,tuled kohal ja oh üllatust luuptulede asemel olid vanemat tüüpi tuled hoopis.Priidik kirjutas:On kellegil kogemust või on tellinud sellisest kohast nagu Carshop.ee-st ja kuidas olete teeninduse ning kõige muuga rahule jäänud?:D
Siinkohal soovitus:Hoitke eemale sellisest kohast.
-
- Klubiliige
mis sul puru on kas sõrmed?ultimaco kirjutas:ikkagi kas lsd diffrit remontida tasub ja kas on seee kulukas?
kui jah siis mul läksivad sõrmede treimine 400eeki + karastamine, viimase hinda ei tea vee,l kuna ootan millal nõutud miis mulle sinna sooned sisse treib ja kokku keevitab

no ma ei teagi veel hetkel mis katki on selles see point ongi:D agamegahabe kirjutas:mis sul puru on kas sõrmed?ultimaco kirjutas:ikkagi kas lsd diffrit remontida tasub ja kas on seee kulukas?
kui jah siis mul läksivad sõrmede treimine 400eeki + karastamine, viimase hinda ei tea vee,l kuna ootan millal nõutud miis mulle sinna sooned sisse treib ja kokku keevitab

ja muidugi ka kysimus kas kui käigukastiõli on kuskilt tilkuma hakanud kas asi on nyyd pees või mitte? käike vahetab ikka ilusti et kas tasub õli juurde valada või tasub uus kast võtta?
mul 2 iluvõre tellitud 3 nädalat tagasi ja täna vist jõuab kohale, loodan et ikka on see mis tellisin!megahabe kirjutas:ma ootasin sealt oma iluvõre mingine 2kuudPriidik kirjutas:Lõpuks jõudsid pikka ootamise peale,tuled kohal ja oh üllatust luuptulede asemel olid vanemat tüüpi tuled hoopis.Priidik kirjutas:On kellegil kogemust või on tellinud sellisest kohast nagu Carshop.ee-st ja kuidas olete teeninduse ning kõige muuga rahule jäänud?:D
Siinkohal soovitus:Hoitke eemale sellisest kohast.

Irmscher Omega 3.0 MV6
Ostan:
*Tagumist soojendusega nahkistet
*FL el. klapitavaid küljepeegleid
*Tagumist käetuge topsihoidjaga
Ostan:
-
- Klubiliige
Võid käigukastil proovida simmeri ää vahetadaultimaco kirjutas:no ma ei teagi veel hetkel mis katki on selles see point ongi:D agamegahabe kirjutas:mis sul puru on kas sõrmed?ultimaco kirjutas:ikkagi kas lsd diffrit remontida tasub ja kas on seee kulukas?
kui jah siis mul läksivad sõrmede treimine 400eeki + karastamine, viimase hinda ei tea vee,l kuna ootan millal nõutud miis mulle sinna sooned sisse treib ja kokku keevitabdiffer vibrab kas mingi laager ka võib olla ...
ja muidugi ka kysimus kas kui käigukastiõli on kuskilt tilkuma hakanud kas asi on nyyd pees või mitte? käike vahetab ikka ilusti et kas tasub õli juurde valada või tasub uus kast võtta?

Kuulutus juba maas.Andreas0110 kirjutas:Kuulsin et mu ex omega katki sõidetud ja siin varuosadeks.. keegi leiab teema?
Oli ta siis 2.0 85kw 98 aasta, valge musta katusega.
MB W211 E320CDI, Opel Omega B C20NE
no ma ei teagi veel hetkel mis katki on selles see point ongi:D aga
differ vibrab kas mingi laager ka võib olla ...
ja muidugi ka kysimus kas kui käigukastiõli on kuskilt tilkuma hakanud kas asi on nyyd pees või mitte? käike vahetab ikka ilusti et kas tasub õli juurde valada või tasub uus kast võtta?[/quote]
Võid käigukastil proovida simmeri ää vahetada
[/quote]
ses suhtes et kast sai puid peale natukene et sai vist kuuma yhesõnaga ... et mis tegema peaks et välja vahetada või riskida?

ja muidugi ka kysimus kas kui käigukastiõli on kuskilt tilkuma hakanud kas asi on nyyd pees või mitte? käike vahetab ikka ilusti et kas tasub õli juurde valada või tasub uus kast võtta?[/quote]
Võid käigukastil proovida simmeri ää vahetada

ses suhtes et kast sai puid peale natukene et sai vist kuuma yhesõnaga ... et mis tegema peaks et välja vahetada või riskida?
Jumala haige, carshop.ee täiesti mõttetu koht, kindlasti ei soovita, võred tulevad juba pea kuu aega, kuigi lubatakse 1 nädalaga.... ausalt kui tahate, et selline saast siit kaob siis ärge sealt muffigi tellige!
Irmscher Omega 3.0 MV6
Ostan:
Ostan:
Võiks sellise nimekirja siia foorumisse ülesse riputada,kus firmanimed ja kasutajad saaksid kommenteerida ja hinnangut anda samas oleks hoiatuseks ka teitele.Marcouver kirjutas:Jumala haige, carshop.ee täiesti mõttetu koht, kindlasti ei soovita, võred tulevad juba pea kuu aega, kuigi lubatakse 1 nädalaga.... ausalt kui tahate, et selline saast siit kaob siis ärge sealt muffigi tellige!
käisin auto all täna vaatasin alla ja avastasin et käimakasti tagumine laager vist läbi sest see pikk asi mis sinna sisse läheb see loksub , ja siis arvatavasti ka simmer... kas kellelgi ei vedele neid uusi asju või siis öelge kust neid osta saab sest kui täna igalpool helistasin öeldi mul ooteajaks 6-19 päeva :S sest oleks ikka vaja kiiresti liikur korda saada :S äkki keegi aitab ja muidugi kysimus kas mul käimakast 4- või 5 käiguline?
Oskab keegi pakkuda kust võiksin saada steinmetza iluvõrekesi neid väikseid mis udukate kõrvale käivad? Praegu mingid tavalised nässid aga tegelt nagu ideaalsis soovin neid seal näha kuna steinmetza iluvõre nkn algusest saati küljes.
Selliseid:

Selliseid:
Olnud rallikad: Audi 100, Opel Omega b sport, BMW 530d, Audi a6 2,5 tdi,Opel Omega 2,5 dti
Hetkel: Mercedes-Benz s320
Hetkel: Mercedes-Benz s320
-
- Huviline
- Auto: volvo xc90 - 2004
pane nimekiri mis poode sa juba küsitlesid. siis lihtsam sulle sooviusi jagada.ultimaco kirjutas:käisin auto all täna vaatasin alla ja avastasin et käimakasti tagumine laager vist läbi sest see pikk asi mis sinna sisse läheb see loksub , ja siis arvatavasti ka simmer... kas kellelgi ei vedele neid uusi asju või siis öelge kust neid osta saab sest kui täna igalpool helistasin öeldi mul ooteajaks 6-19 päeva :S sest oleks ikka vaja kiiresti liikur korda saada :S äkki keegi aitab ja muidugi kysimus kas mul käimakast 4- või 5 käiguline?
esialgu pakuks:
melasi, lakiauto, automaailm, balti autoosad, laagris maksmarketi vastas õle kiirtee on kah üks pood - autoasi või midagi sinna kanti.
Elu on karm ja sellega tuled siinses elus hakkama saada
Paadunud Kaitseväelane alates 1998a-st
55980492
www.veteran.ee
55980492
www.veteran.ee
-
- Huviline
- Auto: volvo xc90 - 2004
max kirjutas:on üks küsimus:
nimelt kas tln kandis oleks diisel omega vanakest kes teab ja tunneb seda mootorid ning teab kuulates ütelda mulle ühtkomateist.
kuna tuttavast diisli fanat tõmbas jeed![]()
eestist, siis otsin alternatiivi kuna kui kõik hästi liigub edasi siis seda fanatti võib lähiajal vaja minna --- vistisi.
täiustan küsimust:
kas keegi nädalavahetusel enam vähem mustamäel saab diagnostiga aidata, kuna vist saab asja ühest äri-diilist. (lasnamäel on olemas aga äkki ka lähemal mustamäele) ideealis oleks hea kui tasuta

Elu on karm ja sellega tuled siinses elus hakkama saada
55980492
www.veteran.ee
55980492
www.veteran.ee
- siidisaba
- Klubiliige
- Auto: Opel
- Has tänanud: 5 korda
ongi Autoasi Laagri, Mercantile Grupp ASmax kirjutas:
pane nimekiri mis poode sa juba küsitlesid. siis lihtsam sulle sooviusi jagada.
esialgu pakuks:
melasi, lakiauto, automaailm, balti autoosad, laagris maksmarketi vastas õle kiirtee on kah üks pood - autoasi või midagi sinna kanti.

Forss nt või ka Autospetsialist.
Ja max- kait tegeleb meil klubis diagnostiga- tasuta ei saa aga jah peksa ka seega võta kätte, helista ja uuri elu

Keep going- everything you need will come to you at the perfect time