Kompu kiri Abblendl. Rücklicht
Re: Kompu kiri Abblendl. Rücklicht
Nüüd meenub jah, et pidurituli ja gabariit ühes pirnis koos, mul jäi algul mulje, et ühes pirnis on kaks hõõgniiti ja mõlemad gabariidi jaoks 

mul viskab nüüd sama teadet, olen kõik pirnid mitu korda üle kontrollind ja mõned välja vahetand.mul on universaal. kui esimeses astmes siis ei viska teadet, kui keerad lähituled peale lööb kohe. paigaldasin hiljuti xenoni, kas see võib siis sellest olla??
Mul sama teema.Vahepeal viskab seda teadet.Aga ma midagi ette pole võtt.Ja siis see teade ise ära kadunud.
A ma arvan et mingi juhtme teema kuna eelmisel omanikul olid xenonid.Ju siis näppis seal muid juhtmeid ka
A ma arvan et mingi juhtme teema kuna eelmisel omanikul olid xenonid.Ju siis näppis seal muid juhtmeid ka
Kas see siis kindlalt tagatule pirn või on sellel veateatel ka mingi seos esiksenoonide või udutuledega?
Ma paigaldasin 94a isendile luuptuled ja ksenoonid, hakkas ka seda veateadet näitama ja näitas isegi siis, kui halogeenid uuesti sisse said, ju autole ei meeldinud nii odavad (Depo) tuled 
Kõik pirnid põlesid, sealhulgas neli tagumist gabariiti, seega pidi viga olema kas tuledes või läks kontrollsüsteem lolliks.

Kõik pirnid põlesid, sealhulgas neli tagumist gabariiti, seega pidi viga olema kas tuledes või läks kontrollsüsteem lolliks.
Krt siis võib äkki olla asi tuledes, sest vahepeal korra kui üks esimene xenon pirn läbi ja ära vahetasin, siis kustus ka teada ära. Aga mingi aja pärast viskas jälle ette.opelist kirjutas:Ma paigaldasin 94a isendile luuptuled ja ksenoonid, hakkas ka seda veateadet näitama ja näitas isegi siis, kui halogeenid uuesti sisse said, ju autole ei meeldinud nii odavad (Depo) tuled
-
- Huviline
- Been tänatud: 2 korda
mu oomil ka kõik korras tagatuledega,aga vahest viskab seda kirja kompule.
Panen auto tööle .. Sõidan 3km (umbes) , tuleb see sammune veateade.
Tulen autost välja et kontrollida , kõik tuled korras !
Tulen autost välja et kontrollida , kõik tuled korras !
See kiri võib ka tulla siis, kui pirnid on eri võimsustega, või teise võimsusega mille tehas ette on näidanud (led ilma vajaliku jullata)
Omega FL 2,5 TDI 2002, Navara D40 2010a
, Audi A4 2,5TDI 1999a,