elektri aknad ja peeglid ei tööta
Re: elektri aknad ja peeglid ei tööta
mul ei tööta ühegi ukse valgustus, homme hakkan arutama neid juhtmeid
Omega FL 2,5 TD / Bmw 525 TDs
täna homiku sai testida kas peegli soendused töötavad,, ja ennäe imet, töötasidki, aga muu mitte 

Sind on suunatud korduvalt juhi jalgade alla ...kas sa oled selle võimaluse läbi uurinud siis saab edasi minna.nerd311 kirjutas:mul ei tööta ühegi ukse valgustus, homme hakkan arutama neid juhtmeid
ma tahan enne lülitid järgi katsetada, enne kui salongi hakkan tühjaks viskama
Vägisi hakkab väga sedamoodi olema, et mingi uppunud auto otsa oled sattunud. Kas ukse sees üldse elektritõstukid on? Mõni kolmest autost kokku pandud lego? Püüa auto ajalugu uurida.
auto ajalugu on uuritud juba enne auto ostu, uksed on ka lahti võetud, mootorid ja tõstukid täitsa sees, kuhu nad siis kadusid kui enne töötas
, auto on toodud saksamaalt aastal 2002. 

ei pea midagi tühjaks viskama...vähemalt pre-faceliftilnerd311 kirjutas:ma tahan enne lülitid järgi katsetada, enne kui salongi hakkan tühjaks viskama
ühe kruvi võtsin ära kapotikangi alt, sain selle plastiku sealt nurgast kätte ja tõmbasin põrandamati lahti lihtsalt lihtsalt sealt nurgast
Ω 2.2 DTI 2000a / Ω 2.5 TD 1999a / Ω 3.0 1998a / Ω 2.5 DTI 2003a / A6 1.9tdi / A6 quattro 2.5tdi / Insignia 2.0 CDTI 2009a
M: 2.0DTI ja 2.5DTI osadeks
M: 2.0DTI ja 2.5DTI osadeks
nii tõsi ta oli juhtmte ühendus kohad olid läbi mädanenud,, sai juhtmed välja vahetatud,mis otstarve on nendel mustadel juhtmetel, need olid kõik erineva jämedusega, neid ma ei osanud kokku ühendada,, aga nüüd on järgmine jama,, aknad töötavad ainult siis kui olen näpuga lülitite trükiplaati näppinud suvalisest kohast, kui panen lülitid kokku tagasi siis ei tööta, kas võib olla kuskil külm joode, kuigi suurendusklaasi all füüsilist vigastust ei tähendanud.
- raudpats0
- Huviline
- Has tänanud: 23 korda
- Been tänatud: 15 korda
nerd311 kirjutas:nii tõsi ta oli juhtmte ühendus kohad olid läbi mädanenud,, sai juhtmed välja vahetatud,mis otstarve on nendel mustadel juhtmetel, need olid kõik erineva jämedusega, neid ma ei osanud kokku ühendada,, aga nüüd on järgmine jama,, aknad töötavad ainult siis kui olen näpuga lülitite trükiplaati näppinud suvalisest kohast, kui panen lülitid kokku tagasi siis ei tööta, kas võib olla kuskil külm joode, kuigi suurendusklaasi all füüsilist vigastust ei tähendanud.
lülitite kontaktpinnad on mustad. probleem millele on rohuks olnud vähemalt minu puhul lülitite asendamine kuna ei ole vanu toimima saanud.
119BDD-110kw automaat caravan 2002
2003 96kw manuaal 5 ust luukpära 2003 seljakott
1993 2,0 ***kw nelik kupee
2004 2,5 128kw nelik SUV
tel: 58162851
2003 96kw manuaal 5 ust luukpära 2003 seljakott
1993 2,0 ***kw nelik kupee
2004 2,5 128kw nelik SUV
tel: 58162851