Trust kirjutas:Esivedustel tuleb ploki vasakust tagumisest nurgast koos karterituulutusega välja ja tagavedustel on siis eespool.
Põhjuseks siis see, et tagavedustel on karter eespool sügavam ja esivedustel käigukasti poolt.
Ma olen ka kuulnud, et samasugune mootor täiesti, aga olgu.
Teoorias siis esiveduse mootor tagavedusele visata ei ole eriline kunst?
Trust kirjutas:Esivedustel tuleb ploki vasakust tagumisest nurgast koos karterituulutusega välja ja tagavedustel on siis eespool.
Põhjuseks siis see, et tagavedustel on karter eespool sügavam ja esivedustel käigukasti poolt.
Ma olen ka kuulnud, et samasugune mootor täiesti, aga olgu.
Teoorias siis esiveduse mootor tagavedusele visata ei ole eriline kunst?
Nõup. Kruti ainult polte ja läheb.
NB! Väntvõlli tagaotsa sees pole valevedustel laagrit, see tuleb ka hankida - ei maksa palju.
Omega B c20let AcMile 2012- 244km/h
Omega B 3.0v6Turbo 477hp; 1mile 256km/h
Omega B m50b25tuT OMC 2 2015 279km/h
Omega B m50b20tuT OMC 2021 290km/h
muidugi loll kysimus kas meil keegi tegeleb ka velgede laiendamisega... nimelt mul velgi palju ja tahaks saia ratta alla lykata... ja muidugi eestis kui laia rehvi oleks võimalik peale panna 15 tollisele veljele siis??
Nii, kui hea see audio subw.toitekaabel on ja kas sellest starteri jaoks juhet saaks teha.Poes nii pikka ei ole kui vaja isegi orign.pikkuseks mitte.Analoogne on selle hind oli 40 ja peale eur:D aga natuke lühike.Lühem kaabel on parem muidugi
50-60 ruudune juhe ja otsad pressida joota.Pole testinud.
Läbi ta vast voolu laseb ja ära põlemise koha pealt ei oska öelda v olla hakkab nagu uss nahka ajama ja siis on masinal tuli otsas ka.
Omega Sport Packet kirjutas:Nii, kui hea see audio subw.toitekaabel on ja kas sellest starteri jaoks juhet saaks teha.Poes nii pikka ei ole kui vaja isegi orign.pikkuseks mitte.Analoogne on selle hind oli 40 ja peale eur:D aga natuke lühike.Lühem kaabel on parem muidugi
50-60 ruudune juhe ja otsad pressida joota.Pole testinud.
Läbi ta vast voolu laseb ja ära põlemise koha pealt ei oska öelda v olla hakkab nagu uss nahka ajama ja siis on masinal tuli otsas ka.
Mina otsiks keevituskaablit selleks tarbeks, talub tõsist pinget
Minul jooksis w201 mersul (isepandud woofritoite juhe) eest kuni pagassini välja. Kontrollisin küll, et kas kärssab, kuid ei.
Kõik oli timm.
Ruutude kohta jään vastuse võlgu, kuid odav komplekt oli ala 20 euri woofri toitekaablid.