Sai tuldud jah Tallinna poolt.outlaw kirjutas:Eile nähtud Mardust Tartu mnt.-l vastu tulemas.
Kes keda, kus nägi?
- mardus72
- Klubiliige
- Auto: volvo v60cc
- Has tänanud: 13 korda
- Been tänatud: 1 kord
- Kontakt:
Re: Kes keda ,kus nägi?
- mardus72
- Klubiliige
- Kontakt:
kes klubilistest võis olla koos minuga eile vormsi-rohuküla praamil. omega B(vst oli roheline),klubi nr.alustega.
Ja kes minu autost mööda sõitis hõbedase mv6-ga.Kuskil Pärnu-Viljandi vahel ca-180km/h kimades ja seda mitte ainult möödasõitu tehes.See oli nüüd küll paha.
Ja kes minu autost mööda sõitis hõbedase mv6-ga.Kuskil Pärnu-Viljandi vahel ca-180km/h kimades ja seda mitte ainult möödasõitu tehes.See oli nüüd küll paha.
-
- Klubiliige
- Has tänanud: 4 korda
- Been tänatud: 7 korda
Kust sa teatsid, et ta 180 kimas, kas sa meil varjatud võmmmardus72 kirjutas:kes klubilistest võis olla koos minuga eile vormsi-rohuküla praamil. omega B(vst oli roheline),klubi nr.alustega.

- mardus72
- Klubiliige
- Kontakt:
No kui 95-ga kruisides nagu postist mööda põrutati ja kadus ning tagant ka ilmus ei tea kust,siis eriti vähem polnud seda kiirust pigem rohkem veel.megahabe kirjutas:Kust sa teatsid, et ta 180 kimas, kas sa meil varjatud võmmmardus72 kirjutas:kes klubilistest võis olla koos minuga eile vormsi-rohuküla praamil. omega B(vst oli roheline),klubi nr.alustega.
-
- Omegaclub juhatus
- Auto: omega 2,5 DTI 2002 a
- Has tänanud: 65 korda
- Been tänatud: 73 korda
Eile Raplas nägin Andreas0110.
Kleebiste omandamise,või klubiga liitumise soovi korral pöörduda minu poole läbi priva,või helistades 56643833.
-
- Huviline
mardus72 kirjutas:kes klubilistest võis olla koos minuga eile vormsi-rohuküla praamil. omega B(vst oli roheline),klubi nr.alustega.
Mina olin eile vormsi-rohuküla praamil
- mardus72
- Klubiliige
- Kontakt:
kurja.kahju,et ma nägin su omegat tagapool alles siis,kui juba kohal olime ja autos istusinaleks25 kirjutas: Mina olin eile vormsi-rohuküla praamil
-
- Huviline
x
Viimati muutis Omega Sport Packet, 09 Dets 2011 12:44, muudetud 1 kord kokku.
-
- Omegaclub juhatus
- Auto: omega 2,5 DTI 2002 a
- Has tänanud: 65 korda
- Been tänatud: 73 korda
Mul mitu sõpra möödasõidul 105km/h litaka saanudOmega Sport Packet kirjutas:Sinu selja taha jäi tõus ja see hall omega ilmus sealt, tegi suunatulega korrektse mööda sõidu, kiirus ei olnud kindlasti see , mis siin kirjas.
Hetkeline kiirendus möödasõidul on vist lubatud

Kleebiste omandamise,või klubiga liitumise soovi korral pöörduda minu poole läbi priva,või helistades 56643833.
- mardus72
- Klubiliige
- Kontakt:
No ega ikka olnud küll hetkeline see kiirus,kuigi ka see pole lubatud,terve see sirge oli selle kiirusega vististi,sest silmapiiri taha kadusid sama kiirelt kui ilmusid,Samas võimalik,et mu silmapiir tänu kolme päeva õllejoomist oli tavalisest lühemOmega Sport Packet kirjutas:Sinu selja taha jäi tõus ja see hall omega ilmus sealt, tegi suunatulega korrektse mööda sõidu, kiirus ei olnud kindlasti see , mis siin kirjas.
Hetkeline kiirendus möödasõidul on vist lubatud

ega ma ei ütlegi,et möödasõit korrektne polnud ja ma polegi kohtumõistmise peal väljas,lihtsalt huvitas,kes see oli.Isegi autos viibinud noored sõbrad,vangutasid pead,et sellised need omega mehed siis ongi.
Ise ka suht tihti tõstan möödasõites kiiruse vahest isegi kuni140km/h peale,aga üldjuhul sama kiirusega ei jätka sõitu.Aga sul vist siiski oli see kiirus ikka üle 150.Või äkki räägid täpselt palju oli,siis teinekord teab hinnata,kui keegi nii mööda lendab

Järgmine kord tule klubi rajapäevale ja anname seal võidu minna

Rabarockil sai Jospaga juttu aetud,oli teisel töine öö ees.
Tagavedu,kindel edu!
107kw caravan.Man+LSD
107kw caravan.Man+LSD
Juhtusin sind ka nägema.outlaw kirjutas:Eile Raplas nägin Andreas0110.
Ja muidugi megahabe oleks võinud rada tarbida.
Päeval mõõdus minust Armis, õhtul möödus minust Stig-i A.
MB W211 E320CDI, Opel Omega B C20NE
Minu omega proovib juba uue omanikuga tallinna jõudavivaldi kirjutas:Päeval mõõdus minust Armis, õhtul möödus minust Stig-i A.
No sel juhul sõitis uus omanik mulle vastu.Stig kirjutas:Minu omega proovib juba uue omanikuga tallinna jõudavivaldi kirjutas:Päeval mõõdus minust Armis, õhtul möödus minust Stig-i A.
MB W211 E320CDI, Opel Omega B C20NE