Kes keda, kus nägi?
-
- Huviline
- Auto: Cadillac Catera 3,0 155kw 97a, datsunnissan patrol 2,8 gr
- Has tänanud: 2 korda
- Been tänatud: 5 korda
- Kontakt:
Re: Kes keda, kus nägi?
tumesinine "eff ell "Armis kirjutas:Ei näe!!!guits kirjutas:https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... nt_count=1 seisab juba pikemat aega Espoos ühekohapialMuidu nägin ka mingi päev Espoos helebeezi sedaan omega B-d, klubi tunnuseid küll ei paistnud autol.
213 ASE
Kolmapäeval (vist) sõitis ilmselt 8,30 praamile Marko oma mitte omegaga,igastahes hõbedane škoda oli (BFR tähekombinatsioon numbrimärgil jäi meelde) ja Marko ise roolis.Ju läks siis pealinnast oma tähtsaid pabereid ära tooma...
Tagavedu,kindel edu!
107kw caravan.Man+LSD
107kw caravan.Man+LSD
-
- Omegaclub juhatus
- Auto: omega 2,5 DTI 2002 a
- Has tänanud: 65 korda
- Been tänatud: 73 korda
Ei,ma täna pool päeva pealinnas old ja teine pool Aegviidu metsades ussi leotanud.vivaldi kirjutas:Jürts ei olnud täna Pärnus? Vist mitte.
Kleebiste omandamise,või klubiga liitumise soovi korral pöörduda minu poole läbi priva,või helistades 56643833.
Ohohh.. minagi liikusin aegviidu metsades täna. Kuidas siis kalasaak oli,mis järvel käisid? 

-
- Omegaclub juhatus
- Auto: omega 2,5 DTI 2002 a
- Has tänanud: 65 korda
- Been tänatud: 73 korda
Mustjõel käisime,aga saaki kahjuks ei tulnud.Oot,kas mitte sina ei võinud olla umbes 12 paiku õhtul hõbedase diisel caravaniga nelijärvede kandis?Ma ühte nägin seal tiirutamas.Suht pime oli juba.Omega 978 kirjutas:Ohohh.. minagi liikusin aegviidu metsades täna. Kuidas siis kalasaak oli,mis järvel käisid?
Kleebiste omandamise,või klubiga liitumise soovi korral pöörduda minu poole läbi priva,või helistades 56643833.
Mustjõel oli ennem kala palju aga ju võrguga tühjaks tõmmatud! Ei mina see ei olnud,mul roheline b caravan! 

Sai nähtud laupäeval Rakveres piiri tänaval rohelist sedaan omegat klubitunnustega. Mootoriks oli vist 3.0 Keegi tunnistab endaomaks?
-
- Klubiliige
- Has tänanud: 10 korda
- Been tänatud: 4 korda
556 AUE kirjutas:Nägin täna üle pika aja Armist.

Käpa peale väljusin sügavast mõtteseisundist, kuid reageerida oli juba hilja

ovetegemised.wordpress.com