Mõte oligi võimalikult ülesse panna. mul tumendatud riba peaks olema ,et väga ei tohiks läbi olla näha kirja.. natuke ikka. Aga siis vaja mardult uus kleeps osta:P Eks homme panen taha klaasile ära ja siis näis kas panen ette ka.
Kleepsuga esiklaasil, vaidluse olen ma juba ära pidanud.
Kui autol on originaalis "päikese toonriba" siis sinna peale võid kleepse panna, kuid seda aga pole, võib kleepsutamine vaid unistuseks jääda.
ÜV laseb ka niimoodi läbi.
Peegliga on asi suhteline hõbedasel s-il oli kunagi ostes juba peegel olemas aga keegi kallale küll ei tulnud, samas tuttav kukkus jahuma mulle et taga ei tohi 100% must kile olla mida ma nagu uskuda ei taha, et ei tohi siit ka see küismus tuli
Olnud rallikad: Audi 100, Opel Omega b sport, BMW 530d, Audi a6 2,5 tdi,Opel Omega 2,5 dti
Hetkel: Mercedes-Benz s320
Westcoast kirjutas:Oskab keegi öelda, et mis % ulatuses võisid klaasid tagant toonitud olla just tagumine ring.
esimesed kolm klaasi tehasetoon st 75% läbipaistvust. tagumiste uste suured klaasid väideti et 95% toonkile lubatud. ja mis jääb juba tahapoole pane või plekist.
Marcouver kirjutas:Tagumine pidurituli ei tohi olla ka üle toonitud, mind tõmmati igatahes rippu ülevaatusel... kuid pole tänaseni seda kohta sealt välja lõikanud...
kui väljast näha siis peab olema või tood teise tule välja.
mul lisapidurituli universaalil küll 80% toonkile all ja keegi pole jonninud
Marcouver kirjutas:Tagumine pidurituli ei tohi olla ka üle toonitud, mind tõmmati igatahes rippu ülevaatusel... kuid pole tänaseni seda kohta sealt välja lõikanud...
Loodan ,et sind päris sedapidi rippu ei pandud.. Muidu oleks suht kajju sinust.