Opeli esindusmudeli viimane ponnistus
Re: Opeli esindusmudeli viimane ponnistus
Mina olen nii aru saanud, et Omega 2,2L ottomootor on hammasrihmaga (106kW) ja Vectra 2,2L ottomootor on ketiga (108kW). Erinevad sarnase töömahuga mootorid lihtsalt. Automaatkastidega olla samamoodi, et tagaveolistel on ZF-i kast ning esiveolistel mingid japsi kastid (Aisin vist?), mis käivad kuidagi keskelt pooleks. Olevat hea lihtne siduripakke vahetada 

-
- Omegaclub juhatus
- Auto: omega 2,5 DTI 2002 a
- Has tänanud: 65 korda
- Been tänatud: 73 korda
Lugege viimast lauset ja vaadake avatari piltiAdi King kirjutas:Mina jään küll Omega juurde, väga mugav ja ruumikas. Ainukeseks veaks pean ka mina rooste probleemi...aga noh see eelmise omaniku süü(minu auto puhul) ise tavaliselt pesen kaks korda nädalas alati autot, eriti talvel et soola ja muud p*ska peale ei jääks autole(ka põhja alt). Mul nelja aastaga olnud 7 erinevat autot ka astra ja vectra aga Oomi on ikka parim.Võimsust tahaks juurde vb ainult veel
Autoga sõidan iga päev keskmine kulu~ 9l sajale(linna sõitu vähe) ja hetkel enda oomil vahetanud selle kolmveerand aasta jooksul esimesed stabilisaatorid ja piduriklotsid+õlivahetus tehtud. Sõidan ka igasugustel teedel aga auto on siiamaani küll haudvaikne
Mis puudutab bemme siis neid ma ei osta kunagi, totaalne bemmivihkaja olen.

Kleebiste omandamise,või klubiga liitumise soovi korral pöörduda minu poole läbi priva,või helistades 56643833.
Valus Fail 

Sõidukite kliima/ konditsioneeri täitmine ja kontroll Tallinnas.
56997null0seitse
56997null0seitse
Tsitaat esilehelt:"ning 2,2liitrine ottomootor on ketiga..."
Täpselt ta on jahh,hammasrihmaga.petzp kirjutas:Mina olen nii aru saanud, et Omega 2,2L ottomootor on hammasrihmaga (106kW)...
Tagavedu,kindel edu!
107kw caravan.Man+LSD
107kw caravan.Man+LSD