Jutunurk(räägi millest tahad,kuid foorumireeglid kehtivad)
Re: Jutunurk(räägi millest tahad,kuid foorumireeglid kehtiva
Selge .
Proovime veelkord :
Tagaistme turvavöö pesa kinnituskoha juures olev vöö on katki (nagu näritud).
järelikult oleks õige see korda teha .
Proovime veelkord :
Tagaistme turvavöö pesa kinnituskoha juures olev vöö on katki (nagu näritud).
järelikult oleks õige see korda teha .
eile oleks ma oma omegast ilma jäänud.... kuna yks bmw suvatses punasega yle ristmikku tulla punase tulega...mul oli juba põles roheline tykk aega... hea oli et ma ei saanud kohe kohapealt minema oleks ma täna haiglas olnud see bemm lendas nii kiiresti mööda kah... toimus kristiine silla tagumisel ristmikul
-
- Huviline
Mõned juhid ikka ei oska üldse liikluses liikelda mulle käib ka eriti pinda kui punasega lipsatakse nina eest mööda.Hea et sul nii läksultimaco kirjutas:eile oleks ma oma omegast ilma jäänud.... kuna yks bmw suvatses punasega yle ristmikku tulla punase tulega...mul oli juba põles roheline tykk aega... hea oli et ma ei saanud kohe kohapealt minema oleks ma täna haiglas olnud see bemm lendas nii kiiresti mööda kah... toimus kristiine silla tagumisel ristmikul
-
- Huviline
- Has tänanud: 3 korda
Väike palve sedaan omega Fl-i omanikele, kas keegi saaks pilti teha kärukonksu paigaldusest. kuidas ja mismoodi ta seal istub?
kas sul vaja kuidas see eemaldatud junn ära käib või sule tervet alumist osa vaja näha?omega1996 kirjutas:Väike palve sedaan omega Fl-i omanikele, kas keegi saaks pilti teha kärukonksu paigaldusest. kuidas ja mismoodi ta seal istub?
-
- Huviline
- Has tänanud: 3 korda
Tahan lihtsalt näha mismoodi ta sinna alla kinnitub ja kas pagassis käivad ka mingid kinnitused. plaan panna 95a sedaani konks. pole mingit kokkupuudet kärukonksudega olnud.ultimaco kirjutas:kas sul vaja kuidas see eemaldatud junn ära käib või sule tervet alumist osa vaja näha?omega1996 kirjutas:Väike palve sedaan omega Fl-i omanikele, kas keegi saaks pilti teha kärukonksu paigaldusest. kuidas ja mismoodi ta seal istub?
need kõik peaksid olema yhtemoodi mul endal universaal muidugi kui tallinnast oled võin juurde sõita ja näidata 

Sedaanil ja universaalil kinnituvad konksud erinevalt.
MB W211 E320CDI, Opel Omega B C20NE
siis ei saa aidata kahjuksvivaldi kirjutas:Sedaanil ja universaalil kinnituvad konksud erinevalt.
Ei hakanud hetkel uut teemat tegema,otsingust polnud ka abi,seega! Mure nimelt bensiini paagiga,sõites hakkas tunda andma bensiini hais,sai uurida ja nina järgi otsides selgus et paak märg,lekiks juskui ülevalt poolt.Otseselt ei tilgu aga paak koguaeg niiske,hetkel sees kuskil 25l. õnneks. Milles võib viga olla,oleks info eest tänulik!?
Tegu siis B universaaliga.

Viimati muutis Omega 978, 18 Juun 2012 20:53, muudetud 1 kord kokku.

Paagi nö.teenindusluugi tihend kontrollitud?Minumeelest on üleval pool ka tuulutustoru vb. seal midagi lekib.
Alles keegi kirjutas,et paagi mahavõtmine lihtne töö...tuleb hakata paaki eemaldama põhja alt.
Alles keegi kirjutas,et paagi mahavõtmine lihtne töö...tuleb hakata paaki eemaldama põhja alt.
Tagavedu,kindel edu!
107kw caravan.Man+LSD
107kw caravan.Man+LSD
pole kyll teemasse aga remontisime tööautot opel combo siis... kõik rääkisid et lambdad vaja vahetada syytepool jne jne seda näitas arvuti sis... täna siis enda otsimise käigus avastasin et egr klapp ei tööta... probleem oli selles et mootor töötas ebayhtlaselt ... a 2.3 pytt ei tahntnud yldse töödata... tellisime uue ära ja eks homme on auto jälle liikvel
igatahes et diagnost ka selline asi et ega tõieti ei näita mis viga...

- raudpats0
- Huviline
- Has tänanud: 23 korda
- Been tänatud: 15 korda
Tim kirjutas:Paagi nö.teenindusluugi tihend kontrollitud?Minumeelest on üleval pool ka tuulutustoru vb. seal midagi lekib.
paagi tagasivool läbi mädanenud.minul immitses sealt välja bensiin.
119BDD-110kw automaat caravan 2002
2003 96kw manuaal 5 ust luukpära 2003 seljakott
1993 2,0 ***kw nelik kupee
2004 2,5 128kw nelik SUV
tel: 58162851
2003 96kw manuaal 5 ust luukpära 2003 seljakott
1993 2,0 ***kw nelik kupee
2004 2,5 128kw nelik SUV
tel: 58162851
mul oli mingil huvitaval põhjusel üldse paagi pealt see tihend puudu...kui paagi täis panin, hakkas ka pealt lekkima
Ω 2.2 DTI 2000a / Ω 2.5 TD 1999a / Ω 3.0 1998a / Ω 2.5 DTI 2003a / A6 1.9tdi / A6 quattro 2.5tdi / Insignia 2.0 CDTI 2009a
M: 2.0DTI ja 2.5DTI osadeks
M: 2.0DTI ja 2.5DTI osadeks
Tänud,kas paak võimalik eemaldada ka ilma kanalitta?