M:Led pirnid ja Xenon komplektid
Re: M:Led pirnid ja Xenon komplektid
Tere!!!!! neid mis on kohal nendel ei ole ..o:mega kirjutas:Kas mõnel teie müüdaval DRL-il ka e ja RL märk klaasi peal on?

Puhastasin seda teemat vanematest postitustest. Kuna teema endiselt aktuaalne siis vabandan kui keegi avastab, et oma vana postitust siit ei pruugi leida.
-
- Klubiliige
- Has tänanud: 4 korda
- Been tänatud: 7 korda
Tere
Mul selline küsimus ,et mis vahe on H1 xenon pirnil ja D2S pirnil? Ja palju maksab H4 xenoni komplekt
Mul selline küsimus ,et mis vahe on H1 xenon pirnil ja D2S pirnil? Ja palju maksab H4 xenoni komplekt
Tere!!!! H1 ja D2S soklid on erinevaid ja nii edasi ...Alori kirjutas:Tere
http://www.auto-optics.planet.ee" onclick="window.open(this.href);return false; siin on koik hindeid..

Palju maksab ledi ring omegale seest ja väljast?
Sõidukite kliima/ konditsioneeri täitmine ja kontroll Tallinnas.
56997null0seitse
56997null0seitse
-
- Klubiliige
Palju palju, ma arvan, et üks 100.-e kindlaltmeduus kirjutas:Palju maksab ledi ring omegale seest ja väljast?

Tere!!! akki alustame salongis??? mis pirnid on sees jah kui palju?meduus kirjutas:Palju maksab ledi ring omegale seest ja väljast?

Minu oomil taga piduritules oli sellinne pirn nagu 21/4w pesaga baz15d tavaline 21/5w sinna ei istunud.
Kas sellist pirni leidub ledina pesa tall siis baz15d 21/4w?
Sõidukite kliima/ konditsioneeri täitmine ja kontroll Tallinnas.
56997null0seitse
56997null0seitse
Tere!!! ma pean seda vaatama ...kohal kindlasti ei ole selliseid aga uurin tapsem kas saan tellida voi ei ..meduus kirjutas:Minu oomil taga piduritules oli sellinne pirn nagu 21/4w pesaga baz15d tavaline 21/5w sinna ei istunud.

Omegal salongisClk kirjutas:Tere!!! akki alustame salongis??? mis pirnid on sees jah kui palju?meduus kirjutas:Palju maksab ledi ring omegale seest ja väljast?
T10 5SMD 5tk,
39mm 3tk min. ja 9tk max.,
T5 ca 15tk. Saab T5 panna nende kinnijoodetud tavaliste ühekordsete pesade sisse kui natuke neid pesasid uuristada.
o:mega kirjutas:Omegal salongisClk kirjutas:Tere!!! akki alustame salongis??? mis pirnid on sees jah kui palju?meduus kirjutas:Palju maksab ledi ring omegale seest ja väljast?
T10 5SMD 5tk,
39mm 3tk min. ja 9tk max.,
T5 ca 15tk. Saab T5 panna nende kinnijoodetud tavaliste ühekordsete pesade sisse kui natuke neid pesasid uuristada.
Tere!!! akki 42 mm???

sellest mootes ei ole prooblemi koik pirnid on olemas mis siin kirjas on ..

Tere!!! 2 tk - 30EUR + post 1 eur kokku siis 31 eur ..petzp kirjutas:Mis oleks D2S 4300k 2 pirni hind Tartusse saadetuna?
-
- Klubiliige
Küssa selle leedi kohta
http://www.auto-optics.planet.ee/?pgm=info&pid=208" onclick="window.open(this.href);return false;
mis on selle ledi komponendi läbimõõt, mul oleks vaja sihukest millel oleks 13mm

http://www.auto-optics.planet.ee/?pgm=info&pid=208" onclick="window.open(this.href);return false;
mis on selle ledi komponendi läbimõõt, mul oleks vaja sihukest millel oleks 13mm