Mingi poole 8-st õhtul läks ta uue omaniku käsutussevivaldi kirjutas:No sel juhul sõitis uus omanik mulle vastu.Stig kirjutas:Minu omega proovib juba uue omanikuga tallinna jõudavivaldi kirjutas:Päeval mõõdus minust Armis, õhtul möödus minust Stig-i A.
Kes keda, kus nägi?
Re: Kes keda ,kus nägi?
Ja mina nägin autot umb. 20.45Stig kirjutas:Mingi poole 8-st õhtul läks ta uue omaniku käsutusse
Sina mõõdusind minust Omegate kolonniga 17.00Armis kirjutas:kus ja mis ajal sa juba mind pärnus nägid ???vivaldi kirjutas:Päeval mõõdus minust Armis, õhtul möödus minust Stig-i A.![]()
MB W211 E320CDI, Opel Omega B C20NE
-
- Klubiliige
- Has tänanud: 10 korda
- Been tänatud: 4 korda
et sa siis tulid raeküla poolt jah? sai 2 tundmatuga kolonni koostada jahvivaldi kirjutas:Ja mina nägin autot umb. 20.45Stig kirjutas:Mingi poole 8-st õhtul läks ta uue omaniku käsutusse
Sina mõõdusind minust Omegate kolonniga 17.00Armis kirjutas:kus ja mis ajal sa juba mind pärnus nägid ???vivaldi kirjutas:Päeval mõõdus minust Armis, õhtul möödus minust Stig-i A.![]()

- siidisaba
- Klubiliige
- Auto: Opel
- Has tänanud: 5 korda
Räägitakse, et jutt vastab 100% tõele ehk siis ka vivaldit nähtivivaldi kirjutas:No sel juhul sõitis uus omanik mulle vastu.Stig kirjutas:Minu omega proovib juba uue omanikuga tallinna jõudavivaldi kirjutas:Päeval mõõdus minust Armis, õhtul möödus minust Stig-i A.

Keep going- everything you need will come to you at the perfect time 

- Jospa
- Klubiliige
- Has tänanud: 98 korda
- Been tänatud: 79 korda
Nägin 24.juuni õhtul sedaan omega rohelist värvi hommikul kella 4:16 paiku Tartus Narva mnt Statoilis. Omegaclub kleeps oli taga aknal. Jah jah nägin Tim-i rabarokil, pani möllu seal. Kahjuks Tim ma saaremaale ei jõua kuna juuli kuu on tihkelt töine:S
- Jospa
- Klubiliige
- Has tänanud: 98 korda
- Been tänatud: 79 korda
28.juunil 00:45 nägin kahte universaalset omegat Tähe tn Tartus, Eesti Gaasi ja Gefi autolammutuse vahel, ilmselt teine oli ära koolenud ja üks tuli appi....või panite Gefist omega piistu Ah!!!?? .... okei okei ... siis oleksin ma häire peale kohale tulnud:D
Kas täna kasutaja Chandler ehk sõitis Riisiperes
. Ma nägin ainult tagumist osa sellel autol, aga jube sarnane oli küll 

Kle sai ja korra oma vana kodukanti väisatud üle pika ajakalmer1102 kirjutas:Kas täna kasutaja Chandler ehk sõitis Riisiperes. Ma nägin ainult tagumist osa sellel autol, aga jube sarnane oli küll

-
- Klubiliige
- Has tänanud: 4 korda
- Been tänatud: 7 korda
Haa mina nagin just samas kohas Guitsi ja tema küljeluudguits kirjutas:eila, marssis Tapa Maximas ilma habemetaHabepere vastu

minule põristas tartu ja nõo vahel Andreas0110 endine oomi vastu eile kella 5 paiku.
Tartus peaks olema üks samasugune Omega, ainult peeglid olid vist mustadpaikas kirjutas:minule põristas tartu ja nõo vahel Andreas0110 endine oomi vastu eile kella 5 paiku.

-
- Omegaclub juhatus
- Auto: omega 2,5 DTI 2002 a
- Has tänanud: 65 korda
- Been tänatud: 73 korda
Aga mulle põristas samasugune piiteri mnt.-l kuskil vastu eile,ei mäleta kus.paikas kirjutas:minule põristas tartu ja nõo vahel Andreas0110 endine oomi vastu eile kella 5 paiku.
Ja vivaldi exi näen ka iga nädal seal kus ta seisab.
Kleebiste omandamise,või klubiga liitumise soovi korral pöörduda minu poole läbi priva,või helistades 56643833.