Jutunurk(räägi millest tahad,kuid foorumireeglid kehtivad)
Re: Jutunurk(räägi millest tahad,kuid foorumireeglid kehtiva
Melasi tellib balti osadest ise toob ta soomest ainult elektroonikat ja midagi veel natuke
.

Sõidukite kliima/ konditsioneeri täitmine ja kontroll Tallinnas.
56997null0seitse
56997null0seitse
-
- Klubiliige
- Has tänanud: 4 korda
- Been tänatud: 7 korda
megahabe kirjutas:megahabe kirjutas:Keegi müüs omegale uusi keredetaileei suuda leida seda teemat, äkki keegi aitaks

-
- Klubiliige
Kui habe kell 03:00 koeraga kakeldud sai oli aeg minna kiirabise
Ütlemata sitt vaba nädal

Ütlemata sitt vaba nädal

Kumb kiirabisse pidi minema, et kas mega või koermegahabe kirjutas:Kui habe kell 03:00 koeraga kakeldud sai oli aeg minna kiirabise![]()
Ütlemata sitt vaba nädal

Omega FL 2,5 TDI 2002, Navara D40 2010a
, Audi A4 2,5TDI 1999a,

sain ikka jubinad vähe lyhema ooteajaga... aga nyyd ka kysimus kas võib mul midagi muud ka katki olla? kui õli on simmerist välja lekkinud ja laager puru?
Kõik oleneb kaua sa selle katkise laagriga sõitsid ja kas sõitsid ka ilma õlita kuna simmer lekkis.ultimaco kirjutas:sain ikka jubinad vähe lyhema ooteajaga... aga nyyd ka kysimus kas võib mul midagi muud ka katki olla? kui õli on simmerist välja lekkinud ja laager puru?
, Audi A4 2,5TDI 1999a,

natukene sai sõidetud aga mis võis katki veel minna? või on see riski peale minek kas on kast terve või mitte? sest ma ei teadnud et see katki on ... ma arvasin et tagasild pees...reims86 kirjutas:Kõik oleneb kaua sa selle katkise laagriga sõitsid ja kas sõitsid ka ilma õlita kuna simmer lekkis.ultimaco kirjutas:sain ikka jubinad vähe lyhema ooteajaga... aga nyyd ka kysimus kas võib mul midagi muud ka katki olla? kui õli on simmerist välja lekkinud ja laager puru?
-
- Klubiliige
Mina läksin kiirabise ja kutusu pidi kahuks minema parematele jahimaadelereims86 kirjutas:Kumb kiirabisse pidi minema, et kas mega või koermegahabe kirjutas:Kui habe kell 03:00 koeraga kakeldud sai oli aeg minna kiirabise![]()
Ütlemata sitt vaba nädal

Mis te muidu arvate kas tasub simmer ja laager vahetada kui olen sõitnud ilma täis õlinormita? Või tasuks kohe uue kasti peale mõtlema hakkama? Kas 95a masinal on 4 käiguline või 5 käiguline kast? Ja kes on kuskilt ostnud endale kastisimmerit ja laagrit äkki on kellelgi varuosakood alles ja hinnad huvitaks... Ma mitmes kohas imelikke hindasin näinud:S Muidugi kas on kellelgi kogemusi olnud säärase juhtumiga?
kiire küsimus: kas ecotecil 100kw-sel peaks ka mootori ja kere vaheline massjuhe olemas olema kui jh siis kus. võibolla absurdne küsimus aga ei näinud enda omal kui motot sai vahetatud, teisel autol oli???
teisaks: soovitage pahtlit või miskit mis sobib alumiinium valuveljele. mis seal hea oleks? mis püsib ja nakkub
tänud ette:)
teisaks: soovitage pahtlit või miskit mis sobib alumiinium valuveljele. mis seal hea oleks? mis püsib ja nakkub
Ikka on mass ka kerevahel, see läheb akuklemmist kaheks, et üks raami ja teine mootorilekaupok kirjutas:kiire küsimus: kas ecotecil 100kw-sel peaks ka mootori ja kere vaheline massjuhe olemas olema kui jh siis kus. võibolla absurdne küsimus aga ei näinud enda omal kui motot sai vahetatud, teisel autol oli???
Pruunid kaablid seal kus aku peaks olema.

, Audi A4 2,5TDI 1999a,

Sinu masinal käigukast 4 käiguline.ultimaco kirjutas: Kas 95a masinal on 4 käiguline või 5 käiguline kast?
Kas käigukast toimib norm?Palju õlinormist puudu oli?Vb.ei juhutnud midagi hullu ja sõidad veel selle kastiga paar aastat mureta,samas võib väike õlipuudus atm. kasti mõningase sõiduga juba ära rikkuda...ultimaco kirjutas:Mis te muidu arvate kas tasub simmer ja laager vahetada kui olen sõitnud ilma täis õlinormita? Või tasuks kohe uue kasti peale mõtlema hakkama?

Vaheta simmerling ära,tee õli-ja filtri vahetus ja sõida edasi.
Tagavedu,kindel edu!
107kw caravan.Man+LSD
107kw caravan.Man+LSD
Jeee, sain lõpuks võred kätte 22 eurine võre oli ,aga sain hoopis 43 eurise võre, oh aitähh 4 nädalat ootasin aga 20 euri võitu! Teine võre läheb siis vusserile
2 võre pealt 40 euri kasu, juhul kui oleksin need võred tellinud, mis saadeti!

2 võre pealt 40 euri kasu, juhul kui oleksin need võred tellinud, mis saadeti!

Irmscher Omega 3.0 MV6
Ostan:
*Tagumist soojendusega nahkistet
*FL el. klapitavaid küljepeegleid
*Tagumist käetuge topsihoidjaga
Ostan:
Et said siis juba kullatud äärega võred 22€ eest?
Tagavedu,kindel edu!
107kw caravan.Man+LSD
107kw caravan.Man+LSD
Jeh, krooomitud äärtega 22 euri eest, oleks tglt l2inud 43 euri maksma.. aga need kroomitud suurt midagi pole suht sitt kaup, kroom juba koorubTim kirjutas:Et said siis juba kullatud äärega võred 22€ eest?

Irmscher Omega 3.0 MV6
Ostan:
Ostan: