mul ei jää muud üle kahjuks,kui peab väljas sõitma...kette ei saa peale panna,sest laos sees rikub põranadat...
ei ole hullu...vahest tõmban,kaevan ja jooksen kruusa ämbriga ringi,aga kolm talve selja taga juba ja saab edasi ka
risto kirjutas:mul ei jää muud üle kahjuks,kui peab väljas sõitma...kette ei saa peale panna,sest laos sees rikub põranadat...
ei ole hullu...vahest tõmban,kaevan ja jooksen kruusa ämbriga ringi,aga kolm talve selja taga juba ja saab edasi ka
siin siis pildid mihuke mull mese on peale talve puhkust,labidaga eile l6hkusin stange alt ära jääd et täna liikuma saaksin!
tykk tegu oli kätte saamisega ikka tegelikult!
reims86 kirjutas:MUl on tööloomaks siis Toyota 3,5T ja naelad lasi seff ise sisse panna.
kunagi , sain norrast toodud volvo fl 10 ne 10m se kudiga ja 3 sillaga, täismassiga 26t sel olid veosillal naastrehvid sisemistel ja välimistel lamellid! Pöderlandis nii tavaline , kui raskeveok vöi buss sinust mööda vurab naastukröbina saatel
reims86 kirjutas:MUl on tööloomaks siis Toyota 3,5T ja naelad lasi seff ise sisse panna.
kunagi , sain norrast toodud volvo fl 10 ne 10m se kudiga ja 3 sillaga, täismassiga 26t sel olid veosillal naastrehvid sisemistel ja välimistel lamellid! Pöderlandis nii tavaline , kui raskeveok vöi buss sinust mööda vurab naastukröbina saatel
imelik on see,et olen soomes kolm aastat 25m autosi laadinud ja naelu pole ühelgi näinud...
aga vanad saavad nupust mingid ketid veosilla alla lasta ja kui hoog sees kaovad ketid põhja alla tagasi.