Ma ei ole veel ühtegi kasutatud paisupaaki näinud, millel korgi ümber mõrasi poleks.
Ise läksin lihtsama vastupanu teed ja tellisin uue originaali, peaks 15 aastat muretu olema
Omega B c20let AcMile 2012- 244km/h
Omega B 3.0v6Turbo 477hp; 1mile 256km/h
Omega B m50b25tuT OMC 2 2015 279km/h
Omega B m50b20tuT OMC 2021 290km/h
videokaamera kuskohast salvestist oli näha saadi kätte ja nyyd tegeleb sellega politsei... kuigi on olemas ka mõned kahtlusalused.... aga noh loodame et saame jagu ses suhtes pidi seda tegema keegi oma inimene kes teadis või nägi... ja kohapeal oli inimene kes järelikult väravast ilusti sisse saab.... muidugi juba 6 korda kõik männiku metallivennad läbi käinud... aga vist tasub veel otsida.... jagasin oma numbrid ka kõigile et kui tuuakse sisse siis kohe tõmmaku traati olgu see kasvõi öösel
Omega 978 kirjutas:Väga hea pilt! Kas keegi on siis täna omegaga libisemas juba käinud?
Mina käisin caliga- kraavi poole sihtimas selgus kurb tõsiasi, et ruttu ruttu uusi papusid autole alla vaja muidu ilma külmenemisel ja lume lisandumisel olengi kraavis
Keep going- everything you need will come to you at the perfect time
oii pljää kui hea ilm ma lasin pea 3h jutti pärnu parklaid, tänavaid peeneks ja lõpetasin otsa mingi seltsimaja ümber rallides
pe... need naastud lihtsalt üüber chill
Olnud rallikad: Audi 100, Opel Omega b sport, BMW 530d, Audi a6 2,5 tdi,Opel Omega 2,5 dti
Hetkel: Mercedes-Benz s320
Westcoast kirjutas:oii pljää kui hea ilm ma lasin pea 3h jutti pärnu parklaid, tänavaid peeneks ja lõpetasin otsa mingi seltsimaja ümber rallides
pe... need naastud lihtsalt üüber chill
ütleb mees kes ütles 5h tagasi "naaste ei kannata lõhkuda"
ma lasin ka umbes kuu tagasi "selle esimese lumega" ca 30liitrit kütust peeneks ühe õhtuga
paraku ma ei saa, korra külje ette viskas ja tc tagasi sikutas lükkasin nupu välja ja läks lahti, eks näis palju naaste järgi jääb kevadeks aga pohh siis naelutab uuesti
Olnud rallikad: Audi 100, Opel Omega b sport, BMW 530d, Audi a6 2,5 tdi,Opel Omega 2,5 dti
Hetkel: Mercedes-Benz s320