Umbes nii ta käib jahh,compu vaja pärast ümber programmeerida.Kardaan lühem...ühesõnaga toonor kõrvale ja siis võib hakata tegema.megahabe kirjutas:Nii palju ütlen kui tean.
Päris palju on vaja vällja vahetad ja juurde panna, juhtmed, andurid ja vist isegi aju kui puuse ei pane
Jutunurk(räägi millest tahad,kuid foorumireeglid kehtivad)
Re: Jutunurk(räägi millest tahad,kuid foorumireeglid kehtiva
Tagavedu,kindel edu!
107kw caravan.Man+LSD
107kw caravan.Man+LSD
- mardus72
- Klubiliige
- Auto: volvo v60cc
- Has tänanud: 13 korda
- Been tänatud: 1 kord
- Kontakt:
oleks mul omega alles,siis oleks saanud minu 2,6 automaadiga süsteemid ümber tõsta,aga paraku pole enam omegat.Q-tok kirjutas:Kas Omega facelifti 2.6 mootoriga manuaal käigukasti saab vahetada 3.0 MV6´e automaat käigukasti vastu?
Palju ja mis ringi vaja teha on?
Bussil peaks olema minu vana sena mootor ?? Algul oli vist isegi 130 kw
enne kui minu auto moto sinna rändas
Või on juba asjad edasi arenenud moto kohapealt??? Huvitav on see, mis seal v8 hääle välja annab ??

Teab keegi soovitada kohta või kuhu pöördma peaks kui auto stereo on levi probleemid?,raadio jaamad sahisevad kohati.Hea kui pärnus mõni koht oleks.
Ette tänades
Ette tänades
-
- Klubiliige
- Has tänanud: 4 korda
- Been tänatud: 7 korda
Kas ise paigaltatud antenn?Omega3 kirjutas:Teab keegi soovitada kohta või kuhu pöördma peaks kui auto stereo on levi probleemid?,raadio jaamad sahisevad kohati.Hea kui pärnus mõni koht oleks.
Ette tänades
No antenni võimendi ainult aga see tulemust ei andnud kahjuks:(megahabe kirjutas:Kas ise paigaltatud antenn?Omega3 kirjutas:Teab keegi soovitada kohta või kuhu pöördma peaks kui auto stereo on levi probleemid?,raadio jaamad sahisevad kohati.Hea kui pärnus mõni koht oleks.
Ette tänades
No nii tapa lennuväljal kiirendamas käidud. 1.6 diisel berlingoga
150 sai kellade peale. kong oli tööriistu täis ka ja kaardi lugeja istus ka kõrval.
aga aitas kihutada küll korra. kõige hullem rada polegi.
150 sai kellade peale. kong oli tööriistu täis ka ja kaardi lugeja istus ka kõrval.
aga aitas kihutada küll korra. kõige hullem rada polegi.
Täna hakkas silma selline asi,et Lasnamäe autoplatsidel ei ole enam omegaid müügis näha...kevadel veel oli ikka mõned isendid.Kas nii head masinad,et platsidelt ostetakse kõik omegad ära 

Tagavedu,kindel edu!
107kw caravan.Man+LSD
107kw caravan.Man+LSD
Leedus seis veel hullem kui ma viimati seal käisin (jan.2012). Kõigi Leedu auto platside peale oli kokku ainult 3 Omegat. Eranditult 2.2td, kuut ja fl.Tim kirjutas:Täna hakkas silma selline asi,et Lasnamäe autoplatsidel ei ole enam omegaid müügis näha...kevadel veel oli ikka mõned isendid.Kas nii head masinad,et platsidelt ostetakse kõik omegad ära

MB W211 E320CDI, Opel Omega B C20NE
praegu aare autos sitaks neid oome..
ma võtsin enda oma ka sealt siiani sõidan polnud kõige hullem ost

Ei ole üldsegi proovinud sinu mõtet maha laita...legaalse xenon süsteemi korrashoid üsnagi rahanõudev.reims86 kirjutas:Pole tarvis siin hakata ajama, et kas on mõtet jne minul on soov ja küsisin, et kuidas mitte midagi muud.
Ära pane pahaks Tim kuid ma soovin abi mitte nn mahategemist, ja tulede eest kiskumine ei ole kah sugugi kasulik tegevus, sest muudmoodi lihtsalt pirnini ei pääse. Sest mootoriruumi kah laiali ei hakka sellepärast kiskuma ja teades xenoni töötamist siis mida rohkem lülitad seda rohkem kulub ka ballast mis juba natukene kallim.
Mina nt,vahetan iga sügis lähituledes pirne(odavaid junne ei kasuta),sellegipoolest ei sõida udukatega,kuna seal just pirnivahetus tülikam ja udukate lüliti isegi veaaltim kui põhitulede oma.Muidugi on minu masinal lähitulede pirnide vahetus 10min.töö.
Uudishimust uuriks,et kaua keskmise hinna xenon pirnid,norm kasutamise puhul kestavad? 2aastat...?
Tagavedu,kindel edu!
107kw caravan.Man+LSD
107kw caravan.Man+LSD
-
- Omegaclub juhatus
- Auto: omega 2,5 DTI 2002 a
- Has tänanud: 65 korda
- Been tänatud: 73 korda
Pigem ikka nii,et need rondid,mis siin müügiks ei lähe,viiakse aare autosse,sellepärast neid ainult seal leida võibki.Korralikud isendid on kõik kasutuses ja ei müüda.Sul siis ikka ropult joppas,kui SEALT korraliku isendi said.ultimaco kirjutas:praegu aare autos sitaks neid oome..ma võtsin enda oma ka sealt siiani sõidan polnud kõige hullem ost
Kleebiste omandamise,või klubiga liitumise soovi korral pöörduda minu poole läbi priva,või helistades 56643833.
noh eks tal vigu oli aga siiani sõidan eks iga auto tahab remonti... ja paljud vead likvideeritud..outlaw kirjutas:Pigem ikka nii,et need rondid,mis siin müügiks ei lähe,viiakse aare autosse,sellepärast neid ainult seal leida võibki.Korralikud isendid on kõik kasutuses ja ei müüda.Sul siis ikka ropult joppas,kui SEALT korraliku isendi said.ultimaco kirjutas:praegu aare autos sitaks neid oome..ma võtsin enda oma ka sealt siiani sõidan polnud kõige hullem ost
põhimõtteliselt polegi enam vigu

Tim kirjutas:Ei ole üldsegi proovinud sinu mõtet maha laita...legaalse xenon süsteemi korrashoid üsnagi rahanõudev.reims86 kirjutas:Pole tarvis siin hakata ajama, et kas on mõtet jne minul on soov ja küsisin, et kuidas mitte midagi muud.
Ära pane pahaks Tim kuid ma soovin abi mitte nn mahategemist, ja tulede eest kiskumine ei ole kah sugugi kasulik tegevus, sest muudmoodi lihtsalt pirnini ei pääse. Sest mootoriruumi kah laiali ei hakka sellepärast kiskuma ja teades xenoni töötamist siis mida rohkem lülitad seda rohkem kulub ka ballast mis juba natukene kallim.
Mina nt,vahetan iga sügis lähituledes pirne(odavaid junne ei kasuta),sellegipoolest ei sõida udukatega,kuna seal just pirnivahetus tülikam ja udukate lüliti isegi veaaltim kui põhitulede oma.Muidugi on minu masinal lähitulede pirnide vahetus 10min.töö.
Uudishimust uuriks,et kaua keskmise hinna xenon pirnid,norm kasutamise puhul kestavad? 2aastat...?
SIis kui MV6 ostsin oli üks xenon läbi ostsin uue 500eeku maksis mingi odavam, kolm aastat möödas sellest töötab siiamaani väga edukalt ja noh teine ei tea kaua see juba töötanud

Opeli fänn
BMW e60 530d 170kw.
BMW e60 530d 170kw.
Mul on kas pirn või plokk läbi sest käima pannes on ta samasugune sinine nagu teine ja siis vaikselt läheb kollaseks üle aga noh fixsusest ostsin nüüd endale mustade luupide jaoks niigi uue h1 komplekti ja siis on mu värviline olek kadunud 

Olnud rallikad: Audi 100, Opel Omega b sport, BMW 530d, Audi a6 2,5 tdi,Opel Omega 2,5 dti
Hetkel: Mercedes-Benz s320
Hetkel: Mercedes-Benz s320