okitoki kirjutas:Kas tunneb keegi audi 200 hingeelu ka põhjalikumalt ja just seda elektroonikat?
Probleem nimelt käivitamisel ja seda nii külmalt kui soojalt
Toitesüsteemiks on k-jetroink v?
Krt seda teab mis on tõrkeks sest kompu viskab igasugu jama ette ja seda ma ammu ei usalda.
Pole enne audi mootoritega kokku puutund seega esmakordne probleem alles
K-jetronik siis nö.kõrgsurve baasil ja "sisaldab" mehhaanilisi pihusteid.Kui sinu masinal sama toitesüsteem,siis esialgu soovitan bensiinipumba poolt arendatav surve üle kontrollida.
Aga on olemas audiklubi foorum.Sealt saad kindlasti asjalikumat infot.
Westcoast kirjutas:Audidega ongi üks paras jama ei soovita üldse neid vanemaid ronte osta:D
Uhiuue jaoks raha pole siis pole mõtet vaeva näha.
Ise mitmeid audisi omanud aga kõigiga kuidagi pasalt lännu
Ront küll aga vähemalt ei roosteta ja enamus omegaid näeb vaid tagatulesid
Westcoast kirjutas:Audidega ongi üks paras jama ei soovita üldse neid vanemaid ronte osta:D
Minul on roostega vedanud ...
94a. Masin ja roostet ei esine , isegi põhja all mitte ..
Jälle see jutt, et kellel on suurem pikendus, no deem suht pinda käib juba selline jutt, kui ma tahaks kiirendus masinat siis ma ka sellise ostaks (ja see audi saaks niimodi sisse, et vähe ei oleks), kuid ma tahan rahulikult siiski enamusajast kulgeda ja olen valinud ka rahuliku masina.
Lihtsalt tuli selline tuju niimoodi kirjutada ärge ära tapke
Jälle see jutt, et kellel on suurem pikendus, no deem suht pinda käib juba selline jutt, kui ma tahaks kiirendus masinat siis ma ka sellise ostaks (ja see audi saaks niimodi sisse, et vähe ei oleks), kuid ma tahan rahulikult siiski enamusajast kulgeda ja olen valinud ka rahuliku masina.
Lihtsalt tuli selline tuju niimoodi kirjutada ärge ära tapke
See pole mitte pikendus vaid rahulik kulgla millega liikuda punkist A punkti B aga kui mõni üritab näidata,et kui kõva masin tal on siis mulle piole mõtet vastu hakata sest lähen kasvõi viimce piirini aga alla ei anna Muideks Reims86 mul on ka rahulik masin ja ei tõmble ma liikluses midagi niisama.
Võiksin isegi lasta teha neid juurde!Mul sedaan omega tagaosa pooleli,muidu saaksid sedaani omanikud soovi korral ka. Siis saaks rohkem korraga teha,tellida! Äkki on veel soovijaid? Soovid pm-le!
Omega 978 kirjutas:Võiksin isegi lasta teha neid juurde!Mul sedaan omega tagaosa pooleli,muidu saaksid sedaani omanikud soovi korral ka. Siis saaks rohkem korraga teha,tellida! Äkki on veel soovijaid? Soovid pm-le!
oleks isegi sedaani omast huvitatud! ja värvus võiks ka must olla!
masendav see elu ikka on vahetasin mõlemad rattalaagrid ära esimised...paar päeva sõidetud ja nyyd loksuvad.... esirattad... mida teha? ma proovin yle pingutada aga kui see ei aita mis siis teha? sest minul jäi mulje selline et nad läksid peale liiga lõdvalt või peavad nad ikka mingi pingega peale minema räägin siis B omega 2.5 125kw laagritest siis.... on kellelgi kogemusi... krt tänu sellele ei saanud sillastendi ära teha
ultimaco kirjutas:masendav see elu ikka on vahetasin mõlemad rattalaagrid ära esimised...paar päeva sõidetud ja nyyd loksuvad.... esirattad... mida teha? ma proovin yle pingutada aga kui see ei aita mis siis teha? sest minul jäi mulje selline et nad läksid peale liiga lõdvalt või peavad nad ikka mingi pingega peale minema räägin siis B omega 2.5 125kw laagritest siis.... on kellelgi kogemusi... krt tänu sellele ei saanud sillastendi ära teha
Mis firma laagrid läksid peale, uurida välja siiski mis hakkas loksuma. st uuesti laiali.
Kas keegi soovib veel neid "Otsin Teed!!!" kleepse nagu ülal oleval pildil? Olemas nüüd sedaan ja universaal omegale ning saab valget või musta! Nädala lõpuni ootab ära siis annan tegemisse need! Soovid pm-le!
ultimaco kirjutas:masendav see elu ikka on vahetasin mõlemad rattalaagrid ära esimised...paar päeva sõidetud ja nyyd loksuvad.... esirattad... mida teha? ma proovin yle pingutada aga kui see ei aita mis siis teha? sest minul jäi mulje selline et nad läksid peale liiga lõdvalt või peavad nad ikka mingi pingega peale minema räägin siis B omega 2.5 125kw laagritest siis.... on kellelgi kogemusi... krt tänu sellele ei saanud sillastendi ära teha
Mis firma laagrid läksid peale, uurida välja siiski mis hakkas loksuma. st uuesti laiali.
maksin ma nende eest koku 110 euri firmat ei mäleta põhiline et saan tagasi viia...sest imelik natukene... aga jahh need laagrid läksid isegi peale juba loksudes yks pool oli väga suure loksuga ehk läks lõdvalt peale.. teine pool oli tugevam aga ikkagi loksus natukene kui keegi vahetanud oskab keegi öelda kas nad peaksid väiksese pingega peale minema? ses suhtes et ratas alguses ei loksunud
Viimati muutis ultimaco, 14 Juul 2012 14:25, muudetud 1 kord kokku.
Omega 978 kirjutas:Kas keegi soovib veel neid "Otsin Teed!!!" kleepse nagu ülal oleval pildil? Olemas nüüd sedaan ja universaal omegale ning saab valget või musta! Nädala lõpuni ootab ära siis annan tegemisse need! Soovid pm-le!