Jutunurk(räägi millest tahad,kuid foorumireeglid kehtivad)

Kõik mõtted ja arutelud klubi külalistele ja mitte klubilistele
Vasta
erks932

Re: Jutunurk(räägi millest tahad,kuid foorumireeglid kehtiva

Postitus Postitas erks932 »

Omega 978 kirjutas:
erks932 kirjutas:ma leidsin selle aja jooksul kui mul load on olnud 1.6 aastat... esimese kõige tropi liiklusest ülesse :evil:

reedel siis tartust võrupoole liikudes.
sõitis mulle ,et mingi bemmimees.. kellepärast pidi hoo 60-le pidurdama.....
nii see selleks, kogus ta siis oma uuema 5-sega hoo peaaegu 90-le..
uhti sirgel(kes teab) tahtsin mööda minna teamast, AGA jõudnud siis tema kõrvale hakkas too gaasi vajutama ( näha oli kohe kuidas bemmil esinina kõrgemal tõusis)
vajutas ja vajutas... lõpuks oli kiirus 150km/h kui ta otsustas jala gaasipealt ära võtta... :evil: sain siis temast mööda siis ta otsustas mul perses sõita nii mõni km...
korra mõtlesin,et vajutaks pidurid põhja ja teeniks kindlustusest uue auto jaoks raha. Aga hakkas endaomast kahju.

mingi vanamehenäss oli roolis.... :evil: ei mahtunud talle vist hinge see,et opel mööda tahab.
Vahetevahel on nii juhtunud ka minul,huvitav vaadata kui vähe on vaja et inimene närvi läheb ja oma väsinud bemmiga(mitte ainult) gaasi litsuma hakkab! :lol: :lol:

see lihtsalt ulme :lol:
mul oli veel parempoolne külg matiks lihvitud ja pahteldatud:D:D:D
:lol:
ega endal hakkaks kh imelik kui mõni selline auto mis peaks tegelt garaažis seisma minust mööda tahab lennata:D:D

AGA no sorry, kes iganes sellel tüübil oli ajudest puudu.
omega1996
Huviline
Has tänanud: 3 korda

Postitus Postitas omega1996 »

Kus Fl omegal ees puksiirimis konks asub? :D näen seda nagu võre tagant aga mulje jääb selline et kui vedada vaja siis esipamper vaja eest ära võtta
Q-tok

Postitus Postitas Q-tok »

omega1996 kirjutas:Kus Fl omegal ees puksiirimis konks asub? :D näen seda nagu võre tagant aga mulje jääb selline et kui vedada vaja siis esipamper vaja eest ära võtta
Võre selle koha pealt käib lahti, väike "luugikene" seal võrest.
omega1996
Huviline
Has tänanud: 3 korda

Postitus Postitas omega1996 »

Q-tok kirjutas:
omega1996 kirjutas:Kus Fl omegal ees puksiirimis konks asub? :D näen seda nagu võre tagant aga mulje jääb selline et kui vedada vaja siis esipamper vaja eest ära võtta
Võre selle koha pealt käib lahti, väike "luugikene" seal võrest.
tänud
MegaHabe
Klubiliige
Has tänanud: 4 korda
Been tänatud: 7 korda

Postitus Postitas MegaHabe »

Edu teile suvekatega :!: :!: :!:
Pea asi ,et tapate ise enast mitte teisi :!: :!: :!: :evil:
MInu õigekiri ei kuulu komenteerimisele!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=kFBVY8oH83A
ultimaco

Postitus Postitas ultimaco »

suvekatega tallinna vahel päris lõbus lasta:D haabersti ring nt, ja muud sellised huvitavad kohad:D
Kasutaja avatar
mardus72
Klubiliige
Auto: volvo v60cc
Has tänanud: 13 korda
Been tänatud: 1 kord
Kontakt:

Postitus Postitas mardus72 »

Loodab,et teisipäeva õhtuks on teil seal Tallinnas lumi läinud.Liigun siis suvekatega sinna kanti.Meil Tartus on ilus puhas ja kuiv.veidi aega tagasi hakkas lumemoodi asja ka meil alla tulema,aga hetkel jäi seegi järgi.Aga mul nelivedu ja klannatab veidi libedust ära.
Kui probleemi saab lahendada,siis pole mõtet muretseda.Kui mitte,siis mis seal enam muretseda;)
Image
Westcoast
Huviline

Postitus Postitas Westcoast »

Ma alles tulin tiirult :lol: Pärnu rannas nn "n...kukas" kuursaali juures asuv parkla.
Seal sai mingi 3-ste bemmidega võidu külg ees tiirutatud kusjuures bemmivendadel drifti oskust üldse pole kui minu oblikas laseb ilusti külg ees puhtalt parkla algusest lõpuni siis nemad pidid poolpealt uuesti proovima :mrgreen:
Olnud rallikad: Audi 100, Opel Omega b sport, BMW 530d, Audi a6 2,5 tdi,Opel Omega 2,5 dti
Hetkel: Mercedes-Benz s320
ultimaco

jahh :D sai ka nii mõnelegi silmad ette tehtud kui sirge peal sõitsime ainult kylg ees :D vaadati kyll nagu idioote aga noh see selleks:D aga imekombel opel saab kylg ees sõidetud päris hästi ainult gaasiga mängida tarvis...
Westcoast
Huviline

Minu oblikal hetkel jälle kässar rivist väljas :lol: pidurikettaid mingiaeg vahetasin siis kässari vedrud andsid alla ja kakkusin nad julmalt ära, ostan täna uued paigaldus kompelktid ja teen korda;)

Muideks pärnus tammiste kandis oli täna mingi mega puhumise reid:D
Ma juba kartsin et nüüd tuleb trahvi pauk kuna: kindlustust juba 4jas kuu pole,rohelised lehed juba lubade saamisest saati puuduvad :lol: aga võta näpust öeldi: "tere" lükati toru kurku "puhuge" ja asivask.
Õnneks aurud olid kadunud seega (y)
Olnud rallikad: Audi 100, Opel Omega b sport, BMW 530d, Audi a6 2,5 tdi,Opel Omega 2,5 dti
ultimaco

ja kui pauk ära käib siis hakkad mõtlema miks kindlustust pole :)
Westcoast
Huviline

Kahtled minu sõiduoskustes? :mrgreen:
Pauk käib siis ostame uue auto ja asi vask pole selle oblika eest maksnud üüratuid summasi, et kahju tast oleks küll aga kindlustust ma ei tee põhimõtte pärast kui nad küsivad minult aasta eest 500 eurot? kui nii ajuvabaks annab siin riigis minna siis minukäest raha nad ei saa ja punkt ega mul mingi 2012.a masin pole millel jõhkrad kaskod ja möllud peal.
Pakkumisi käisin uurimas kõige soodsama sain ergos 410 euri aga no mis kuradi nali see on, et küsitakse selliseid summasi? KW-te pole ollagi isegi kui audi s6 oli maksin ma 195 euri aasta.

edit: pole kordagi avariisi tekitanud kah, et koef nii suur saaks olla aga ei oska mina seda seletada.
Kasutaja avatar
mardus72
Klubiliige
Kontakt:

Westcoast kirjutas:Kahtled minu sõiduoskustes? :mrgreen:
Pauk käib siis ostame uue auto ja asi vask pole selle oblika eest maksnud üüratuid summasi, et kahju tast oleks küll aga kindlustust ma ei tee põhimõtte pärast kui nad küsivad minult aasta eest 500 eurot? kui nii ajuvabaks annab siin riigis minna siis minukäest raha nad ei saa ja punkt ega mul mingi 2012.a masin pole millel jõhkrad kaskod ja möllud peal.
Pakkumisi käisin uurimas kõige soodsama sain ergos 410 euri aga no mis kuradi nali see on, et küsitakse selliseid summasi? KW-te pole ollagi isegi kui audi s6 oli maksin ma 195 euri aasta.
Asi pole kaskos,vaid liikluskindlustuses,mis katab sinu vastutuse kellelegi teisele tekitatud kahju osas.Mis siis kui paned mingisele tutikale S mersule tagant sisse,siis kindlustuse puudumisel maksad nii et sinine näost :lol:
Kui probleemi saab lahendada,siis pole mõtet muretseda.Kui mitte,siis mis seal enam muretseda;)
Image
Westcoast
Huviline

Tean ega ma nii sooda kah pole lihtsalt mulle ei jõua kohale miks kindlustused küsivad mu oblika eest rohkem raha kui mul oli 200kw+-ga audi mille eest maksin kordades vähem kui selle eest küsitakse.
Täiesti ebaloogiline ja ma pole kuskil mingeid mölle tekitanud, et saaksid koefi lakke kärutada ja siis raha nõuda.
Kasutaja avatar
mardus72
Klubiliige
Kontakt:

Westcoast kirjutas:Tean ega ma nii sooda kah pole lihtsalt mulle ei jõua kohale miks kindlustused küsivad mu oblika eest rohkem raha kui mul oli 200kw+-ga audi mille eest maksin kordades vähem kui selle eest küsitakse.
Täiesti ebaloogiline ja ma pole kuskil mingeid mölle tekitanud, et saaksid koefi lakke kärutada ja siis raha nõuda.
Kas see audi mitte polnud kellegi teise nimel äkki.Kindlustus ongi kallim alla 25 eluaasta ja on eriti kallis veel alla kahe aasta staašiga juhtidel.Ise ka vandusin seda süsteemi,kui poiss load sai ja tal kindlustus 3 kuud 85kw calil oli kallim,kui mu 132kw omega terve aasta.
Image
Vasta