Jutunurk(räägi millest tahad,kuid foorumireeglid kehtivad)

Kõik mõtted ja arutelud klubi külalistele ja mitte klubilistele
Vasta
Kasutaja avatar
reims86
Huviline

Re: Jutunurk(räägi millest tahad,kuid foorumireeglid kehtiva

Postitus Postitas reims86 »

Vedelikku äki vähe paagis :D Tegelikult võib ka see olla, et kes kinnitab seda, et uus andurgi toimetab.
Omega FL 2,5 TDI 2002, Navara D40 2010a 8) , Audi A4 2,5TDI 1999a,
celerond

Postitus Postitas celerond »

Vool olemas 13,8v

Õeldi ..
Vedeliku on piisavalt kuna ujuv osa onüleval .

Si** päev .. Ostsin kasutatud paisupaagi ja radika ja mõlemad on ikka sama veaga (radikas lekkib ikka ja sensor endiselt ei tööta)

Järeldus: osta poest.
Kasutaja avatar
raudpats0
Huviline
Has tänanud: 23 korda
Been tänatud: 15 korda

Postitus Postitas raudpats0 »

celerond kirjutas:Vool olemas 13,8v

Õeldi ..
Vedeliku on piisavalt kuna ujuv osa onüleval .

Si** päev .. Ostsin kasutatud paisupaagi ja radika ja mõlemad on ikka sama veaga (radikas lekkib ikka ja sensor endiselt ei tööta)

Järeldus: osta poest.
pane anduri otsad kokku siis kindel et ahel toimib.andur iseenesest on tavaline kontaktlüliti ja need juba niilihtsalt ei sure kui on õiget jahutusvedelikku kasutatud. kui on vett saanud siis võib tõesti surnud kah olla.pane testri otsad andurile külge ja keera paisupaaki ringi.töötava anduriga näit muutub.
119BDD-110kw automaat caravan 2002
2003 96kw manuaal 5 ust luukpära 2003 seljakott
1993 2,0 ***kw nelik kupee
2004 2,5 128kw nelik SUV
tel: 58162851
Tim
Huviline

Postitus Postitas Tim »

raudpats0 kirjutas:Pane testri otsad andurile külge ja keera paisupaaki ringi.töötava anduriga näit muutub.
Just,testriga näeb ära kas andur/lüliti katkestab ahela või mitte...ja juhtme korrasolekut saad nii tesida,et sildad pistiku ära,siis peab kompust kiri ära kaduma.

Mina olen 2kasutatud radikat ostnud juba,esimene oli muideks liimitud ja pidas ~1,5a vastu ja nüüdseks jällegi kasutatud radikas.Juba üle aasta toimib.
Tagavedu,kindel edu!
107kw caravan.Man+LSD
celerond

Postitus Postitas celerond »

Eks homme proovin uue hooga ..

vaatab kuidas radikamüüjaga kokkuleppele saame.
Kasutaja avatar
reims86
Huviline

http://www.auto24.ee/used/1018064 Peaaegu niisama omega müügis, no omega inimesed krt juppe saab sellest palju selle rahaeest :D Oleks ma Eestis siis võtaks ise ära soodushinnaga :D
Kasutaja avatar
reims86
Huviline

Probleem järgmine: Tulen septembri keskel Eestisse ja siis oleks tarvis liikurit (autot) 1,5 nädalat - 12 nädalat (juhul kui 1,5 nädalaga ei saada mootorit korda.)
Point selles, et vaja viia mootor tegemisse, kuid jala käimine pole minu teema ja juhul kui Eestis oldud ajaga korda ei saada oleks tarvis ka tiir tööl käija (ilma liikurita mõeldamatu Norra 10 nädalat), kuid point on selles, et masin peab selle aja laitmatult vastupidama. Olen nõus renti maksma, mis ka loogiline asjajuures.

Sellest ka asja tuum, et kas keegi suudab pakkuda oma isendit või saab pakkuda mingit masinat selles vahemikus, hea hinnakorral ka nõus ära ostma.
Inimesed kes ei tea siis ei ole päris eilane ja mingit rämpsu mitte pakkuda.

Teema pole väga tähtis seega ei hakka uut teemat kuskile tegema. (jälgin ka näiteks auto24)

Ok jutt pikk ja keerukas, kuid kes saab aidata selleg asaab suhelda ka privas, et ainult andku endast teada.
Jürts
Omegaclub juhatus
Auto: omega 2,5 DTI 2002 a
Has tänanud: 65 korda
Been tänatud: 73 korda

Postitus Postitas Jürts »

reims86 kirjutas:Probleem järgmine: Tulen septembri keskel Eestisse ja siis oleks tarvis liikurit (autot) 1,5 nädalat - 12 nädalat (juhul kui 1,5 nädalaga ei saada mootorit korda.)
Point selles, et vaja viia mootor tegemisse, kuid jala käimine pole minu teema ja juhul kui Eestis oldud ajaga korda ei saada oleks tarvis ka tiir tööl käija (ilma liikurita mõeldamatu Norra 10 nädalat), kuid point on selles, et masin peab selle aja laitmatult vastupidama. Olen nõus renti maksma, mis ka loogiline asjajuures.

Sellest ka asja tuum, et kas keegi suudab pakkuda oma isendit või saab pakkuda mingit masinat selles vahemikus, hea hinnakorral ka nõus ära ostma.
Inimesed kes ei tea siis ei ole päris eilane ja mingit rämpsu mitte pakkuda.

Teema pole väga tähtis seega ei hakka uut teemat kuskile tegema. (jälgin ka näiteks auto24)

Ok jutt pikk ja keerukas, kuid kes saab aidata selleg asaab suhelda ka privas, et ainult andku endast teada.
Mul töö juures 1 kutt pakkus 2,0 eco,sedaan automaat,oomi 600-ga.Korralik pill,tahad osta ära,pärast müüd maha.Talle ei sobi,kuna sõidab sellega ainult linnas ja pidavat natuke janune olema tema jaoks (10,sajale) :mrgreen:
Ma võin ta sulle tallinna tuua,kui tahad.
Kleebiste omandamise,või klubiga liitumise soovi korral pöörduda minu poole läbi priva,või helistades 56643833.
Kasutaja avatar
reims86
Huviline

Aga ma jätan selle varjandi meelde, kuid täpsustav info on kah alati teretulnud, näiteks aasta ja muud pudipadi.
Meelde jätan kuna ostmisevarjandini veel aega, sest ennem kui kohal ise pole ei tee ka loomulikult ostmist. Aga see, et hiljem maha müüa sellele olen kah mõtelnud, et kui omajagu saab tunduvalt paremaks kui antudmomendil :D
Westcoast
Huviline

Postitus Postitas Westcoast »

Mul on kuuriall tõukeratas selline klikiaegne vb ajab kah asja ära kui ma trusba mootori kaasa annan :lol:
Olnud rallikad: Audi 100, Opel Omega b sport, BMW 530d, Audi a6 2,5 tdi,Opel Omega 2,5 dti
Hetkel: Mercedes-Benz s320
Kasutaja avatar
reims86
Huviline

Westcoast kirjutas:Mul on kuuriall tõukeratas selline klikiaegne vb ajab kah asja ära kui ma trusba mootori kaasa annan :lol:
drusba 4 või midagi sellis saab liialt püssiks kätte ära.
Westcoast
Huviline

Postitus Postitas Westcoast »

Andis kunagi tunda jah kui võrri raamile peale aretasime selle, muidugi pidureid meil ka ei olnud ja nii mõnigi tiir lõppes kuskil kraavis või mööda asfaldi jalad lõhki :mrgreen:
Olnud rallikad: Audi 100, Opel Omega b sport, BMW 530d, Audi a6 2,5 tdi,Opel Omega 2,5 dti
Hetkel: Mercedes-Benz s320
guits
Huviline
Auto: Cadillac Catera 3,0 155kw 97a, datsunnissan patrol 2,8 gr
Has tänanud: 2 korda
Been tänatud: 5 korda
Kontakt:

Postitus Postitas guits »

enesetapjad, meil sii üks selle deltaraamile aretand , krt miski 70 jookseb uhkelt välja
:D
Jürts
Omegaclub juhatus
Auto: omega 2,5 DTI 2002 a
Has tänanud: 65 korda
Been tänatud: 73 korda

Postitus Postitas Jürts »

reims86 kirjutas:Aga ma jätan selle varjandi meelde, kuid täpsustav info on kah alati teretulnud, näiteks aasta ja muud pudipadi.
Meelde jätan kuna ostmisevarjandini veel aega, sest ennem kui kohal ise pole ei tee ka loomulikult ostmist. Aga see, et hiljem maha müüa sellele olen kah mõtelnud, et kui omajagu saab tunduvalt paremaks kui antudmomendil :D
Aasta,arvan,95,sest vana malli rool peal ja vanad tuled ees.Ühtegi roosteplekki mina näinud pole.16" FL orig. veljed all,nagu Mardusel olid ja muidu ka vinksvonks pill tundub olevat.See tuleb ise üle vaadata,sest kutil see mingi mõni kuu old ja ise ei jaga oomidest muffigi.
Kleebiste omandamise,või klubiga liitumise soovi korral pöörduda minu poole läbi priva,või helistades 56643833.
Tim
Huviline

Postitus Postitas Tim »

Keegi Red Hot Chili Peppersit ka kuulama/vaatama läheb?
Oli plaanis aia taha kuulama minna ja õlut jooma aga krt.hakkas sadama,kui sadu natuke järgi annab siis olen minemas.Igastahes parklates/tee äärtes hakkas paar omegat silma...
Tagavedu,kindel edu!
107kw caravan.Man+LSD
Vasta