tundub et asi lahenes palju lihtsamini, teine pirn oli vist ikkagi erinev. nüüd ühesugused pirnid seesTim kirjutas:Lähituled...klaas klaasiks,kui korralik on refelktor ja lääts?Jospa kirjutas:Päris suur petja on see, et tuled ei ole õigesti regullitud ja veel klaas ka must.... siis tundubki et üks kollakam - peaasi et näitab.chandler kirjutas:keegi oskab öelda kas viga esitulede klaasis we, kui üks näitab natuke kollakamalt ja teine ilus selge sinakas selline. olemas uued blokid ja xenon pirnid...
Jutunurk(räägi millest tahad,kuid foorumireeglid kehtivad)
Re: Jutunurk(räägi millest tahad,kuid foorumireeglid kehtiva
täna oleks mina kosmose ristis omegast ilma jäänud :S tulin ma siis kristiine poolt olympia poole... ja vasakule keeravast reast keeras mingi renault mulle naglalt kyljepeale (kosmose ristis siis)ette mina olin siis teises reas sõitsin järgi tema vehib mulle näpuga et ma olen loll
kahju et poiss autos oli muidu oleks võinud tal midagi auto kyljest ära võtta .... krdi lamba kari ikka

Täna järvevanas

Sõidukite kliima/ konditsioneeri täitmine ja kontroll Tallinnas.
56997null0seitse
56997null0seitse
jopantooni, see on see värk kui kordatehtud autosid nõnda N*ss*takse ... pole ime miks ma oma autoga ringi kardan sõita... inimesed on nii debiilsed ja lihtsalt ei oska autoga sõita... ma ei saa neist tõesti aru kus sellised inimesed tulevad, söövad või kammivad juukseid roolis?
Irmscher Omega 3.0 MV6
Ostan:
*Tagumist soojendusega nahkistet
*FL el. klapitavaid küljepeegleid
*Tagumist käetuge topsihoidjaga
Ostan:
*Tagumist soojendusega nahkistet
*FL el. klapitavaid küljepeegleid
*Tagumist käetuge topsihoidjaga
Mingi vanamutt arvas et tal vaja reastud hakkas vaidlema et ma süüdi kutsusin pollari välja sealt öeldi tädile tere ja et te süüdi krt on ikka jobusi me liikluses.Marcouver kirjutas:jopantooni, see on see värk kui kordatehtud autosid nõnda N*ss*takse ... pole ime miks ma oma autoga ringi kardan sõita... inimesed on nii debiilsed ja lihtsalt ei oska autoga sõita... ma ei saa neist tõesti aru kus sellised inimesed tulevad, söövad või kammivad juukseid roolis?
Tagauks,tiib liist velg kahjustatud.

56997null0seitse
56997null0seitse
Johaiidii,väga kurb vaadata,eks seal järvevanas suht närviline liiklus vahel ja kui juhm tümikas kõrval siis väga lihtne selline asi tulema!
Edu ja närvi korda tegemisel ning kindlustuselt mõistliku summat! 

on keegi vahetanud abs-tc blokki siis? mis selleks siis vaja on? või kuidasmoodi lihtsam oleks?? ja kas abs-tc on ainult plokk võik on ka kuskil eraldi aju??
Ma ei tea kuidas teie aga kui mingi töll ikka minu vara rikkuma peaks ei suudaks ma ilmselt end talitseda ja kipuks raisale kallale ja eriti kui veel viga on temas.

Olnud rallikad: Audi 100, Opel Omega b sport, BMW 530d, Audi a6 2,5 tdi,Opel Omega 2,5 dti
Hetkel: Mercedes-Benz s320
Kõige rohkem ajaski vihale et oma süüd ei tunnistanud.Politsei autost väljudes kobises veel et viisakust võiks natuke olla.NO ku...... oleks ta ma riivanud tema taga tiiba või nii aga ei tema ju rammis mind.Westcoast kirjutas:Ma ei tea kuidas teie aga kui mingi töll ikka minu vara rikkuma peaks ei suudaks ma ilmselt end talitseda ja kipuks raisale kallale ja eriti kui veel viga on temas.
Ise suutsin rahulikuks jääda kuna 10 minuti jooksul tegin umbes 5-6 suitsu ja jõutsin veenduda et 100% pole minu süü (aga käed ikka värisesid).
Õnneks pole ise süüdi ja loodan et asi tehakse kvaliteetselt korda.Täna käisin autot näitamas värvimisse peaks minema esi ja taga uks ning tiib ja vahetusse ka velg kuna kriimud peal ja samavärvi ei suudeta värvida.
56997null0seitse
56997null0seitse
- siidisaba
- Klubiliige
- Auto: Opel
- Has tänanud: 5 korda
Rohkem tolerantsust poisid! Arvate, et inimestel pole paremat teha kui meelega kedagi rammida keset tänavat? Meil kõigil juhtub ja no kui ta liikluseeskirjadest suurt ei tea siis poliisi võiks ta kenasti saata koolitusele kunagi õpitut meenutama!
Sellepärast aga kellegile "sisse sõita" no taset näitab ta tõesti ...
Meilgi mehega paar avariid kahe peale juhtunud( meie süü läbi) ja asjad on mõistlikult lahendatud- päris kurb oleks olnud kui emb-kumb oleks mulle või mehele, kui "raisale" kallale tulnud- õnnetusi juhtub- jah autost on kahju aga no kuna polnud sinu süü siis tehakse korda ja seda mitte sinu rahakotist. Kui häirib, et pead seni jalamees olema siis ole kena ja nõua proualt asendusauto ja asjaajamis kulud sisse- sul on selleks reaalne õigus!
Sellepärast aga kellegile "sisse sõita" no taset näitab ta tõesti ...
Meilgi mehega paar avariid kahe peale juhtunud( meie süü läbi) ja asjad on mõistlikult lahendatud- päris kurb oleks olnud kui emb-kumb oleks mulle või mehele, kui "raisale" kallale tulnud- õnnetusi juhtub- jah autost on kahju aga no kuna polnud sinu süü siis tehakse korda ja seda mitte sinu rahakotist. Kui häirib, et pead seni jalamees olema siis ole kena ja nõua proualt asendusauto ja asjaajamis kulud sisse- sul on selleks reaalne õigus!
Keep going- everything you need will come to you at the perfect time 

Teadjamad mehed...kas 96kw diisli plokisoojenduse element sobib ka 100kw mootori plokki?Pakkumisel üks diisli plokisoojendus element aga kas minu masinale sobib?
Tagavedu,kindel edu!
107kw caravan.Man+LSD
107kw caravan.Man+LSD
Kas siit foorumist on keegi jamanud ÜMBEREHITUS loaga ?
Kui kulukaks asi võib minna ?
Kui kulukaks asi võib minna ?
-
- Omegaclub juhatus
- Auto: omega 2,5 DTI 2002 a
- Has tänanud: 65 korda
- Been tänatud: 73 korda
Sellepärast ongi lehtede kaupa,et ei saa mõned Teiesugused aru,milline teema milleks on!Omega3 kirjutas:Siin sellist juttu lehtede kaupa....outlaw kirjutas:Tegelikult siiski peaks selliseid tehnilisi küsimusi arutama oma autoteemas,või vastavas alateemas.Kordan veelkord:see topic on lihtsalt mõtteka mula ajamiseks siinOmega3 kirjutas:.
Ma arvan et sobib siia nagu iga teise jutu teema,nii et peaks okei olema.

Kleebiste omandamise,või klubiga liitumise soovi korral pöörduda minu poole läbi priva,või helistades 56643833.
Urrrr 

Olnud rallikad: Audi 100, Opel Omega b sport, BMW 530d, Audi a6 2,5 tdi,Opel Omega 2,5 dti
Ümberehitus loa plära sobib siiski siia teemasse ?