Jospa kirjutas:Kas keegi teab mis anduri või jubinaga tegu on mis armatuuri peal tuuleklaasi juures?
see on Päikeseandur kliimaautomaatika tarvis
Aga mis moodi see siis peaks töötama?? mida tegema täpsemalt?
Läheb juba läbuks teise inimese autoteemas,seega edsasine jutt jutunurga teemasse!
Päikese andur kliimaautomaatika süsteemi olemasolu puhul tuvastab otsese päikese paistmise auto esiklaasile.Seega on suur oht,et lühikese aja jooksul auto salong ülearu soojaks läheb.Juht elektroonika seab siis vastavalt/automaatselt külma ühku juurde et salongis ikka etteantu temp. püsima jääb.
ChrisDian kirjutas:Selle vee-salongis teema kohta: oled ehk hiljuti juhiust lahti võtnud..? Kui see kile seal kehvasti tagasi liimitud siis hakkab vihmaga kuidagi vesi seda mööda salongi nirisema.
juhiukse võtsin niipalju ainult lahti kui vahetasin uksekõlareid, ei tea kas see sõltubki väga sellest..
outlaw kirjutas:See on originaal võtmepuldi infrapuna kiire vastuvõtja.
kas ma võin selle panna sinna mul selline yks yle... ja juhe olemas et kas tasuks panna see sinna või mitte. ehk siis mul seal see koht olemas ja mul see junn ka olemas mis sinna minema peaks et kas tasub see sinna panna või mitte?
muidugi selline kysimus kellel originaal signa ja kesklukk... kui aku tyhi on kuidas uksed lahti saab kui 2 korda uksed kinni vajutatud puldist on??? ma natukene kardan seda
ultimaco kirjutas:muidugi selline kysimus kellel originaal signa ja kesklukk... kui aku tyhi on kuidas uksed lahti saab kui 2 korda uksed kinni vajutatud puldist on??? ma natukene kardan seda
Eeeee... Võtmega äkki
Minu kogemus näitab aga, et alati peab olema lisa patarei kaasas puldile, sest uksed võid ju lukust lahti keerata, aga immot ei saa mingi valemiga maha kui patarei tühi
Keep going- everything you need will come to you at the perfect time
risto kirjutas:puldi patarei ei mõjuta ju immot...võtme sees on pisike immo kivi vms..minu omegatel on olnud kõigil see kivi
No vat aga mul on olnud 2l korral selline kogemus, kui patareid tühjad, et kui olen uksed võtmest lahti teinud ja autot enne käima ei saa kui puldil uus patarei sees ja uksed korra kinni-lahti puldist teinud! Et siis mis ei lase autol käivituda, kui puldil patarei tühi on?
Keep going- everything you need will come to you at the perfect time