Talverõõmud:)

Kõik mõtted ja arutelud klubi külalistele ja mitte klubilistele
Vasta
Kasutaja avatar
Marcouver
Huviline

Re: Talverõõmud:)

Postitus Postitas Marcouver »

wautzer kirjutas:pole midagi paha öela :lol: aga noh tegelt 2.0-ga saab ka vabalt nii lasta :D
Lume peal saab jalgrattaga ka lasta, võimsus siin ei loe, võibolla mingil määral võib parem olla :wink:

Saaks sõbrapoisi nõusse, siis koos adi kingiga mingi rämeda video maha tõmbama, kus vähe vingemad trikid, parem kvaliteet ja näen siis ka videoga rohkem vaeva! Viimane nädal koolis siis üle kuu vaba! Saab autot nokida ja teha kõike seda, mida hing ihkab! Hetkel vaja veel viimased pingutused teha, härra tegeleb fanuc treimise ja freesimise programmiga :wink:
Irmscher Omega 3.0 MV6
Ostan:
*Tagumist soojendusega nahkistet
*FL el. klapitavaid küljepeegleid
*Tagumist käetuge topsihoidjaga
MegaHabe
Klubiliige
Has tänanud: 4 korda
Been tänatud: 7 korda

Postitus Postitas MegaHabe »

Marko540 kirjutas:
wautzer kirjutas:pole midagi paha öela :lol: aga noh tegelt 2.0-ga saab ka vabalt nii lasta :D
Lume peal saab jalgrattaga ka lasta, võimsus siin ei loe, võibolla mingil määral võib parem olla :wink:

Saaks sõbrapoisi nõusse, siis koos adi kingiga mingi rämeda video maha tõmbama, kus vähe vingemad trikid, parem kvaliteet ja näen siis ka videoga rohkem vaeva! Viimane nädal koolis siis üle kuu vaba! Saab autot nokida ja teha kõike seda, mida hing ihkab! Hetkel vaja veel viimased pingutused teha, härra tegeleb fanuc treimise ja freesimise programmiga :wink:
Nään, et tallverõõmud on pihta hakkanud, kurt kui kade meel on kohe :(
MInu õigekiri ei kuulu komenteerimisele!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=kFBVY8oH83A
risto
Huviline

Postitus Postitas risto »

oleks isegi majani jõudnud,aga viskas klaasi liiga täis ja pidin seisma jääma :( :lol:
Pilt
Pilt
risto
Huviline

seda on suht raske lumme kinni jätta,aga hetkel esivedu ei toimi ja sinna ta jäigi ööseks :lol:
Pilt
arska
Huviline

Postitus Postitas arska »

jaaa,pole paha,aga oomi on kyll ikka hästi sinna hangede vahele pargitud peaks ytlema,kas temp ei t6use kui eest niivisi lund täis on!?
Image
risto
Huviline

arska kirjutas:jaaa,pole paha,aga oomi on kyll ikka hästi sinna hangede vahele pargitud peaks ytlema,kas temp ei t6use kui eest niivisi lund täis on!?
maanteel puhastasin nina lumest hiljem,aga hangedes aitab,kui salongi vent põhja ja kõige kuumema peale..
Kasutaja avatar
siidisaba
Klubiliige
Auto: Opel
Has tänanud: 5 korda

Postitus Postitas siidisaba »

risto kirjutas:
arska kirjutas:jaaa,pole paha,aga oomi on kyll ikka hästi sinna hangede vahele pargitud peaks ytlema,kas temp ei t6use kui eest niivisi lund täis on!?
maanteel puhastasin nina lumest hiljem,aga hangedes aitab,kui salongi vent põhja ja kõige kuumema peale..
Kus juures mina käisin Pärnust tulles vallis ära ja ei viitsinud eest ära puhastada jälgisin temp näidikut ja eest oli samuti hambuni lund täis- temp näidik tõusis 5 kraadi võrra, aga minu kiirus oli ka 85km/h.
Keep going- everything you need will come to you at the perfect time ;)
Erki
Huviline

Postitus Postitas Erki »

siidisaba kirjutas: Kus juures mina käisin Pärnust tulles vallis ära ja ei viitsinud eest ära puhastada jälgisin temp näidikut ja eest oli samuti hambuni lund täis- temp näidik tõusis 5 kraadi võrra, aga minu kiirus oli ka 85km/h.
Diiselmootoriga Omega puhul ongi soovitav talveks vasak(õliradika)poolne stange võre lund täis sõita, läheb kiiremini soojaks :D
vivaldi
Huviline
Been tänatud: 4 korda

Postitus Postitas vivaldi »

Erki kirjutas:
siidisaba kirjutas: Kus juures mina käisin Pärnust tulles vallis ära ja ei viitsinud eest ära puhastada jälgisin temp näidikut ja eest oli samuti hambuni lund täis- temp näidik tõusis 5 kraadi võrra, aga minu kiirus oli ka 85km/h.
Diiselmootoriga Omega puhul ongi soovitav talveks vasak(õliradika)poolne stange võre lund täis sõita, läheb kiiremini soojaks :D
Kooli ees läks veidi üle: CHECK :lol:
MB W211 E320CDI, Opel Omega B C20NE
Kasutaja avatar
siidisaba
Klubiliige

vivaldi kirjutas:
Erki kirjutas:
Kooli ees läks veidi üle: CHECK :lol:
Ei mõista?!
vivaldi
Huviline
Been tänatud: 4 korda

Postitus Postitas vivaldi »

Tõlge: Erki soovitus on juba järgi tehtud :idea:
MB W211 E320CDI, Opel Omega B C20NE
Kasutaja avatar
siidisaba
Klubiliige

:lol: :lol: :lol:

Nu nuh :D
risto
Huviline

täna üks tõstuk välja aidatud :D
Pilt
arska
Huviline

Postitus Postitas arska »

ma panen kah varsti yhe pildikese yles kuidas mu mesa on maja ees ära jäätunud selle j6ulude ajaga kui ma eestis olin,esi ots on iluv6rest kuni maani läbi jäätunud,super vaade kui täna hommikul vaatasin välja ja avastasin suure lume kuhja alt mersu! :lol:
Image
silluboy

Postitus Postitas silluboy »

selline sarnane tõstuk nagi just välja tõmmati mul töö juures ka, aga me sellega õue ei lähe,papud siledad:D
Vasta