Mina sain omale Omega pisiku 2006 aastal. Sõbral oli sinine 88.aasta Omega A mahlapakk 85 watti.
See nägi lihtsalt nii hea välja et mulle hakkas paugust meeldima. Käisin pinda müügi teemaga ja lõpuks oli nõus, seadis hinnaks 6000 EEKI. Tollel ajal olin kutseka pooleli jätnud ja tööle läinud, elasin vanematega ning oli võimalus see isend ju ära osta. Lube mul ka polnud, aga kainekaid oli mul iga nurga pealt võtta, ise ka muidugi kärutasin vahest.

Siis tuli paus sisse, vahepeal oli E34 mille ma kaalule lükkasin hiljem. Siis nägin kui mingi tüüp lasi sinise MV6-ga külksi ja värki. Ei, pean endale ka ikka Omega ostma. Siis tuli 2.5 V6, millega kütsin ca 3 aastat ja millest hiljem sai kahe värviline ja mis siianigi sellel kutil alles kellele müüsin. Siis oli jälle väike paus kus sai A8-ga kütetud, aga no ei saanud ilma Omegata. Leidsin odavalt mv6e, selle saatsin soome, siis tekkisid mulle diisli mõtted ja sai TDS võetud, see mind eriti ei rahuldanud ja nüüd kütan Dti-ga, vot sellega olen hetkel rahul ja kui kõik hästi läheb siis sõidan sellega kauem kui esimese V6-ga

No minujaoks vist polegi praegu paremat autot kui Omega, Mugav, Odav ülalpidamine jne. Hinge eluga ka nagu juba tuttav.